Masih tentang dia. Hell yeah??

>> Wednesday, October 27, 2010

Lucu la..pagi2 lagi aku dh tengok benda lucu weh...well bagi aku lucu la. Masih pasal team-mate ku.

Pagi ni tgok ada satu email yang team-lead aku dapat CCed. Rupanya initially email antara team-mate ku dengan vendor atau lebih mudah aku describe as team lain adalah antara mereka je. Tapi kali ni vendor tu masukkan team-lead ku dalam CC. Tau tak email tu start camne?

Hell team-mate ku,


bla bla bla bla...


Rgds,
Team lain

Waahahahaha. Umang ai~~~ Hell tu. Punya le dasat dia kasi piss off team tu sampai kat Hi jadi Hell. D.E.M. Homaigod..Terang lagi bersuluh betol la betapa efisyen je keja dia.

Sekian

12 comments:

Fiza Z. Abidin October 27, 2010 at 11:53 AM  

Hell yes...ahahahah :P:P suka jugak, joke of the day...td aku baca kt fb ko pun mcm dpt agak from the same person tp xberani nk komen hihihi

HEMY October 27, 2010 at 12:05 PM  

ke ke ke...hell yes...thank you..simple je jawapan utk emel tu..

PnConfused October 27, 2010 at 1:18 PM  

hahaha..

hell yess...


hell done!.. :P

pagoh,  October 27, 2010 at 1:21 PM  

HELLO....tukar HIILO...hakhak

cik selamah kundang October 27, 2010 at 1:48 PM  

balas balik what the hell la.hehehe

syah shah October 27, 2010 at 2:02 PM  

cam aku cakap kat pesbuk ko, dia tertinggal hurup 'o' selepas 'hell' tu... hueheheheheheh :P :P

HEMY October 27, 2010 at 2:04 PM  

tuh le...sangka baik la...tinggal O..hehehehe...klaka tol la...buleh plak send emel hell...gila ah

jedi October 27, 2010 at 2:06 PM  

sungguh ikhlas...hahahahha

zonaku October 27, 2010 at 3:48 PM  

hehehee... kene kalau y terima tu jenis sentap...


baru HELL jadinya!

Ku Tak Sempurna October 27, 2010 at 8:22 PM  

klu yu emel kat ai camtu

.
.

.
.

anta ai balik umah makpak ai skrg jugak!!


hehehehell

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP