Wilson BLX tennis bag is mine!!

>> Thursday, March 31, 2011

My first own tennis bag!!

Bini ku pulang dari Hock Eng~~
Bini ku belikan beg tennis~~
Beg tennis Wilson warna merah~~
Boleh ku bawa untuk walap~~~

Zap zap zap zap zap~~ Zap zap zap zap~~
Beg wilson merah ku bergaya~~
Marilah adik mari main~~
Boleh ku walap macam Federer~~~

(sila nyanyi macam lagu keta kecil merah lagu kanak-kanak tu ye)

Yiehuu!!! Tak sabar nak mewalap wehhh...

Ari ni aku cuti. Malam tadi Cembam dah rasa tak sedap badan. Nak belikan panadol tak tau plak camne ghupe orang ngandung ni nye prescription kan. So Cembam kata kalau sok paginya masih rasa demam, nak gi klinik lah amek ubat n M.C.

So memang aku ajak gi klinik sama-sama lah. Pagi kul 9 bangun bagitau team lead aku yang aku cuti. Lagipun smalam dah wat meeting utk sume incident ticket update. Looks ok and takde keja sangat yang penting. So aku cuti je lah. Kalau memang perlu aku amek half-day masuk kul 2 ptg. Cmtu le agreement dia. 

Pas gi klinik n sarapan, aku ajak Cembam belikan adiah birthday tertunggak aku. Ekekekeke. Memang lama dah nak beli beg tenis. Yang skang pakai pemberian cikgu aku, dah rabak dah takde zip. Penah betulkan sekali then rabak lagi haaa. So tunggu birthday le nak beli lain. Setahun lebih gak tu nak tunggu.

Akhirnya pas belek-belek kat Hock Eng seksyen 15 tu aku rembat la yang bawah RM200. Cam nak sambar yang ada tandatangan Federer tu. Tapi RM209..taknak la pau bini aku kaw-kaw sangat. Sebab ujung bulan aku gak affected secara langsung. Ekekeke.

Aku beli yang tu kalau aku mmg dah power la. So, dapat dah beg pertama tennis aku yang memang baru n mmg aku punya!! Yeah Yeah!!
 

4 comments:

Masy March 31, 2011 at 3:50 PM  

keji betul paw org time org x sihat hahahahh. apepon tahniah!

HEMY March 31, 2011 at 7:17 PM  

ekeke..tak berapa keji la..ekekeke

moment,  April 1, 2011 at 1:14 PM  

apsal xamik yg RM209 tu? sbb jadi xbest bila ade perkataan 'tapi..' heheh

xpe kuar duit lebih, asalkan hati puas! huhu

HEMY April 1, 2011 at 3:42 PM  

duit bini ku..takpe..tggu dh terrer skit la pakai beg ada signature federer..mmg ada pk nk amek je 209 tu tmbh duit..ntah..amek yg ni je..ekeke

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP