baru siap album custom wedding aku..ekekeeke!!!

my wedding...

Ekekeke. Tau tak, aku baru siap edit sepenuhnya album wedding aku. Ni pun sebab bila Cembam dah dapat confirmation dapat tukar Selangor. Sebelum ni aku lengah-lengah sebab aku dh print yg 4R punya n siapkan belah Cembam. And pada aku org akan tengok album tu bila datang umah kan. So tak dapat dok sama lagi, tu yg aku mlas nk siapkan. Tapi akhirnya siap gak la ahad lepas.

Dok umah adik aku takde tenet, so kerjanya main game, edit gambar dan tengok sukan asia. Ekekeke. Siap je malam ahad tu terus anta album tu ke Masalam dan pecut untuk tengok Chong Wei tewas. Huhuhu.

Esok aku bertolak ke Hong Kong dengan Cathay Pacific. Dokumen2 sume aku dh print. Tinggal tawakal je la ni. Aku pn tak pasti sangat la mana nak pergi. Tapi dah mintak list main attraction kat Manje tadi. So, hopefully aku dapat la direction map free yang memudahkan perjalanan kami kat sana.

Kawan aku cakap memang mahal nak mampus makanan kat sana. So kena standby makanan katanya. Bawak megi n lantak megi le kerjanya camni sepanjang kat sana. Hotel aku tak termasuk makanan. So memang makanan je la isu dia. Huhu..

Doakan aku selamat ye...hehehe



P/S : perasan tak pokok kat tengah2 gambar tu bentuk love. Sapa perasan angkat tangan!!!

Comments

zella y said…
mmg mknanan mahal tp shopping brg2 lain harga boleh tahan... toilet mmg susah nk jmp n ko jgn bersin dpn org ramai......dorang akan tgk ko mcm ko ni pembawa kuman yg boleh dtgkn maut tau...

*pengalaman member aku yg terbersin kat mc.d...pastu xmkn pon...trus lari bila smua org pandang dia dgn muka marah*
Masy said…
aku perasan! hehehe

hati2 di tempat org.. ingt.. klu ade amoi ajak2 pi masuk bilik, jgn ko on plak.. tp takpe kot, kat sana takde org eja A.Y.A.M! HAHAHAHAHHAHA

bon jovi! eh bon voyage!
kalo ko tak cakap aku pun xperasan bentuk pokok tu.eh.ko edit dan buat album seniri ke?
syah shah said…
tak perasan pun pokok tu kalo ko tak cakap... :D :D


Ok, semoga selamat pergi dan selamat kembali... :D :D
CAHAYA said…
nais lah! pokok bentuk love!
me3n said…
sampai wife ku dah mengandung 3 bulan, album kahwin kami tak siap lagi huhuhu..
HEMY said…
wah..berguna tips ko ni..okeh..noted zella y

masy : ahaha..cam haremmm

mooney : haah..aku edit album sendiri..amek kawan aku tangkap kan gambar je..bajet

syahshah : masy je perasan so far..ehehehe

cahaya : ko mmg perasan ke lepas baca note?

meen : wah..awatnya lama benor...huhu
n@m@n said…
fulamak..mantap la gambar tuuuuuuuuuu
en_me said…
fuyohhh nak jalan sakanns tewww.. ehehe
aim-a said…
wahh!!!! nampak nampak!! sweet!!!!

hati2 di tempat org....ek :D
Pocket said…
bro..
bawak makanan tu, sila jangan bawak maggi jer. brahim juga menarik dan
bawak juga sambal ikan bilis yg kering kering gitu
-ikan masin!!
-daging kering?
-cili sos dlm packet yg buleh kita blasah dari McD tu heheh:)

komen tentang gambar:
pergh larat jgak ko angkat dia setinggi itu kan.. adehla sakit pinggang pakcik nengoknyer :D
Ann said…
ak br perasan bila ko ckp..hehe

hope enjoy ya kt HK
Mak Su said…
(sambil angkat tangan), perasan!

pandai ko cari angle :)

selamat berterbangan dan berkelana kat hk. nanti tunjuklah gambar sikit2 ek
Erina Asmawani said…
aku angkat tangann! hehe
ohh..selamat pergi dan selamat kembali ye ;)