5 kali install windows..ehehe

>> Tuesday, January 25, 2011

"Monitor ko dah sampai..aku tido-tido ayam je tau nak tunggu"

Aku dapat meseg ni masa aku keje smlm. Mmg gumbira la rasa hati ini ibarat Cembam menerima madunya tinggal bersama lah kira perasaan di kala itu. Aku pn balas kat Cembam suh tido la puas2, tugas menunggu dah selesai. Hehehe. 

Walaupun dalam hati ada PC baru, aku tetap wat keje dengan tekun dan berdikasi smpi 6 lebih baru la balik. Sampai2 tu mmg terus capai monitor baru and pasang siap sume dengan PC. Aku letak PC aku kat meja study adik ipar aku. Mekasih la ye bagi letak situ. Nnt ada duit skit aku beli meja pc sendiri. Hehehe.

Terima kasih gak kat Ayman kawan baik aku yang sanggup beli DVD windows 7 sebab tak sempat nak download kan punya pasal. Terharu aku dia pergi beli DVD terus. You're my man..man~~~ Ekeke. Lepas install apa sume aku dapat la try tgok citer batman 14 saat just nk rasa feeling kejap and start surfing cam besa. 

Tp aku tak sempat nak apdet blog pn sebab smpi ke pagi tadi dok install windows tu. Sebab nya DVD si ayman ni rupanya 30 days trial nye version. Aku try la activate guna crack, sekali takleh boot. Install la balik. Then macam-macam cubaan la yang menyebabkan aku kena install smpi 5 kali . Hahahaha. Nak wat partition lah apa bagai sume. Ni pn balik nk try gak kasi activate itu windows. Nyeehehehe. Memang selagi tak activate, aku malas nk install macam-macam sebab takut in the end kena install windows balik. 

Memang dah lama tak setup pc...tp mmg best lah. Alhamdulillah..ada rezeki nk pakai PC sendiri.

12 comments:

bardboo January 25, 2011 at 1:49 PM  

oh cembam dimadukan? cian dia..hehe..

HEMY January 25, 2011 at 1:52 PM  

takpe..aku tetap membahagikan kasih dengan seadilnya..eekeke

Kniedaz January 25, 2011 at 2:08 PM  

xpe..kalau tak adil nanti taula apa cembam nak buat ngan pc tu..muahahaha

zonaku January 25, 2011 at 2:14 PM  

alhamdulillah...
lps ni byk la pic ko leh update kan... yeay!

ParkAir January 25, 2011 at 2:19 PM  

oooo guna windows pirate yaaa... haha.

Fiza Z. Abidin January 25, 2011 at 2:27 PM  

lelaki mmg xdpt dipisahkan dgn pc,game,bola & Daphne iking..aku mengerti perasaan Chembam...chembam,kita serupa :P

HEMY January 25, 2011 at 2:38 PM  

kniedaz : ekekkee..tau2 dh tggl abu je balik kan

zonaku : tu lah..harapnya camtu la kot lagi laju mesin aku process editing

park air : mana ada pirate, trial version..haa..lain tau

fiza : in my case bukan daphne iking..tp rozita che wan, tania hudson, hetty sarlene, siti saleha, jue aziz..ish..byk sangat plak nk tulis

syah shah January 25, 2011 at 3:09 PM  

aku laa plak tengah nunggu monitor baru... tunggu je laa tapi, duitnya blom bayo lagi... tu yang tak sampai-sampai tu... hahahahahah :P :P :P

Masy January 25, 2011 at 3:51 PM  

jue aziz tetap ade dlm senarai. aritu natasha, ni tania plak ko nak. dasarrrrrr hahaahahha

Ku Tak Sempurna January 25, 2011 at 4:09 PM  

dah bagi nama blom, madu cembam ni?

hihihi

HEMY January 25, 2011 at 4:37 PM  

syahshah : hahhaa..klaka ah komen ko

masy : natasha kata dia msih syg famili dan anak dia..so dia kenenkan tania suh lupakan dia..mula2 sedey gak..tp nk wat camne

kts : dah...dia tau lama dah..nama ko je belum bgtu dia..aku cuak skit nk bgtu.ahahahaha

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP