Siti Saleha ada mirip Sharifah Sofea tak di mata korang?

>> Friday, May 27, 2011

 

Aku tgok ramai layan drama Nora Elena (ye ke tajuk dia camni) bila tgok status FB. Kira antara drama paling top la skang ni. Aku tgok lama skit ptg smalam sambil tunggu Cembam mandi. Paham skit la pasai pa citer dia. Kawin yang disuruh keluarga, tidur asing, kena berlakon..macam citer Adamaya la skit dan juga pasal kawin paksa nye standard story line.

Tapi yang jadi penarik dia, aktres yang mula melonjak naik ni la..nama dia sesaje skang ni. Iklan pn dia gak. Smpikan iklan cuti-cuti malaysia tu pn kuar balik sebab ada aktres ni dalam tu. Siapa lagi kalau bukan Siti Saleha ni.

Well aku dah lama minat siti Saleha (ada la tu nk kata "dan-dan minat") Aku minat since aku nampak dia dalam Astro punya drama Di Bawah Ketiak Isteri tu. Aku siap tanya housemate aku sapa nama dia sebab memang tak pernah kenal sebelum ni. Aku minat sebab dia type-type or jenis muka yg aku minat. Pan asian camtu la. Muka dia ada skit cam Sharifah Sofea..bagi aku la.


 

 Sharifah Sofea tak kuar sangat dah tv. Skang era Saleha ni la plak. Dua2 pn S..memang nice la. Sharifah Sofea utk kami yg lelaki ni mmg 'charming' dia tu takleh dinafikan la. hehehehe. And the best part is that Saleha pn ok gak 'charming' dia.

Dialog malam tadi ngan Cembam;

Aku : "Saleha ni suka pakai baju2 satin nipis camni...dia kasi serlah lagi boobs dia gebu"
Cembam  : "ceh...yang tu je pandang"

Ekekeke..Jujur je bro dengan isteri kita. Tak rugi. Ahahahahahahaah!!!!


5 comments:

wHoSeNa May 27, 2011 at 7:42 PM  

ak setuju ngan ko bro..mmg diorg ade mirip..cume ak rs sharifah sofea ni..lebih 'gebu'..heee

Pocket May 27, 2011 at 9:21 PM  

heheh,
pocket actually tak tahuh pung drama yg kamu katakan,
salahkan housemate yg suka sangat tgk american idol, glee da NCIS.

tapi baju puteh tu memang besh.
heroin dlm animation 'megamind' pun gitu gak. pergh!! biarpun katun pocket tetap suka.

Magrib May 28, 2011 at 12:16 AM  

cantiknya... hehe.. payah la nak dapat awek cantik.. kesian yang tak cantik.. Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Statistik menunjukkan gengblogger sunyi pada jumaat malam
Gadis gila akan sebatang pisang
Laki aku suka yang berbulu

zella y May 28, 2011 at 9:33 AM  

aku pun layan drama ni...
best la.... tp xbrae minat aarn aziz so part romantic tu xsmpai dlm jiwa aku..klu watak tu bg kat ady putra kan best tp xkena plak sbb ady putra tu hitam...camner nk jd anak cina plak kn hahhaha

aku rs dua2 pon cantik... tp tu r...sharipah sopia lg gebu hahahhahah

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP