Hidup di balik tirai besi~~

Aku berjaya lagi untuk stay awake lepas subuh hari ni. Nak gi opis tepat waktu la konon dia punya azam. Ehehehe. Aku bukak laptop nak kasi mata cargas. Layan komik Hajime No Ippo, layan Ninja Saga dan terjumpa Movie Hrithik Roshan - Kites kat dalam youtube yang diaplod secara berepisod. Layan le kan. Tapi ntah camne sedar-sedar rupanya aku tertido plak. 

Bingkas bangun siap-siap sume, galas beg, pakai windbreaker, pakai helmet dan cari kunci. Errr..damn!!! Bila sampai part cari kunci tu la aku sedar kunci umah aku, aku letak dalam keta adik ipar aku sbb semalam aku pakai keta beliau. Tukar keta sat sebab adik ipar aku nk jalan jauh, so aku bawak keta kancil beliau. Pastu habit aku kalau sampai umah dan tau bini aku masih belum tido,aku ketuk pintu, dia bukak kan. Jadi mmg tak bawak kunci keluar la.


Then adik ipar aku tu dah bawak keta dia semula utk gi keja. Ahahaha!! Aku terkunci la dalam rumah. Maka nya, aku bukak balik helmet, kuarkan balik laptop, bukak baju, bukak kipas dan terus work from home. Huhuhuhu. Aku la banduan dalam umah ku sendiri hari ini.

Tapi best gak. Leh layan citer Kites ni sambil wat keje. Hehehe

Comments

Fiza Z. Abidin said…
nasib boleh work fr home..kalau takde laptop kene lah EL jawapnya kan :P
weh.citer tu pasal apa?pehal blue semacam?hahaha
HEMY said…
tuh le...El le jawabnya

mooney : mana kekdahnya blue tu??ekekeke
Masy said…
x bahaye ke tinggal kunci dlm kete? dibuatnye kete kene pecah, x ke satu umah ade potensi kene rompak?
Ku Tak Sempurna said…
poster filem tu sgt menyentuh hati

.
.

muahaha
HEMY said…
mmg bahaya..masalahnya aku bukan sengaja tinggal..ahahahaha

KTS : tu menyentuh dada..bukan hati KTS...
Mknace said…
:) :) :) terbaeekkk!!!!
bardboo said…
lain kali kunci jadikan rantai..hehe..

poster tu dahsyat woo..best ke citernye?

Jom Lawat Blog Bardboo
HEMY said…
Bard : best gak...tak macam citer tipikal hindustan