Cembam ku dulu dan sekarang

>> Wednesday, October 13, 2010

Ada keja yang menunggu dan sedang dibuat smbil menaip entri. Sambil tunggu sistem tu respon, aku gunakan masa tu dengan sebaik-baiknya menaip serba sedikit. Sikit-sikit lama-lama abes la jajan aku kau pau!! eh kelaut plak

Rasa windu kat wife aku. Saja kodek2 gambar kat flickr aku and nampak gambar bawah ni.

Cembam and my mom

Ni gambar pes time Cembam aku bawak jumpakan mak aku kat kampung. Masa ni Cembam masih duk KL. Tengah wat KPLI tak silap aku. Nampak runcing dagu beliau. Slim n slender.

IMG_2367

Ni gambar masa pose yang tak pose ari tu. Hehehe..bila di compare mmg ada lain lah skang ni. Err..dagu..aku anggap pose kamera aku salah la..ekekeke. Masih runcing (kot). Masih slim and slender. Tapi jenis jeans sudah bertukar. Adakah kerna jeans lama dia atas dah tak muat? Peha membesar. Haish!! Cakap baik skit ye..

Cembam sudah jadi cikgu..dia kata tak elok cikgu pakai jeans cutting peha kecik. Nak jadi contoh pada anak murig. Haaaa~~~

Miss U Cembam~~

13 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr October 13, 2010 at 12:22 PM  

sekarang lagi runcing sampai tak ada shape

~mrs azmi~ October 13, 2010 at 12:47 PM  

sudah lumrah...

bila berjauhan, rindu2an gitew!!

Erina Asmawani October 13, 2010 at 1:41 PM  

alolohloh..comey gak hemy bila mode kerinduan. siap buat entry tuk cembam lagi..biasalah tu klo naik pas kawen tandanya bahagia. Kata org la ;p

❀aRaBeLLa❀ October 13, 2010 at 2:03 PM  

tengok dari gambor pertama nampak cembam seorang yg sangat tinggi..betulkah ramalan ku ini?

HEMY October 13, 2010 at 2:13 PM  

patut tetiba byk komen aku...gksb nye keje upanya

mrs azmi : tuh la..kebaikan dok berjauhan

erina : mode lain kacak, kadang hensem..kadang macho kan erina

cembam tinggi erina kot...tp definitely lg tinggi dari ko

Masy October 13, 2010 at 3:23 PM  

aku pon dah x ingt cembam tinggi mana. adekah sama dgn aku, tinggi dr aku atau sebaliknya.

yg penting dia kurus dr aku. huhuhuuuhuuhuu

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP