Disiku ala Ong Bak suami ketika menonton Mentor Akhir

>> Monday, May 30, 2011

29 Mei 2011, Seksyen 19 Shah Alam - Si isteri yang terlalu gemar menonton rancangan realiti TV terutamanya yang berbentuk nyanyian-nyanyian tidak menyangka malam itu merupakan tragedi bagi beliau apabila si suami yang 'merajuk' kerana tidak dapat menonton French Open di Channel sport telah menyiku sisi kepala kirinya.

Kejadian tersebut dikatakan tidak diduga. Kata si isteri;

"Saya bosan tgok tennis dok uh ah uh ah..orang sama je lak tu. Minggu lepas dia, minggu ni dia lagi main. Saya nak tengok Mentor akhir"

Kata si isteri lagi, apabila beliau tekad mahu menonton juga Mentor akhir sambil berbaring diruang tamu, si suami telah tidor sambil tangan kanannya memegang bahagian blkg kepala. Si isteri katanya lagi berbaring betul2 di bawah siku suami beliau.

"Saya tengah syok layan tiba-tiba...DEBISHHHHH!!!! Panas2 je saya rasa dahi saya. Rupanya siku laki saya telah meng'ongbak' kan diri beliau tanpa sedar. Sakit siot..."

Si suami apabila ditemuramah mengatakan;

"Bila bini saya jerit AWWWWWW..saya terbangun la. Then saya tanya ape hal? Upanya bila dh lena skit, saya punya siku sudah ong bak dia punya dahi ada batu besar itu kepala dalam lah. Saya mana sedar lah"

Tiada kecederaan jiwa dilaporkan. Akan tetapi Mentor Akhir tetap ditonton smpi tamat.

6 comments:

Aunty P :) May 30, 2011 at 9:19 PM  

ahhaha tak pasal-pasal kene ong bak free haa . muhaahha

zonaku May 30, 2011 at 9:45 PM  

hahahhaaaa..........


sengaja buat2 lena sikit... padahal dgn niat tu.....

wHoSeNa May 30, 2011 at 10:20 PM  

bro...duk ss19 s.alam ker??laa..dh dkt la umah kite..ak ss20 ja..=))

Aimi dan Pakcik Hashim May 30, 2011 at 10:22 PM  

haha
alasan ko ja tu
ko x puas hati kan?

syah shah May 31, 2011 at 12:22 AM  

aku tak minat mentor atau realiti nyanyi-nyanyi nih... showdown aku layan laa... hahahah :P :P

Erina Asmawani May 31, 2011 at 7:05 AM  

ai like komen kak zona...hahaha...ko xpuas hari x dapat tgk tenis kan..hahaha

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP