Congrats ek my best friends~~~

>> Friday, February 25, 2011

Congrats to both of them dengan anak yang sama tarikh lahir. Kiri,Nora anak pompuan tak silap aku and Iza anak laki. Leh la kapel tarikh birthday sama. Ahahaha. 

Pagi tadi aku tido balik pas semayang subuh. Punya nak make sure tak selesa and senang sikit bangun balik, aku tido atas lantai. Sengal weh belakang aku. Tapi itu pun still lena sampai la aku dengar phone aku berbunyi ring ring ring...ku angkat ku tanya siaaapaa...eh, kelaut plak teringat lagu darjah 1.
Bila aku angkat nama kat skrin "Iza". One of my best friend. Tapi yg ckap laki dia. Sempat lagi si Farqhad ni tanya aku tido ke. Hahaha. Dia tanya dah tau berita ke. Memang aku jawab tak tau, tapi aku dah pasti la berita apa. And alhamdulillah, bini beliau merangkap best friend aku tu dah selamat lahirkan anak sulung mereka pukul 2 pagi tadi. 

Uih..berjagala ko ek sepanjang pagi
Tulah
Normal ke? Baper kilo?
Normal.4.1kilo
Wauu...besarnya.Adoi...sakit weh. Anak first lak tu
Itulah..menjerit-jerit ni Leha (nama kampung beliau)

Alhamdulillah. Anda kawan baik aku yang lagi sorang, juga pompuan dan baru je Cembam dan aku lawat ahad lepaspun dah bersalin pukul 8.29pagi tadi, anak kedua 3.3 kilo. Wah..punya la diorang berdua ni best friend, anak lahir sama tarikh. Buleh la jadi Kembar sepakat, gi sekolah sama, kawan baik juga ek..

Hai~~~~

Lepas Farqhad letak tepon aku baring-baring lagi.Jam dah 9.30 pg. Memang happy sangat utk diorang sejujur-jujurnya. Terkenang zaman sekolah kitorang, satu kelas and I'm glad, happy to have them as my friends. A real friend.Those whom I can say that I'm unhappy and their eyes will tell me that they are honestly care. And I hope I've been and will always be a best friend to them.


4 comments:

zella y February 25, 2011 at 12:05 PM  

congrats for both of them,... wah...besar tu...4.1 kg... ape2 pon yg penting sihat..alhamdulillah... ;)

zahidah dihaz February 25, 2011 at 12:22 PM  

wah...bestnya sama tarikh lahir...tahniah untuk kawan-kawan akak...


New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

Erina Asmawani February 25, 2011 at 12:57 PM  

bestnyeeee besfren beday anak sama2..dapat baby= gembiraaaa!
Tarikh lahir baby sama dengan bestfriend= gembiraaa berganda!!

Anyway, congratz for both of ya ;)

Apalagi Hemy..chaiyokk! chaiyokkk! ;p

syah shah February 25, 2011 at 6:02 PM  

kalu bespren dapat anak lahir tahun sama pun dah hepi, inikan pulak tarikh yang sama... memang double joy ah~~

tahniahh kat kawan ko tu... :D :D

4.1?? MAk oii... beso gile~~

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP