Hrithik Roshan in Green Lantern!!!!

>> Tuesday, May 17, 2011

Masa lalu wing GSC malam tadi menuju ke FoodCourt MidValley, Bini aku terserempak satu poster movie nih.

"Fuiyoo...Hrithik Roshan. Citer baru ke?"
"Mana?"
"Tu", Cembam menuding jari kat satu poster yg diletakkan di tepi bahagian menjual pop-corn.

"Jom tengok trailer", aku mengajak sebab ada TV tgh tunjuk trailer di tepi poster tu. Sebelum gi makan malam kat Foodcourt tu kan, kang tak lalu dah situ.

"Fuiyoo..citer superhero tu...tp apsal sume nama orang puteh?"

Aku pn dok tengok le trailer dia kan..nk tunggu kemunculan Hrithik Roshan..siyes poster tu aku tgok sekali imbas je. Then smpi kat part hero tu.

"Kepala banar dia Hrithik Roshan!!!"


Ahahahahaha!!! Aku ngan Cembam gelak je berdua..Ada yg dengar gak dialog aku tu ikut tersengih smbil tunggu popcorn. Smbil layan trailer tu sambil gelak. Dh abih kalu, kami ke Foodcourt makan.

 

Ni haa...Hrithik Roshan. Ekekekke. Tp ko pndang sekali mmg macam Hrithik Roshan pn. Ekekekekeke. Klaka tol. Green Lantern!!!! Ni jenis citer download je  ni..EKekekeke

7 comments:

Erina Asmawani May 17, 2011 at 7:50 PM  

Hahahahhaa..ha'ah la wei..siyes macam Hrithik Roshan. Aku pun tertipu bila tengok poster yang ko tunjuk tu..hahaha..kepala banar

Aimi dan Pakcik Hashim May 17, 2011 at 9:01 PM  

ni warner bros punya movie

skang ni banyak movie Marvel bakal keluar... ni musim superhero ka??

syah shah May 18, 2011 at 9:28 AM  

tumpang lalu,

Kapten, green lantern under DC comics la, bukan marvel... lain tu... Haha~ :P

memang nampak cam dia... Tapi tengok lama-lama tak nampak dah... heheheh :D

Masy May 18, 2011 at 10:43 AM  

hahaha tp mmg ade rupa skali imbas.

HEMY May 18, 2011 at 11:01 AM  

ekeke..tu lah kan..mmg iras la skali scan..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr June 10, 2011 at 4:53 PM  

hahaha.....

baru ku tahu rupanya bukan Hritik Roshan...

sebelum ni dok tgk poster ni ingatkan Hritik Roshan berlakon

wakakaka

ParkAir June 15, 2011 at 11:08 PM  

Memang sejibik pon, tengok iklan pun sama. Tapi kalu untuk watak Hitler amik Jackie Shroff memang sangat sesuai!

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP