Aku dpt tiket free Green Hornet, tp tak pasti la pasal confirmation

>> Sunday, January 23, 2011


Aku terlewat untuk cek yahoo mail yang aku gunakan untuk nuffnang punya thingy. Then bila aku bukak emel tu semalam, aku dapat 2 emel dari Nuffnang bertarikh 20hb. Aku bukak yg first, dia kata aku nye tiket premier screening utk Green Hornet dah kena ravoke sebab aku tak confirm attendance before 20hb. Demmm!!!~~~

Tapi bila aku baca lagi satu emel yang lebih baru, dia suh aku kompemkan sebelum 23hb la plak. So aku kompemkan la yang tu. Tapi aku rasa 50-50 la confirmation tu sebab aku takut 2nd email tu salah anta ke kan. Memang la kalau tengok emel tu macam bagi aku 2nd chance. Rasanya aku kena call nuffnang la whether nama aku mmg betul2 ada ke tak. Kang penat je aku rushing balik dari opis ke sana tapi tiket takde kan.  Sok la aku call. Hehehe.

Aku nye Dell monitor pn sampai esok gak InsyaAllah...yiahuu..leh la stat pakai desktop baru aku tu. Tak sabar. Adik ipar aku kasi aku letak PC aku tu kat meja studi beliau kat ruang tamu. Hee..thanks. Ada kusi cam kat opis tu bagai. Tapi satu je..kadang tu aku suka meniarap surfing bila dah penat duduk kan. Kadang aku suka sandar kat sofa. Tapi bila dah desktop camni, fix la atas meja tu. Kecuali aku rajin nak angkut turun ke apa kan. Hehehehe. Best skit kot nk tgok movie pasni..yieahuuuu!!~~~ Harapnya tahan lama la PC aku ni. Heee

Lama tak edit gambar..pasni leh start semulaaaa~~~

5 comments:

PangkahBulat January 24, 2011 at 12:32 AM  

Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

syah shah January 24, 2011 at 10:45 AM  

aku doakan semoga ko dapat, so bleh la ko review.. heheheheh :D :D

Masy January 24, 2011 at 11:14 AM  

Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://kotakhujan.blogspot.com/

HEMY January 24, 2011 at 11:21 AM  

pangkahbulat : tiap kali ko komen, aku akan ke blog ko. sbb kalau aku follow buta je..aku tak lawat, ko pn tak lawat..tak guna kan

syahshah : wokeh..review punya

Masy : gampang~~

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP