Photoshoot Najwa di Pullman Lakeside Putrajaya

>> Monday, January 31, 2011

2 weekend yang lalu, yakni time desktop ku belum boleh dipakai dek kerana monitor tak sampai2 lagi, aku dan wife ku duduk2 santai di rumah sambil melayari internet menggunakan PC opis aku. Paginya aku pun takde main tenis sebab masing2 kat kampung. Jadi memang seharian di rumah le.

Sampai la petang skit tu muka bini aku dah macam squidward bertanya aku taknak kuar ke sebab dah boring tahap tapak sulaiman kata beliau. Ahahaha. Aku pun gelakkan je sebab selalunya Cembam ni dok kata boring kalau dok kampung aku ke apa ke takde benda nk buat. And selalunya aku fire balik dengan kata2 hikmat default aku

"cit..hidup sendiri memang membosankan takde hobi takde kegemaran, salahkan persekitaran plak". 

Ahahahaha. Tapi dengan niat lelucon. Lelucon rumahtangga bahagia orang kata. Tapi ada education yang aku siratkan dalam ayat tu and aku rasa cembam pun paham dah. Ekekeke. Jadinya pas asar aku ajak la lepak Putrajaya. Aku dah lama tak beraksi dengan 7D aku tu. Kena plak keesokannya tu aku akan dapat monitor, jadi aktif balik la amek gambar. Kami ke Pullman Lakeside Putrajaya lepas beli pisang goreng dan kudapan yang sepatutnya dekat pasar kecil laluan jalan bawah uniten nk ke beriani gam putrajaya tu.

Pullman Lakeside Putrajaya

Aku terjumpa Pullman ni sebab ada dinner company tempoh hari. Memang cantik tempat dia dan masa tu plak aku tak bawak kamera. Jadi alang2 nak berjalan aku ajak la Cembam ke sini.

Cembam @pullman putrajaya
Pose seksi dari Cembam ku. Oh, ini bukan photoshoot Najwa Mahiaddin ye. Ekekeke.

Pullman Lakeside Putrajaya

Atas ni tempat orang selalu wat event, dinner and etc. Ada nama, tapi aku tak ingat plak and aku tak pasti ianya Pullman punya atau Putrajaya punya. Tapi view dia memang nice.

Cembam @pullman putrajaya

Cembam @pullman putrajaya

Cembam @pullman putrajaya

Cembam @pullman putrajaya

Gambar last ni nak anta kat pengarah drama citer seram. Kot leh dapat jadi hantu dalam citer terbaru "Antu Mek Wa balik umah tambah nasi". Ekekeke. 

Pullman ni dekat2 dengan PICC pada sapa yang nak cari. Lepas jumpa PICC tu memang akan jumpa signboard Pullman punya lah. Aku ada lagi gambar detail pasal Pullman. Tapi nk wat entri kat photography blog aku. Hehehe. Nanti aku letak la link kat sini.

8 comments:

Erina Asmawani January 31, 2011 at 10:46 PM  

bongok la ko..hahahah..antu mak wa balik umah tambah nasi..x ley blah..haha

cantik gila tmpat tu!

Hamboih..semalam tgk header xde plak gambo pompuan separa bogel tu kan, harini tetibe je ade tambahan..choiii! haha

a.samad jaafar February 1, 2011 at 1:14 AM  

cantik betul tempat ni...nampak cukup menenangkan...

errr.. t kasih sudi dtg ke blog picisan saya..dan komen saudara saya hargai..nak follow ni..kalau sudi, follow lah saya..

Masy February 1, 2011 at 8:32 AM  

aku ada lalu tempat ni masa gi site kt putrajaya aritu.. tp drpd dlm bot la.. canteksss uols tmpt tu kan? aku siap berangan opis aku kt Pullman, pi keje naik jetski hahahahaha

zonaku February 1, 2011 at 8:47 AM  

masy nak naik jetski g keje.... (*gelak dlm diam*)




er.. view mmg cantikkk.... buat photoshoot memuah lak nnti kat sini tau!


pesal header ko cam .....**

syah shah February 1, 2011 at 9:51 AM  

header ko memula cam dah ok, tapi adanya pempuan tu, sungguh tak vuley vlaaahhh~~~

cantek area tu... I wonder kalu malam lagi scenic tak pemandangan dia... :D

cikceriacorner February 1, 2011 at 10:43 AM  

cantik tempat ni..

picture pon cantik..

HEMY February 1, 2011 at 10:44 AM  

a. samad jaafar, you are welcome

Erina, aku nk bgtu pompuan pn salah satu minat aku..ahahaha

masy, ko nk keje sini plak..ahahha..nek teksi leh claim ke?

zonaku : ekekeke..barbara mori bebeh

syahshah : malam tak pasti..tak tau ada lampu2 neon ke tak..hotel tu ada le..tasik tu tak pasti

baincardin February 8, 2011 at 8:37 AM  

kalo diHDRkan ni, best banget nih! ^_^

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP