Hrithik Roshan in Green Lantern!!!!

Masa lalu wing GSC malam tadi menuju ke FoodCourt MidValley, Bini aku terserempak satu poster movie nih.

"Fuiyoo...Hrithik Roshan. Citer baru ke?"
"Mana?"
"Tu", Cembam menuding jari kat satu poster yg diletakkan di tepi bahagian menjual pop-corn.

"Jom tengok trailer", aku mengajak sebab ada TV tgh tunjuk trailer di tepi poster tu. Sebelum gi makan malam kat Foodcourt tu kan, kang tak lalu dah situ.

"Fuiyoo..citer superhero tu...tp apsal sume nama orang puteh?"

Aku pn dok tengok le trailer dia kan..nk tunggu kemunculan Hrithik Roshan..siyes poster tu aku tgok sekali imbas je. Then smpi kat part hero tu.

"Kepala banar dia Hrithik Roshan!!!"


Ahahahahaha!!! Aku ngan Cembam gelak je berdua..Ada yg dengar gak dialog aku tu ikut tersengih smbil tunggu popcorn. Smbil layan trailer tu sambil gelak. Dh abih kalu, kami ke Foodcourt makan.

 

Ni haa...Hrithik Roshan. Ekekekke. Tp ko pndang sekali mmg macam Hrithik Roshan pn. Ekekekekeke. Klaka tol. Green Lantern!!!! Ni jenis citer download je  ni..EKekekeke

Comments

Erina Asmawani said…
Hahahahhaa..ha'ah la wei..siyes macam Hrithik Roshan. Aku pun tertipu bila tengok poster yang ko tunjuk tu..hahaha..kepala banar
ni warner bros punya movie

skang ni banyak movie Marvel bakal keluar... ni musim superhero ka??
syah shah said…
tumpang lalu,

Kapten, green lantern under DC comics la, bukan marvel... lain tu... Haha~ :P

memang nampak cam dia... Tapi tengok lama-lama tak nampak dah... heheheh :D
Masy said…
hahaha tp mmg ade rupa skali imbas.
HEMY said…
ekeke..tu lah kan..mmg iras la skali scan..
hahaha.....

baru ku tahu rupanya bukan Hritik Roshan...

sebelum ni dok tgk poster ni ingatkan Hritik Roshan berlakon

wakakaka
ParkAir said…
Memang sejibik pon, tengok iklan pun sama. Tapi kalu untuk watak Hitler amik Jackie Shroff memang sangat sesuai!