Lagu dari rakan yang menghiburkan

>> Monday, November 1, 2010

Jumaat lepas aku kerja dari rumah sebab Cembam ada kat sini. Masa kat umah tu kawan ada la Buzz mintak tolong book kan tenis court. Aku cakap taknak...kalau aku tak dapat main, biar diorang pn tak dapat main. Mwaahahaha. Tapi sebab taknak kena daulat murka cikgu aku tu, aku pun book kan la 6-10P.M kat Sports Arena Cyberjaya ni tapi dengan doa dan harapan agar malam tu hujan...ahahaha.

Tiba2 aku tgok kawan aku lepas beberapa jam, buzz aku kata "U got mail". Aku pn cek mail. Tau aku dapat apa?


Huh..tang bini ada..baru lah kuar ayat2 sayu..
Seblom nie mu la yang paling gah kononya „i’m a free man“..

Siap mintak ujan turun tu..
Ni aku ada lagu nak tujukan utk ko senol..

Aku sudah serik bercinta bermain tennis
Kerna asyik berakhir dengan kecewa
Tapi sejak hadirnya dia jambu bang anuar
Semua sistem kawalan kini terdedah
Kepala kata jangan gelojoh (no) masukkan saja
Hati pula kata pergi wallop saja  (go baby go)
Benarkah cinta tennis itu buta best
Kerna tak nampak apa selain dia bola hijau
Chorus
Aku aku
Bagaikan sudah terkena mantera cinta taik tennis macam manap
Dari manakah kau datang menyerang
Diriku diriku
Yang disangka kebal
Oh jahatnya kamu
[ Jahat lyric found on www.lirik.my ]
Jahatnya kamu
Engkau engkau
Penyebab diriku terigau-igau di wallop jambu bang nuar
Kini ku terbayangkanmu hampir setiap waktu
Ku mahu ku mahu denganmu selalu
Oh jahatnya kamu
Jahatnya kamu
Apa agaknya sudah jadi
Pada ingkar untuk tak bercinta bermain tennis lagi
Walaupun belum bersedia
Tapi hatiku mendesak dan menggesa
Ulang Chorus 2X
Jahatnya kamu
Jahatnya kamu
 

Ada kawan2 camni kan best? Memang idup aku best...mekasih ye Qebal~~

3 comments:

Masy November 1, 2010 at 11:12 AM  

rajin betoi la mber ko ni hehehe

zella y November 1, 2010 at 11:36 AM  

kreatif btul la otak kwn ko ni hehhehe

Mak Su November 1, 2010 at 5:06 PM  

keh keh keh, balas tak? dengan lirik mintak mahap :)

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP