Masih tentang dia. Hell yeah??

Lucu la..pagi2 lagi aku dh tengok benda lucu weh...well bagi aku lucu la. Masih pasal team-mate ku.

Pagi ni tgok ada satu email yang team-lead aku dapat CCed. Rupanya initially email antara team-mate ku dengan vendor atau lebih mudah aku describe as team lain adalah antara mereka je. Tapi kali ni vendor tu masukkan team-lead ku dalam CC. Tau tak email tu start camne?

Hell team-mate ku,


bla bla bla bla...


Rgds,
Team lain

Waahahahaha. Umang ai~~~ Hell tu. Punya le dasat dia kasi piss off team tu sampai kat Hi jadi Hell. D.E.M. Homaigod..Terang lagi bersuluh betol la betapa efisyen je keja dia.

Sekian

Comments

Fiza Z. Abidin said…
Hell yes...ahahahah :P:P suka jugak, joke of the day...td aku baca kt fb ko pun mcm dpt agak from the same person tp xberani nk komen hihihi
HEMY said…
ke ke ke...hell yes...thank you..simple je jawapan utk emel tu..
PnConfused said…
hahaha..

hell yess...


hell done!.. :P
pagoh said…
HELLO....tukar HIILO...hakhak
balas balik what the hell la.hehehe
syah shah said…
cam aku cakap kat pesbuk ko, dia tertinggal hurup 'o' selepas 'hell' tu... hueheheheheheh :P :P
HEMY said…
tuh le...sangka baik la...tinggal O..hehehehe...klaka tol la...buleh plak send emel hell...gila ah
jedi said…
sungguh ikhlas...hahahahha
zonaku said…
hehehee... kene kalau y terima tu jenis sentap...


baru HELL jadinya!
Ku Tak Sempurna said…
klu yu emel kat ai camtu

.
.

.
.

anta ai balik umah makpak ai skrg jugak!!


hehehehell