Erina & Amer - Dah boleh pegang-pegang dahhh~~~

>> Monday, April 4, 2011

ErinaWedding

First of all..congrats yang amat banget..ekeke. To Erina whom finally tied the knot with her beloved Amer yang ceria n nampak friendly orang nya. Selama ni tengok kat gambar je. Sabtu lepas first time jumpa. Hope we gonna be buddy yah.

Lepas dapat meseg dari Wafa kata nk rally kul 1.30ptg, pas main game seround dua aku pun bersiap dengan baju pink yang baru digosok oleh Cembam yang dah punya lama tak pakai dalam gobok tu. Sampai-sampai sana, aku call Montok, dia pn tengah cari parking. Sedang molek lah. Aku nampak amer ngan persalinan putih, and Erina dalam bilik. Aku assume tengah tukar baju.

Memuahs n Erina's wedding

Aku dok dulu cari meja ngn Cembam, layan papadom. Then wafa, montok and Iyan sampai. Tak lama pastu Aima, Jack and Keri plak sampai. Pestime gak jumpa Iyan and Jack lepas kawin. Lain skit muka. Yelah time jadi pengantin kan berseri. Hehehehee!! Erina pn ilang kechuckyian nye sebab seri. Ahahahahaha!!!!

Erina Wedding

Time makan tu Erina masuk dengan persalinan kedua warna ungu dan Amer dengan kot hitam. Time potong kek tu aku tengah makan lah. Tak sempat la nak amek gambar. So kami bergambar lepas abeh makan and sanak saudara pengantin pn dah setel. Sama cantik sama padanlah korang berdua. Hehehehe.

Guest Book

Time masuk aku nampak guest book. Aku terus tulis kat satu page tu "Page ni Memuah Chronies yang punya". Ekekekeke. Kira geng Memuah nye page lah booked. Keri antara yang last la tulis warkah ucapan. Tu yang ada gambar dia. Ok je Keri pakai pink. I take back the Kopi O ceri tu ye...Ekekekeke!!!


Erina Wedding

Lepas setel bg ucapan, pau goodie bags dan segala macam benda. Smpai la masa utk beredar. Tapi sempat lagi amek gambar kat luar kejap. Iyan malu2..ehehhe..pestime jumpa kan..kawan baru. Hehehe. Kena plak perangai budak2 ni dh cam budak terlebih gula..ahahahaha. Memang depa camni Iyan.

ErinaWedding

And last skali kat keta si Erina ni haa..kena la kan. Keta pink. Iyan ngan Jack kt blkg sebab katanya baju tak seswai nk digandingkan ngn keta tu sebagai background. Geng Pink Memuah...Ehehehehe!!!

Balik tu singgah Zuhur kat surau seksyen 19, balik umah lepak kat toto nipis ruang tamu, kami tidur dengan bahagia..ekekeke

Selamat Pengantin Baru lagi skali pada Erina and Amer. May Allah bless your marriage!!

11 comments:

Masy April 4, 2011 at 7:58 AM  

nice! nanti aku cilok pic ko ni ye.. satgi aku wat entry hehehe

zonaku April 4, 2011 at 8:21 AM  

nice.........


er.. anul, 'knot' bukan 'know'

Masy April 4, 2011 at 9:37 AM  

ahaaaaa aku pun nk tego td tp lupe.

Jard The Great April 4, 2011 at 9:39 AM  

pukul 1:30 aku tgh sibuk packing brg2 rumet. hehe.

HEMY April 4, 2011 at 11:32 AM  

dh betulkan dh..ekekeke. Baik punya cilok ye..letak kat gambar kredit to HemyKacak ye..kalau tak aku saman~~~

Jard, awal la ek ko datang..tp jumpa pengantin gak ok le tu

k.e.r.i. April 4, 2011 at 11:41 AM  

tapi kalau baju pink ko tu aku tak berani nak pakai ler yop.
cemerlang sangat pink nya!.
hahaha.

aku tercari-cari jugak know yang zona & masy cakap tapi tak jumpa.
sekali dah kena edit. LOL.

HEMY April 4, 2011 at 12:04 PM  

pink yg cemerlang utk kulit yang gemilang beb..ekeke

aim-a April 4, 2011 at 12:07 PM  

suke suke sgt suke entry ni.semua nmpk ceri!!!

mr.zack mmg takda sehelai pun baju kaler pink.nak gi beli kat JJ pun tak sompat eh sbb tgh pindah2 umah.ape lagik..baju arsenal lah jadik mangsa.hahahhaha

btw...selamat pengantin baru erina n anda nmpk sgt suwettttt..tidak chucky pun. :D

Mr PenyuBiru April 4, 2011 at 12:40 PM  

nampak cam korang & kereta jer tema kaler pink, pengantin cam kaler purple jer.ehehe..

HEMY April 4, 2011 at 1:49 PM  

pink ni tema memuah..ekekeke..bukan pengantin nye tema..ahahahaha

arsenal pn arsenal lah..janji smpi..ekeke

Erina Asmawani April 18, 2011 at 1:46 PM  

mekasey sumua sebab hadir masa tu. Happpyyy melampau! Dahla semua pakai pink..comel je! n hemy..gambar2 ko amik ni mmg super cun...ai likeee!! ;)

Kak Aima: Macehhh kak..hehe

Mmmmuahhhh!

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP