Filem Taring Indonesia - gerek sehhh~~

>> Wednesday, January 26, 2011

Alhamdulillah. Malam ni aku dapat selesaikan banyak benda berkaitan PC aku. First sekali windows aku dh dapat install full activation, jadi baru la aku dapat install sume benda lain. Office, Nero, dan macam-macam lagi. Rupanya pain in the ass gak menatang 32-bit ngan 64-bit ni.


Partition untuk hard disk 1TB aku pun dah setel aku bahagikan pada 3. 1 untuk sistem, satu untuk gambar dan 1 lagi untuk benda-benda lain. Kiranya gambar aku yang kat external hard disk 1.5TB tu aku copy. Jadi macam backup la kot salah satu fried out kan.


So skang ni aku tengah tggu windows copy 192GB gambar-gambar aku dari external masuk internal Hard disk. Makan sejam lebey gak. Hehehe. Jadi sambil menunggu, aku install gak benda-benda lain dan sambil streaming cerita "Taring". Movie indonesia yang aku terjumpa kat youtube. Aku tertarik kat pelakon dia. Gerek beb. Poster dia macam kat atas tu la. Kalau kat Indon orang sana panggil filem gratis.

Dia punya heroin mmg sexy beb~~~ Macam hollywood tu. Saja je tarik perhatian penonton kacak macam aku kan. Huhu. Sinopsis citer dia gadis-gadis gerek ni model yang diupah untuk meragakan set lingerie satu syarikat ni. And art director dia nak wat kelainan utk shooting dalam hutan, ada air terjun sume. Back to nature la kira konsep. Tapi masa depa masuk kampung, penduduk lain pakat berambus sebab ada 'benda' yang mengamuk kat area tempat tu dan membunuh ramai orang. 

Macam biasa, heroin-heroin gerek ni mati sia-sia je. Caishhh~~~ Ahahahaha!!! Meh kita berkenalan dengan gadis-gadis gerek nih;



Yang ni Shinta Bachir.



Yang ni pulak Rebecca. Bukan Rebecca Nur Islam tau. Yang tu pakej lain. Eekekekeke


Yang ni plak Fahrani Empel. Aku ingatkan nama laki. AKu kenal Faisal Tehrani je. Haa..siap tatoo. Rasa tatoo betul sebab aku tgok gambar2 lain dia pn bertatu. Gerek kannn~~~

 Haaa..kalau rasa tertarik menarik ko memang debomb!!, korang carikla sendiri citer ni dalam youtube ye. Hehehehe. Ok juge la wat abiskan masa menunggu folder di copy dan menghirup teh O. 

Alhamdulillah installation sudah selesai dengan jayanya~~~. Tiba masa utk layan game terkini!!!

14 comments:

Kumbang Jingga January 26, 2011 at 1:38 AM  

seksanya artis2 indon ni..nasib baik dorang bukan islam..siap buat tatoo tu..

Mak Su January 26, 2011 at 5:17 AM  

apa menda cerita taring tu? thriller seram ek? tapi jadik tak seram tgk body body body, uhuhuhu

Hemy,  January 26, 2011 at 7:33 AM  

hehehe...yang islam pn kadang mengalahkan yg bukan islam gak

mak su, citer ni kita amek moral of the story je..jgn terikut2..ahahaha

Kniedaz January 26, 2011 at 8:28 AM  

citer seram indon skang heroin mmg seksi banget...kadang2 dari seram jadi tak seram plak sebab tgk benda lain heheh...

Masy January 26, 2011 at 8:53 AM  

maksud gratis tu bkn percuma (free) ke? apekah maksud ko filem ni dipanggil gratis?

HEMY January 26, 2011 at 9:20 AM  

kniedaz:tu la...tp best gak in a way..ahaha

cikceriocorner : seram kannn

gratis percuma ek masy?ahahahhaa....

syah shah January 26, 2011 at 9:22 AM  

dia panggil filem gratis sebab dapat cuci mata secara free selain dapat tengok cerita, kan? cenggitula konsepnya yek? mueheheheheh :P :P

Ku Tak Sempurna January 26, 2011 at 9:28 AM  

perghhhh.. berdarah hidung penonton2 kacak mcm ko tgk citer ni kaan

:P

PnConfused January 26, 2011 at 9:32 AM  

kalo kat fesbuk.. mau aku tekan like kat komen KTS.. kih3

Erina Asmawani January 26, 2011 at 10:45 AM  

pasha sandar patot belakon pilem ni, nanti ley pakai lingerie je..haha

touya January 26, 2011 at 12:10 PM  

Perthhhh gembiralah hantu-hantu dalam citer nie

Kumbang Jingga January 26, 2011 at 4:26 PM  

harini gak aku download citer ni sbb nk tgnk hantu2 yang sgt cun dan sekdi tu hehehe

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP