Kenduri Kawin Pn. Sri NorAima dan Jack Sparrow

>> Wednesday, December 15, 2010


Ceng ceng ceng!!! Comel dan ayu je Pn Aima kita ni kan??? Haaa...Tempoh hari, last weekend aku balik ganu bersama 3 stooges yang lain bertolak dalam kul 12 pagi untuk ke Kuala Terengganu. Alhamdulillah masing-masing jenis leh jadikan teman perjalanan. Leh wat sembang-sembang, nyanyi-nyanyi wat kasi ilangkan ngantuk. So aku dapat drive sampai Kemaman dengan mata yang tak kuyu2 stim.

Pastu Wafa amek alih drive and she's a one good driver la. Driving hours yang dia spend pergi balik sana sini, outstation, lawat famili tu berbaloi. Dia bawak swift dan laju yg selamat. Hehehe. Tp aku kat blkg takleh nk tido. Ntah kenapa asal wafa ada ckp something, aku terdengar, terjaga dan respon. Hehehe. Sudahnya mmg tak tidor kat blkg tu.


Lepas Zuhur kami bersiap-siap nak ke rumah Aima. Dekat je ngn umah mertua aku ni. Tak sempat cair la ais kacang kalau beli. Dh dapat parking, Wafa and Montok masuk jumpa pengantin, aku, Cembam dan Ekal terus terjah makanan la. Ekal siap makan roti canai lagi. Muka terkulat2 kepedasan..tapi habis..Ahahahaha


Cantik la Aima kena mekap. Hehehe..SO sweet je dua-dua. Jack Sparrow nampak letih. Tak tau apa Aima wat lepas akad nikah tu ke dia..AHahahahahaha!!!


3 Stooges gua yang sempat bergambar dengan pengantin. Gambar aku? Aku tak ingat Wafa ada letak kat FB ke mana-mana. Hehehe..Beza betul bentuk paras (bukan rupa paras ye) Keri dan Jack Sparrow tu. Nyaiahahaha


Tu dia, sepokok haaa bunga telor dia. Pakcik sorang tu siap suh amek je kat Keri bila tengok keri dok terbeliak tak kelip-kelip menjelejer air liur tengok bunga-bunga telur tu. Telur sendiri dah tak diherankannya. Meahahahhahahaha!!!


Riang Gembira Geng Memuah yang sempat sampai ke kenduri Aima ni. Kami memang memuah..kan rakan-rakan semua~~~ Ehehehehehe!!!

11 comments:

k.e.r.i. December 15, 2010 at 3:17 PM  

demmit.
banyak betul mengutuk aku dalam entry ni.
hahahaha.

k.e.r.i. December 15, 2010 at 3:19 PM  

muka aima kat 1st pic tu macam ramlah ram.
sedara ke? haha

Ku Tak Sempurna December 15, 2010 at 3:54 PM  

sape yg tak herankan telur sendiri sbnrnya tu??
ko ke si keri?



atau dua2nya sekali



muahahaha

❀aRaBeLLa❀ December 15, 2010 at 3:59 PM  

keri makin membulat..
muka aima kalo tak pakai spek mmg lain sangat..

HEMY December 15, 2010 at 4:02 PM  

keri : kutuk tu maknanya sayang kat ko la tu..ekekeke

kts : jawapan sebenar...dua2 telor orang lain tak heran

bella : haah..mekap tu cun gak

Erina Asmawani December 15, 2010 at 7:33 PM  

kenapa komen aku td hilang? huhu

zonaku December 15, 2010 at 11:08 PM  

keri = ekal?????


memasing jakun jer dpn buah tangan dr aima n jack

hehehehe...

aim-a December 16, 2010 at 12:30 AM  

hahahaha.senyum lebar aku bace entry neh.hahahaha

korang..really appreciated tau korang dtg.nasib baik korang dpt membawa diri masing2 dgn jayanya di kenduri aku + jek sperrow ni. ramai sgt org dan aku tak smpt nak entertain korang sgt .. huhuhu

aku mcm ramlah ram? aku ingat mcm lisa surihani..kehkehkehkeh.

muka aku berseri2 sbb nmpk geng memuah dtg..first yg aku nmpk adelah senyuman manis wafa dan kak baby.terus aku senyum mcm ramlah ram..kehkehkeh :D

keri..ko amik telur bape? cukup tak? jgn amik dua je..sepokok ade tu...kehkehkeh

Erina Asmawani December 16, 2010 at 12:22 PM  

ok..komen sekali lagi..

yeee..kak aima mmg sangat tantek :)
makeupnye berseri2.congratz kakak comel ;) nanti bawak jek sparrow g fradoo ok.

dan ye lagi..keri nampak besar di sebelah jek sparrow. maksudnye keri dah gumuk..org tgh bahagia berkasih sayang kan..hoho

dan ye lagi dan lagi..bunga telur tu sangat wow!! cam pokok krismas.hoho..best2!

yezzaaa..korang mmg memuahhh! :D
(yg x dpt dtg tergolong dlm memuah lagi x?)

Faarihin December 16, 2010 at 5:38 PM  

jack sparrow? si pirate tu ke?
hahaha.. kek dia nampak sedap.. (^__^)

Anonymous,  December 24, 2010 at 4:32 PM  

J'ai appris des choses interessantes grace a vous, et vous m'avez aide a resoudre un probleme, merci.

- Daniel

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP