Haishh~~~ =]

>> Thursday, December 23, 2010

Haishhh~~~~

Aku baru je pulangkan laptop housemate aku yang dah berbulan beliau kasi aku pinjam sebab beliau lebih prefer pakai desktop beliau dalam bilik tu. Aku memang sangat berterima kasih la pada beliau. Sebab lepas laptop opis merangkap personal aku tu dicuri, aku memang sangap gile nak buat apa bila kat umah. Mujur la beliau kasi aku pakai laptop HP artist edition beliau tu.

Tapi aku terpaksa gak pulangkan sebab housemate aku lagi sorang tu beli laptop tu dari beliau. Mula2 ada pikir nak beli gak dari beliau, tapi dengan harga 2K tu kalau beli baru dapat yg lebih cun. Maklumla, dulu memang rega laptop beliau tu 5K, tapi teknologi ni musuh ketat masa. Lagi pula kalau beli, aku prefer desktop. Laptop beliau plak bateri dah out. So, bila dipikir2 baik beli baru. Cumanya financially tak ready lagi.

Haishhh~~~

Bila balik umah tengok makin lama kotak-kotak barang-barang yang dibawak dari kemaman dan puncak jalil tu semakin tersusun je. Mekasih ye Cembam. Masa terluang tak buat apa kat umah tu dia susun-susun sume benda tu. Baju-baju sume dah dalam almari.

Mekasih~~

7 comments:

Masy December 23, 2010 at 11:10 AM  

hugss laa cembam itu hehehe. cembam yg semakin mantap social skillnya, ai likeee :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr December 23, 2010 at 11:24 AM  

wiwittt....

bertuah uuu dapat isteri yg rajin gituu hehehe

syah shah December 23, 2010 at 11:54 AM  

bagus cembam rajin mengemas.. nanti ai masuk umah baru yu tolong kemas jugak bulehkah cembam?? hahahahahah :P :P :P

cik selamah kundang December 23, 2010 at 12:05 PM  

fewit.bagus2.jeles aku bila aku nk kawen.eh.tp aku yg nk kena buat.

zonaku December 23, 2010 at 12:09 PM  

syah.. ko kene pindah musim cuti sekolah laaaa.....

hehehe.. bosan tau xder mende nk buat kat rmh..

HEMY December 23, 2010 at 2:34 PM  

Masy : ekekeke...kann...aku pn tumpang gembira

gksb : alhamdulillah

syahshah : buleh..payment je bayar pada aku tau

selamah kundang : haah...ko kemas2 tu dapat pahala tau mooney

zonaku : kalau jenis ada hobi takkan boring punye..ada je benda nak buat

syah shah December 24, 2010 at 10:04 AM  

aikkk... kate tolong, kena ada payment jugakah?? kensel ah cemni... hahahahahah :P :P :P

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP