Mines Wellness program - Palace Of Golden Horses

>> Tuesday, December 28, 2010

Hahahahaha~~~ Tak sempat nak apdet blog hari ni. Sambil attend ticket and investigation issue-issue yang pending. 

Hari ni aku dapat call dari pihak Palace of Golden Horses. Depa dok kata aku terpilih untuk sertai program promosi Mines Wellness Center yang bertempat dalam hotel tu. Objektifnya adalah untuk beritahu orang ramai yang kat POGH ni ada medical center yang bertaraf 5 bintang. 
Banyak kali diorang call, tanya pasal aku, pasal wife aku and even mintak berapa gaji combine kami. Time dia tanya tu aku pn musykil and tanya nak buat apa. Dia kata untuk rekod la potentially untuk apa-apa next promotion. Then tanya aku dan wife kerja apa sume la. 

Then ada lagi org call and sampai ke manager dia la bila aku kata berminat untuk try. Aku niat just nak tengok camne medical center dia ni yang 5 bintang ni. Leh lepak-lepak tgok dalam POGH tu. And saja nak amek gambar-gambar dalam tu. Manager tu kompem kan plak data-data yang aku bagi and last sekali kata akan bagi voucer number kat aku. 

Oh ye, dia punya offer sebenarnya untuk aku rasai macam mana servis kat medical center tu, then nak tanya feedback kami dari questionnaire yang dia bagi la. Then lepas program tu, kami dapat voucer 2hari 1malam untuk 3 hotel. Leh pilih satu je. 1 kat Port Dickson, 1 kat Langkawi and lagi satu kat Seremban. Tu  yang wat aku nak try.

Aku tanya 4-5 kali ada kena bayar ke tak and jawapan dia sama, cuma 6 ringgit duit parking. Tu je. Hmmm..so aku pun kompem kan la nak pergi dalam kul 7. Tapi tadi aku sempat google la. Takde la scam pun. Just dia akan encourage ko utk jadi ahli la on that program. Tapi lepas dh banyak yang bagi review pasal benda ni kat tenet, aku amek keputusan tak pergi la esok. Ehehehehe.

Sok aku akan call dia kata aku ada hal. Kena balik kampung. Hehehehe. Malas ah buang masa rushing balik keja, amek Cembam kat Bangi and gi hotel tu plak. Yes...saya kunci lirik ini. Taknak pegi esok. Ekekekeke. Lagipun voucher tu tempat dia bukan best pun. Gambang Resort tu ok la juge. Ekekekeke

2 comments:

Erina Asmawani December 29, 2010 at 2:10 PM  

wowo..camni pun ade eh? lebey kurang cam slimming center je..aku penah kena ala2 gini gak..org tu call, cakap center dia baru bukak..suh d try sbb nak tgk feedback..bla..bla..bla..tapi aku x gi. Takut ade hidden agenda. Tapi yg aku pelik dia dapat no aku dari sape? hmmm..

HEMY December 29, 2010 at 3:46 PM  

dia dapat dari banyak sumber...ada yg kata list bankyg bagi naik kredit limit

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP