Penghijrahan hidup..pergh...tajuk~~

>> Tuesday, April 26, 2011

Farewell Wisma 4

Gambar hari last aku di Wisma 4 Century Square Jumaat lepas. Masih lagi tekun berkerja..ekekeke. Ni le rupa cubicle aku. Tak semak sangat, tak neat sangat..Bujang sedang je gayanya..ekekeke. Dah dekat petang-petang tu baru la aku sibuk-sibuk kemas.

Farewell Wisma 4

Ayman and the typeWriter..eh, computer..Pose terakhir kat Wisma 4.

Farewell Wisma 4

Kasut pn wa letak kotak tu..Memang nama pn kasut kerja kan. So tinggal opis je. Masalahnya skang kotak yang ni la aku tak dapat-dapat lagi. Ntah mana courier guys ni pi letak..Dem~~~ Tkde kasut keja aku wehhh~~

Farewell Wisma 4

Yah~~ Dh siap isi kene seletep kasi tak terburai plak. Abaikan kaki cute comel takde rekahan heel tu ye. Ahahahahaha!!!~~

Farewell Wisma 4

Pemandangan lobi. Ni tempat selalu aku duduk panaskan badan kalau dah sejuk ketung sangat kat dalam. Yg tak best kalau ada yg rokok skali lepak. Kena la wa tahan napas..Ahahaha. Tapi mmg ni tempat nk merokok pn.

Ni sebelum ni kononnya nak recce tempat baru tu. Access la apa bagai. Skali kuar-kuar ujan lebat gileeeee... Tak jadi recce, kami makan makanan arab je kata Saba. Hehehe. Gambar tkleh letak kang jadi bukti mengular..ahahahaha~~~

U-Village

Ni la bangunan baru kami. Ni pemandangan dari tempat lama. Kan aku dah kata, lari pn smpi..mengah skit la. Skang sume Shell IT ada sini la. Memang besaq bangunan ni. Yang bestnya dapat la voucer Rm150 sorang utk makan. Tk tau la just one time ni ke apa. Tp tu utk staff. But contractor bagi gak utk satu team. Jadi la..

Then setiap sorang dapat mug starbuck yang mmg niceeee~~~ dapat kupon coffee of the day 12oz. Pasni terpaksa la lepak starbucks...ekekeke. Aku dapat yg kat bawah ni la. Diorg kata gi starbuck bawak mug sendiri jimat 2 hengget..Ekekeke. Tp macam la aku sll pergi pn.


So far mmg best. Tapi aku ni contractor je. Lambat ke cepat laun, aku kena blah gak dari sini. hehehehe. Ok lah, wa mau lunch. tp bukan kat Starbuck. Hehehehe. Malam tadi tnya wife aku nk lepak Starbuck tak? DIa kata tak minum kopi, jadi aku kata la yg aku gi layan ngn member je. Ehehehehe~~ Starbuck bukan kopi je kan? Haa...nasib ah ye cembam kata tknak ikut. Ahahaha~~

8 comments:

Masy April 26, 2011 at 12:49 PM  

mengopi dgn aku jelaahhhh tp mug tu bkn ko pakai pon kan? bak sinih! hahhaahh

HEMY April 26, 2011 at 1:41 PM  

kopi free satu je..ko bli lain la..ahahaha..duduk je semeja..kopi lain2..

zonaku April 26, 2011 at 2:53 PM  

aiseh.. masy mintak pun kene rejek....



kalau aku y jauh di mata ni mintak.. karang ko bagi pic jer............


tp secawan kopi kalau nk bayar sampai dekat seploh hengget, baik aku bancuh sendiri! sedap pun sedap!

HEMY April 26, 2011 at 3:43 PM  

betul tu..baik amek kat mesin opis ni je..freeeeee

Rozami April 26, 2011 at 5:46 PM  

voucher makan tu sebulan sekali kot... br untung. haha

syah shah April 27, 2011 at 10:15 AM  

Sedapkah starbucks? Old town punya kopi pun aku tak penah minum inikan pulak starbucks... Gila jakun aku nih... Haha~ :P

HEMY April 27, 2011 at 11:23 AM  

Rozami, tu la kan..cara gak tu walaupun 50 je

syahshah, mmg undoubtedly nice la kopi dia...tp aku mmg tak le minum situ belas2 ringgit

PnConfused April 27, 2011 at 12:26 PM  

aku pun xminat coffee...


plg byk aku minum pon ms time pantang dlu

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP