Lepak-lepak saje

>> Sunday, October 10, 2010

Tengah layan Xmen and the Wolverine. Tapi nak abeh dah season first yang ada pada aku nih. Hehehe. Tadi baru je lepas layan Merantau Warrior. Ok gak la. Indonesia punya filem fighting. Leh tahan juge. Kena ketepikan la sekejap logik penjahat byk duit tapi tak guna 'fighter' lengkap bersenjata. Nak gak yang leh lawan guna martial art je. Heehehehe. Macam Ong Bak la. Tapi kalau pakai pistol, takleh wat citer fighting la plak kan. Jadi citer Gerak Khas the movie la plak. Hahaha~~

Bini ku dah tido..Nak sekolah esok. Taknak la kacau. Hari ni cuma pergi Mesra Mall yang takde apa sangat tu je. Aku smpi Kuantan 1.30 pagi. Bas jam 9.30 malam je ada dari Bukit Jalil Jumaat malam tu. Dh nak abih raya ramai plak balik Kuantan.Tapi standard Transnasional la beb. Takkan sampai 3 jam punya macam bas Mutiara ke Kuantan, 4 jam tu bawak laju dah. Aku redha je la..tu je option yang ada. Then drive balik kemaman lagi. Kul 3 pagi gak la baru sampai. Letih~~~

Esok bam biasa la, wife ku pergi sekolah, aku lepak umah. Spend masa sepetang ngan wife, tengah malam esok bertolak ke KL semula. Minggu depan akak ipar aku nak bertunang. Macam nak kena balik ganu lagi. Haishhh...patutnya minggu ni balik kampung aku...hmm..payah gak bila dok jauh ni. Nak pikir wife, mertua, mak ayah sendiri lagi. Jarang la weekend ada kat KL. Tu yang dua minggu lepas siap beraya, main tenis ngan kawan.

Harapnya wife aku dapat la tukar untuk tahun depan punya sesi ni...semua doakan yeee.

4 comments:

Ann October 10, 2010 at 1:43 AM  

de sorg mmber aku duk jauh dr husband dia...dh prgnant smp dpt anak...erm mmg mcbr lah..

cian pun de

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o October 10, 2010 at 9:07 AM  

gua mau jadi gaban atau suria perkasa hitam boley ?

PnConfused October 10, 2010 at 10:44 AM  

besabo laaa wehhh...


aku doakan cembam dpt tukar.. ameennnn

cik selamah kundang October 10, 2010 at 11:19 AM  

kesian ko.ramai2 gk bebudk opis ni cenggitu.ujung minggu je ilang balik cari laki.

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP