Ngape Ngangkung aku dengar best sangat katanya?

First of all, I would like to say thanks to my newest follower sebab sudi follow blog ni eh;


1) Cik My Love Story
2) Cik Syamimi Nadia
3) Cik Rimau
4) Ahmad Faris
5) PangkahBulat Media
6) Kumbang Jingga
7) MyAe HaNnAh

Mekasih ye mereka-mereka ni coz sudi berkunjung dan memeriahkan my very humble and minute blog.
Tengah lepak-lepak tunggu bubur nasi tu siap ditanak. Bini baru usai memasak dan tengah tengok TV tu ha..Pagi Sabtu aku dah terisi main tenis sebagai latihan utk Friendly-lah-konon esok. Hehehe. Baru terisis skit kan. Kalau tak memang lah tido sampai kul 10 camtu haa..

Oh, last night I watched Nangkung with my wife. We lied down after my dinner and watched it till the end. Well, I was actually having a high expectation on how the movies is since I heard the movie managed to sell more than 4 Millions ringgit. 

But I was kinda disappointed weh. It's just a typical movie for me. The storyline is not that strong. The comedy doesn't really as 'great' as I heard and I was like "eh, dah abis ke?" when the movie ended. I'm not sure why it sells a lot of tickets, maybe thanks to Sahezy Sam? 

This is just my own review anyway. Some of you might say that it's one damned brilliant movie. But sorry for me, I don't see anything special in Ngankung =[

Comments

syah shah said…
bila ko dah kata gini, dah buat aku rasa takmo plak tengok cite ngangkung... huhu~~
HEMY said…
tkyah la tgok kalau smpi kena usaha nk dapat. tp kalau mmg depan mata cd tu ke muvi tu..tgok je la
~mrs azmi~ said…
aku pun rasa citer ni meletup sebab shaheizy sam...

sebab jalan cerita biasa ja.. takla pecah perut sangat lawaknya
Anonymous said…
yup setuju sgt..ngangkung x besh pun..ntah di mana lawaknya..nasib baik dolod je klu wayang mau nyesal nih..
Erina Asmawani said…
loh.. tak best ke? ko try vtgk khurafat lak