baru siap album custom wedding aku..ekekeeke!!!

>> Tuesday, November 23, 2010

my wedding...

Ekekeke. Tau tak, aku baru siap edit sepenuhnya album wedding aku. Ni pun sebab bila Cembam dah dapat confirmation dapat tukar Selangor. Sebelum ni aku lengah-lengah sebab aku dh print yg 4R punya n siapkan belah Cembam. And pada aku org akan tengok album tu bila datang umah kan. So tak dapat dok sama lagi, tu yg aku mlas nk siapkan. Tapi akhirnya siap gak la ahad lepas.

Dok umah adik aku takde tenet, so kerjanya main game, edit gambar dan tengok sukan asia. Ekekeke. Siap je malam ahad tu terus anta album tu ke Masalam dan pecut untuk tengok Chong Wei tewas. Huhuhu.

Esok aku bertolak ke Hong Kong dengan Cathay Pacific. Dokumen2 sume aku dh print. Tinggal tawakal je la ni. Aku pn tak pasti sangat la mana nak pergi. Tapi dah mintak list main attraction kat Manje tadi. So, hopefully aku dapat la direction map free yang memudahkan perjalanan kami kat sana.

Kawan aku cakap memang mahal nak mampus makanan kat sana. So kena standby makanan katanya. Bawak megi n lantak megi le kerjanya camni sepanjang kat sana. Hotel aku tak termasuk makanan. So memang makanan je la isu dia. Huhu..

Doakan aku selamat ye...hehehe



P/S : perasan tak pokok kat tengah2 gambar tu bentuk love. Sapa perasan angkat tangan!!!

15 comments:

zella y November 23, 2010 at 9:01 AM  

mmg mknanan mahal tp shopping brg2 lain harga boleh tahan... toilet mmg susah nk jmp n ko jgn bersin dpn org ramai......dorang akan tgk ko mcm ko ni pembawa kuman yg boleh dtgkn maut tau...

*pengalaman member aku yg terbersin kat mc.d...pastu xmkn pon...trus lari bila smua org pandang dia dgn muka marah*

Masy November 23, 2010 at 9:25 AM  

aku perasan! hehehe

hati2 di tempat org.. ingt.. klu ade amoi ajak2 pi masuk bilik, jgn ko on plak.. tp takpe kot, kat sana takde org eja A.Y.A.M! HAHAHAHAHHAHA

bon jovi! eh bon voyage!

cik selamah kundang November 23, 2010 at 9:49 AM  

kalo ko tak cakap aku pun xperasan bentuk pokok tu.eh.ko edit dan buat album seniri ke?

syah shah November 23, 2010 at 10:03 AM  

tak perasan pun pokok tu kalo ko tak cakap... :D :D


Ok, semoga selamat pergi dan selamat kembali... :D :D

CAHAYA November 23, 2010 at 10:24 AM  

nais lah! pokok bentuk love!

me3n November 23, 2010 at 10:43 AM  

sampai wife ku dah mengandung 3 bulan, album kahwin kami tak siap lagi huhuhu..

HEMY November 23, 2010 at 1:49 PM  

wah..berguna tips ko ni..okeh..noted zella y

masy : ahaha..cam haremmm

mooney : haah..aku edit album sendiri..amek kawan aku tangkap kan gambar je..bajet

syahshah : masy je perasan so far..ehehehe

cahaya : ko mmg perasan ke lepas baca note?

meen : wah..awatnya lama benor...huhu

n@m@n November 23, 2010 at 2:56 PM  

fulamak..mantap la gambar tuuuuuuuuuu

en_me November 23, 2010 at 4:18 PM  

fuyohhh nak jalan sakanns tewww.. ehehe

aim-a November 23, 2010 at 9:54 PM  

wahh!!!! nampak nampak!! sweet!!!!

hati2 di tempat org....ek :D

Pocket November 24, 2010 at 12:30 AM  

bro..
bawak makanan tu, sila jangan bawak maggi jer. brahim juga menarik dan
bawak juga sambal ikan bilis yg kering kering gitu
-ikan masin!!
-daging kering?
-cili sos dlm packet yg buleh kita blasah dari McD tu heheh:)

komen tentang gambar:
pergh larat jgak ko angkat dia setinggi itu kan.. adehla sakit pinggang pakcik nengoknyer :D

Ann November 24, 2010 at 12:46 AM  

ak br perasan bila ko ckp..hehe

hope enjoy ya kt HK

Mak Su November 24, 2010 at 9:39 AM  

(sambil angkat tangan), perasan!

pandai ko cari angle :)

selamat berterbangan dan berkelana kat hk. nanti tunjuklah gambar sikit2 ek

Erina Asmawani November 27, 2010 at 10:08 AM  

aku angkat tangann! hehe
ohh..selamat pergi dan selamat kembali ye ;)

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP