14 Feb

>> Monday, February 14, 2011

14 Feb. Aku tak ingat pn apa signifikasi berkait dengan kebarangkalian nisbah untuk hari ni. Tapi tgok tajuk sinopsis blog yg aku polo terus diperingatkan. Valentine's Day. Uhhh..yg aku tau kompem malam ni atau malam esok kuar kat biter kapel-kapel kena tangkap basah or khalwat.

Haa..tertanya-tanya plak aku. Skang ni kalau tangkap basah kena kawin tak? Khalwat plak? seingat aku kawan aku pernah cerita kena tangkap khalwat just kena kaunseling je. Zizie kawin elok-elok tapi tak daftar kena masuk mahkamah bagai nk kena penjara. Yang tak sah ni camne citer ek?

Aku harap mmg kasi kawin je la pasangan yg tangkap basah. Kecuali yg melibatkan laki atau pompuan orang la. Biar je kawin. Ha...romen la puas2. Ada orang lain kesah. Senang citer kan. Haisshhh~~~ Kadang-kadang bila tengok smpi byk sangat isu tangkap basah ni rasa cam paling relevan nasihat diorg suh tgok citer tak senonoh je. Pastu pandai2 la. Ahahahah!!! Mampus kena rejam ni kang aku bagi nasihat paling relevan abad ni. Daripada buat betul kan??? Malu sekeluarga lagi kau


Ok..ngarut dah. Esok plan dengan Geng Memuah ke Lanchang, nk visit Elephant Sanctuary kat Kuala Gandah. Nak naik2 gajah mandikan gajah bagai dan melawat Deer Park. Lama gak tak lepak-lepak dengan rakan-rakan. Tapi kali ni bersama wife sekali..hehe. Wokeh kita amek gambar yg best-best insyaAllah..

%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Sultan Mahmud Bridge Kuala Terengganu

Masy ngan Wafa baru juga la lalu jambatan ni nak ke umah in-law aku the other day. Shot ni amek waktu malam. Klik gambar untuk shot-shot sekitar Tahun Baru Cina hari tu. Ada la 2-3 keping untuk tatapan suasana waktu malam area Bandar Kuala Terengganu tu.

Last sekali, Happy Anniversary utk kawan baik aku Ayman yang pertama. Dia kawin 14Feb. senang citer kan? Takyah sambut valentine gedik-gedik. Sambut Anniversary je

12 comments:

Erina Asmawani February 14, 2011 at 10:58 AM  

cantikkkk pic tu!!

yeahhhhhh!! Mari bermesra2 dengan gajah & rusa esokk! Bestnyee!!

Ok, aku baru perasan reminder ko kat bawah tu..2April 2011- Kenduri kawen Chucky..hahaha. rasa terharuuuu babe..chucky pun chuckylah..pasrah..haha

HEMY February 14, 2011 at 11:02 AM  

lama dh aku letak..kalau ko tau awal..ko nye terharu tu dh penuh tasik kenyir tadah air mata..ahaha

CAHAYA February 14, 2011 at 11:23 AM  

Skang ni kalau kena tangkap basah or khalwat diorang kena bicara kat mahkamah and bayar denda je. Mahkamah akan tanya nak kawen ke tidak. Tapi takde paksa pun.

Aku rasa kalau diorang memang suka yg haram. Yang halal x thrill kot.

HEMY February 14, 2011 at 11:43 AM  

hmmm..undang2 manusia kan..ntah pape. dh wat leh tnya nk kawin ke tak..ayakkk

syah shah February 14, 2011 at 12:35 PM  

sebab banyak sangat tengok porn laa memasing gatal sangat nak cube rasa sendiri... nasihat ko memang tak relevan langsung okehhh???

HEMY February 14, 2011 at 12:44 PM  

syahshah : hatta pembaris pn yg tak berbahaya kalau tak kena orang leh jadi senjata pembunuh

harapnya ko paham la komen aku..ahahahaha

Masy February 14, 2011 at 1:58 PM  

bln 11 nanti kompem byk kes bayi kene buang, we will see!

syah shah February 14, 2011 at 3:10 PM  

Bebudak skarang banyak tak kuat iman bai... tu yang ramai terbarai tu...

pantang tengok scene steamy sket, terus nak test kat gopren/bopren... Daripada steamy terus menggelegak... pastu jadilah kesah "Sembilan bulan seploh hari kemudian di sebuah tandas awam..."

jadinya, mencegah itu lebih baik dari merawat... Jadi, jangan kasi tengok melainkan anda telah mendapat lesen nikah... Kikikikikik :P :P

Fiza Z. Abidin February 15, 2011 at 1:49 PM  

wehuuu seksinya gambar awek kt header tu :P eh xde kaitan lak dgn entry...eheee

PnConfused February 15, 2011 at 9:02 PM  

hahahah...


nasihat ko bernas sgt, smpi rs nak tercekik aku

k.e.r.i. February 16, 2011 at 11:58 AM  

entry lanchang 1 pliss.
kurang manis yer.

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP