R.A.B.U - Wednesday

Demm~~~ Check jobstreet tadi. AMD yg sblum ni UnderConsideration telah bertukar kepada Unsuccessful. I guess trying for a new module in SAP is quite a challenge when the company is expecting so much on your knowledge, yet you are a new guy in the module. Aiyahhh~~~


Happy Wednesday guys!! Fyewhhh~~

A little exhausted yesterday when I reached home. Well, it's as expected after the elephant ride, feeding the deers and strolling inside that castle-like building at Bukit Tinggi with my wife and my memuah friends. 

Masy and Erina dah wat sneak peek dah untuk entri ni. Tapi kompem tunggu gambar aku punye..ahahaha!! Aku nk siar byk gambar lagi yang tertangguh. Korang tunggu la smpi bulan 6. Mwahahahaha!!! Balik ni la smbil layan entourage series tu aku letak mana2 gambar yang menarik yeee. Yang lain aku letak kat blog photography aku.

Comments

❀aRaBeLLa❀ said…
ahhh jeles korang gi bukit tinggi..!!
CAHAYA said…
bestnya gi bukit tinggi!
syah shah said…
bukit tinggi kat klang tu ke? kateku purak-purak tatau... hak hak hak hak :P :P
Masy said…
klu ko betul2 buat kitorang tggu smpi bln 6, kene la pujuk rayu keri upload. owh lupe plk. wafa kan ade dslr jugak.. lalalalalalala

*tangan kt dada, mata pandang atas*
Erina Asmawani said…
aku menanti gambar2 dengan penuh kesabaran.weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~

tgk! excited mode aku x hilang2 lagi nih. haha
Kniedaz said…
nak tgk gambar
hemy, kalau nk dtg blog akak, p kat blog baru akak http://kniedaz11.blogspot.com
give up la virus dlm blog lama huh!