Aku dpt tiket free Green Hornet, tp tak pasti la pasal confirmation


Aku terlewat untuk cek yahoo mail yang aku gunakan untuk nuffnang punya thingy. Then bila aku bukak emel tu semalam, aku dapat 2 emel dari Nuffnang bertarikh 20hb. Aku bukak yg first, dia kata aku nye tiket premier screening utk Green Hornet dah kena ravoke sebab aku tak confirm attendance before 20hb. Demmm!!!~~~

Tapi bila aku baca lagi satu emel yang lebih baru, dia suh aku kompemkan sebelum 23hb la plak. So aku kompemkan la yang tu. Tapi aku rasa 50-50 la confirmation tu sebab aku takut 2nd email tu salah anta ke kan. Memang la kalau tengok emel tu macam bagi aku 2nd chance. Rasanya aku kena call nuffnang la whether nama aku mmg betul2 ada ke tak. Kang penat je aku rushing balik dari opis ke sana tapi tiket takde kan.  Sok la aku call. Hehehe.

Aku nye Dell monitor pn sampai esok gak InsyaAllah...yiahuu..leh la stat pakai desktop baru aku tu. Tak sabar. Adik ipar aku kasi aku letak PC aku tu kat meja studi beliau kat ruang tamu. Hee..thanks. Ada kusi cam kat opis tu bagai. Tapi satu je..kadang tu aku suka meniarap surfing bila dah penat duduk kan. Kadang aku suka sandar kat sofa. Tapi bila dah desktop camni, fix la atas meja tu. Kecuali aku rajin nak angkut turun ke apa kan. Hehehehe. Best skit kot nk tgok movie pasni..yieahuuuu!!~~~ Harapnya tahan lama la PC aku ni. Heee

Lama tak edit gambar..pasni leh start semulaaaa~~~

Comments

PangkahBulat said…
Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/
syah shah said…
aku doakan semoga ko dapat, so bleh la ko review.. heheheheh :D :D
Masy said…
Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://kotakhujan.blogspot.com/
HEMY said…
pangkahbulat : tiap kali ko komen, aku akan ke blog ko. sbb kalau aku follow buta je..aku tak lawat, ko pn tak lawat..tak guna kan

syahshah : wokeh..review punya

Masy : gampang~~
cikceriacorner said…
bestnye dpt tiket free..