Grey theme feat Najmi my Godson!!

>> Monday, October 4, 2010

Hari raya ke-6 tu pagi kami dah bersiap-siap untuk pulang ke Kuala Terengganu. Ini sebab kami memang tak duduk sama lagi kan. Sebagai suami comel yang penyayang, kuhantar balik berteman la awek aku sorang ni. Memang ke sana ke mari gak la raya. Tapi takpe la drive berteman. Gilir-gilir lak tu. On the way ke Kuala Selangor, awek aku bawak dulu. Kasi dia bawak area2 speedtrap 60km/h ni. Kekekekeke.

The grey theme

Sekali lagi matching colour grey. Masa carik t-shirt awek aku tu tak terpikir pn nk match ke apa. Baju aku hantaran kawin lama dah beli. Tapi masa beli baju awek aku tu, aku ada cakap, "aku tgok awek pakai baju kelabu ni nampak montok. Kita cari grey satu". Ekekeke


Kami kena singgah umah bujang aku untuk amek surat pengesahan jawatan aku for my nyai's transfer request. Memang tak mengejar masa la perjalanan pulang ke KT kali ni. Kami sempat singgah beraya umah bestfriend kami si Nora. Lama dah tak jumpa my godson si Najmi tu.

Najmi

Ni dia Najmi. Putih gebu kulit dia. Ko pandang sekali muka bapak, pandang 2 kali muka mak. Memang perfect mixture la acuan muka Si Najmi. Dah pandai nak bertatih dah skang.

najmi

Ahahaha..shot dari atas kepala yang kelakar. Dengan mata terjulingnya. Kiki. Comel...tambah plak gaya tergaru-garu rusuk tu. Perfecttt!!~~~

Najmi

Najmi

Hehehe..comel kan Najmi Godson aku ni. Kadang nak kadang tknak la ngan aku. Tapi jumpa kali kedua umah kawan ari tu ok dah. Mau dah. Najmi ni merangkak dia kelakar. Tak pakai lutut. Dah macam anak gorila dah...hahaha.. Laju plak tu. Comel gile!! Ada video dia merangkak..tapi tak sempat la nak aplod. Hehehehe.. Nanti la ada masa aku aplod.

5 comments:

zonaku October 4, 2010 at 4:15 PM  

babies... they never stop to amaze you

PnConfused October 4, 2010 at 6:01 PM  

hooo.. aku pes2 terus nmpk dia pki cloth diapers wona merah... cute...





haihhh... rasa nak geget jaa pipi dia

Farah Y October 5, 2010 at 9:06 AM  

Sweet la sedondon! Eeei, kenapa cute sangat najmi ni? Grr.

Anul, aku duduk area belakang Masjid Tengku Mizan. Kalau singgah sini, roger-roger lah. Boleh meet up, inshaAllah.

cik selamah kundang October 5, 2010 at 9:25 AM  

kau suka potrait bebudak gk hemy?aku pun.tp blm terer.xda cikgu ngajor

HEMY October 5, 2010 at 11:52 AM  

kawan aku tu jual tau cloth diapers tu kalau mahu

farahY : ooo..putrajaya..ok..ada masa buat la house warming.hehehe

cik selamah kundang : dari dulu lagi aku minat budak..ada dslr lagi la best

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP