Bagai kopi yang pahit pn tak, manis pn tidak

Lepas dah takde leptop peribadi ni..hidup aku suram je bila balik umah. Memang la ada wife, tapi aku dah takleh nak edit gambar, process gambar apa sume. Laptop company plak strict gile. Hatta nak play movie pn aku kena install player dalam pendrive. Tapi bila aku guna method yang sama utk adobe, takleh..terus lenyap je dari skrin bila aku double click application tu..Haishhh~~~

Umah takde astro plak tu. Raja Lawak 2011 dah start ke ek? Nak subscribe tunggu yang ada kat mall or shopping complex time wat promotion activation free kot. Kalau tak, kena 200 hengget gak. Hmmm Hmmm..

Skang guna laptop opis main game FB je la. Huhuhu. Baca komik. Tu je la keja aku tiap malam. Mujur Cembam memahami kasi aku main macam besa. Kalau tak lagi le kelam idup aku ibarat kopi cap kapal api yang dah sejuk. Pastu start layan drama-drama Hani la, Ayoub la..macam-macam lagi. Ahahahaha.

Haa..sebelum ada yang komen apa guna ada wife...minggu ni wife aku 'cuti' ye...ahahaha. Jadi aku lepak main laptop baca komik smpi kul 1 pagi camtu. Hehehehe.

Haish..nak beli desktop cadangnya yang beli part dia satu2 and pasang tu. Tapi takut stail yg tu takde 0% installment plak. So far tgok laptop je yg ada skim ni. Haishhh~~~

Comments

alolo ciannya......

memang pahit sungguh kopi tu hehe
horror gila laptop ko hemy.apa menda pun xboleh buat.sumpah bosan.pasangla astro.amik package basic ja.masih jimat
HEMY said…
GKSB. tu lah~~

mooney : tuh la..nk tggu yg promotion activation free ni
green said…
hemy..ak baru 3 hari praktikal..dan sgt boring sbb takde keje..setakat ni, ak tak kena wat coding ke ape..dorg kata skop keje aku kena wat user manual je..hmm..gila x best (?), dah la ak praktikal 5 bulan..

aku dah tak tau nak buat ape, so dah takde rasa bersalah nak online ke, bkk fb ke baca blog ke..huhu..

weyh, kalau org intern bawah ur supervision, kau nak suruh dorg watpe?

saje tanya, curious..
syah shah said…
apa kalu bini 'cuti', tak seronok? aiseh, bunyinya seolah ko kawen atas dasar itu saja... hohohohoh :P :P


pi beli dam haji ka, chess set ka, dak pun paling-paling koman cariklaa dam ular tu haa, main laa ngan cembam... main karom pon ok ape... heheheheheh :D :D
niesz said…
huhu..cian2..saba je la yer..
zonaku said…
hehehheeee..... sudoku, puzzle, scrabble, monopoly....

byk lagi mainan membina... x pun kuar je la... joging

x pun ngaji sesama..