Bara'an umah YB~~ Pecah umah 40 juta!!

>> Monday, October 4, 2010

memuah umah YB

Sebelum aku memulakan hari sibuk ku (aku takde istilah Monday blues sebab Monday adalah masa kickstart untuk bertarung dengan keghoje), aku nak tepek dulu satu-satunya gambar aku sempat upload malam tadi. 

Semalam I call you..you tak answer...eh, ke laut plak.

Semalam aku dan geng memuah yang lain (yg tak folo tak memuah la lu orang...ahahaha) telah bara'an ke rumah YB Rozmey. Kononnya aku nak mudahkan Aima dan Keri dengan melepak umah kawan aku habis main tenis kat UPM sebab aku bajet umah Aima area situ. Upanya umah si Aima ni dekat ngn umah aku je. D.E.M. Tapi takpe la. Aku park keta kat b.polis, then folo keta Aima. Aku kat blkg mostly tido je...lama dh tak lepak blkg dalam keta.

Sampai je umah YB, jumpa YB kali pertama terus dalam hati aku jerit "40 juta!!!". Masuk je umah ada wafa, masyiotttt (nama baru Masy bila kami dok tunggu beliau, tau2 dh ada umah YB) dan Mulus. Sblum amek makanan aku terpaksa luahkan kecuriousan hati aku dengan bertanya pada YB,

"YB dengan Dr Rozmey ada kaitan ke? Muka lebih kurang la"
YB sengih je jawab, "ada ke? rambut tak sama". Dalam hati aku "jaga la..aku edit tambah rambut depan kasi sama...mwahahahahaha"

Ada lontong, kuah kacang, ayam goreng, lemang, rendang daging, makaroni, tembikai dan macam-macam lagi. Lama tak makan lontong..mmg layan betul la. SKeri-on Tet dengan Masy berlumba tunjuk perut sapa lebih gagah.

Sekali sekala YB akan snap gambar kami. Masa tu baru aku tau yg Aima ni horny bila kamera ditujukan pada beliau. HOMAIGODDDDD!!!~~~ Ini kisah benar taww~~~ Aima juga horny tgok betis berbulu...HOMAIGOOODDDDD!!!!

Lepas semayang-semayang, belasah biskut..kami wat photoshoot kat luar. YB pun masa tu takde nak layan sapa, so ajak join sekali. Yang lompat-lompat trademark Memuah tu YB tak join. Si Adam je join. Tapi kali ni punya sesi aku tumpang gembira, terharu rasa nak nangis bila tengok Jard sudah improve. Lompatan beliau sudah maju. Kami bangga Mulus!! Kami bangga!! (seraya mengesat air mata berlinangan). Tapi gambar tungggu~~~~ 

SyahShah datang time kami tengah bergambar. Sempat ajak SyahShah join. Sori ek SyahShah kalau cam tak sempat nak lepak-lepak ngan korang. Memang nak balik dah masa tu. Tapi sempat layan Imran dan amek gambar Imran. Hehehehe.

Then kami ke umah blogger Shahrul Hafizi. Aku kenal baru-baru gak beliau ni. Oleh kerana asalnya cuma sebut Cheras (punya le byk side Cheras ni), kami masuk DUke le kan...sekali dh kat MRR2 baru tau Bandar Tasik Selatan. Kire kami pusing jauh la. Tapi tak kisah la, cuma haus je. Aku tumpang Montok odw ke sana so sume keta ada penumpang. Dalam keta kitorang sempat la berlatih miming nak beat CIkgu Shida. Mwahahahaaha!! Lagu Alejandro beb. Korang tggu je la 3GP kami (lain macam plak).

Citer di umah Shahrul aku stop dulu la..nk tggu gambar.  Umah YB mmg best!!~~

18 comments:

syah shah October 4, 2010 at 11:26 AM  

aku ok je... hahahah

Imran tu dia lambat sikit warm up.. ko dah abes tangkap gambar baru dia nak buat peace... kikikikik :P :P

HEMY October 4, 2010 at 11:29 AM  

tu la...incit firdaus pun kelihatannya letih je..

zonaku October 4, 2010 at 11:35 AM  

er.... feature baru cam gadis2!

Masy October 4, 2010 at 11:37 AM  

lps ni yg lelaki sila kaver bulu betis anda drpd pandangan mata aima. kang dia horny sape nk layan weh? hahahhahahaahaha

zonaku October 4, 2010 at 11:40 AM  

hehehheee......



x kira aku still geng memuah gak walau aku x ada semalam... seb bek xder korang khianat kan aku kasik jeles...






er.... kalo ko amik pic imran bebanyak aku pasti jeles... sbb ko lum jumpa model aku si faris tu

zonaku October 4, 2010 at 11:41 AM  

akhir kata...... (cewahhhhhh!!!!)







DAKU JELES!

Jard The Great October 4, 2010 at 11:45 AM  

hahaha.. aku nk tinguk 3GP hemy dgn masy je.. yg lain belakang kira. wakakaka..

*mmg lain jer bunyik

syah shah October 4, 2010 at 11:45 AM  

incik firdaus memang muka seposen sentiasa, jangan tertipu... hahahahah :P :P

HEMY October 4, 2010 at 11:50 AM  

zonaku, 3 komen ko tu dh tau jeles..mwahahahaha

masy : tu yg lepas tu aku turunkan suar aku tu kaver betis..ahahaha

Jard, tu video peribadi kami..mana leh tayang...

Mak Su October 4, 2010 at 2:36 PM  

YB mana ni? YB yng blogger tu ker?

❀aRaBeLLa❀ October 4, 2010 at 2:46 PM  

firstly, apehal ko nye template berpink2 dengan teddy bear segala..ahahahhahaha...jambu la ko nih..

"yg tak folo tak memuah la lu orang...ahahaha)"

woi! woi!

wehh ade 3gp ke? aku nak tengok! cepat le upload wei!!!

syah shah October 4, 2010 at 3:31 PM  

weiii header baru tak buleh blaahhh weiii... gila jiwannnnggg~~~ Muahahahahahah :P :P

HEMY October 4, 2010 at 3:46 PM  

Bella n syahshah : aku saje letak header tu. sapa yg penah nmpk header tu mknanya dia dah lama lepak blog ni..ekekeke

mak su : YB si yunus badawi lah..sape lagi..ehehe

Masy October 4, 2010 at 5:03 PM  

aku nmpk header pink tu td tp saje xmo tegur, kang ko nanges plk. hahahaaahaha

aim-a October 5, 2010 at 12:02 AM  

siot arrrrrrrr!!!! tindakan refleks tau time YB hala kamera tu.hahahahhahaha

sape suh Skeri-on-Tettttt buat aksi seksi di tengah laman...dah laaa berbulus..hahahhaha

papepun..korang mmg best arr!!!

40juta!!!!!!

hahaha

aim-a October 5, 2010 at 12:03 AM  

tgk dua kali jugak lah blog ni..ingat salah bukak tadi..pinky!!!!

Mr PenyuBiru October 5, 2010 at 10:06 AM  

tak sabar tunggu video 3gp tu. tentu nanti keluar kat metro.hik3..

en_me October 6, 2010 at 3:57 AM  

meriahnyerr uoolss.. ehehe

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP