Update ringkas dari Kakak Tua

Parrot


2 Minggu lepas, aku dan wife aku melawat Taman Burung. Ini adalah kali keempat aku ke sana. Kali pertama adalah waktu aku darjah 6, itulah kali pertama aku menjejakkan kaki di Kuala Lumpur. Dibawa ngan ustazah aku gi Taman Burung. Uiiii~~~ Syok abeh layang burung-burung tu. Aku memang suka nature kan.

Kali kedua dengan famili pakcik aku yang berjalan-jalan dari Penang. Kali ketiga dengan awek aku Si Cembam tu. Ingat lagi kitorang jalan kaki dari Komuter tu. Jauh juge la...berpeluh..dengan naik bukit lagi. Masa tu takde kamera..ada handphone je. Time amek gambar ikan dulu ingat lagi ada mat saleh tetiba celup kamera dia dalam air utk shoot dari dlm air..jeles terbakar je aku masa tu.

Then masa ada Nieyl, aku tak sempat nk gi Tman Burung dah kena curik plak kamera aku tu. SO kali ni aku berkesempatan la pergi. Kena plak kawan kasi pegang lense zoom dia. Alhamdulillah..

Aku pergi tu untuk abeh kan masa sebelum Cembam naik bas. Citer aku sambung la nanti, gambar tak cukup tak best plak. ehehehehe

Comments

Ku Tak Sempurna said…
eksen aar lu


.
.


jawab kakak muda :P
HEMY said…
kakak muda ke bini muda?
Erina Asmawani said…
cantekkkk! :)
burung kakak tua terkehel leher ;p
PnConfused said…
ko tgh cium montot sndr ke kakak tua?


haha
Masy said…
putih laa plk bekgraun. tp naisssss~
zonaku said…
more pics........... kalau g reramai geng lagi mabelessssssssss
syah shah said…
"Syok abeh layang burung-burung tu."

Layang? Woh, mementang kawen orang ganu... Kui kui kui kui :P :P :P
me3n said…
Beb burung tuh tengah buat apa tuh? ;p.