3iga Dara Pingitan (ke pungutan?)

Feeling 'sengal-sengal' la badan aku. It's almost a month or was it actually a month since my bus-trip to WWW. Had to wait the bus that comes one hour after the appointed time, waited for the bus to move again after it's Rest-stop, had to bear with the muscle pain and shifted my legs every now and then, had to wait more if somebody needed to stop somewhere by the road and the bus need to detour and dropped the passenger at Kajang first before Putrajaya and had to run to make it for my subuh prayer upon arrival. Arkhh~~

Tak sempat nak edit or upload other new pictures. So, when I checked my thumbdrive this morning, I still have these pictures' folder in it. So, while doing my work, I managed to edit some and uploaded them. These are the one taken during the Memuah Iftar. I think these 3 dara pingitan memang tertunggu-tunggu pun these pictures.

montok,manje & Chucky

This is the shot where we notice that Erina has the natural talent to be 'Chucky' the killer doll. So, if Hollywood wants to humanize the character they should be searching the talent here in Malaysia. Go Chucky!!

montok,manje & chucky

I tried to take 90 degree picture of them but the chuckyness remains, even with the peace sign and the smile. It's like the face chucky would made whenever it wanted to strike and kill someone. Helppp~~~ Homaigod!!

montok,manje & Chucky

Oh, this one I likeee~~~. Hanya dengan tidak berbaring, Chucky hilang dari wajah Erina ibarat saka sudah tidak bertuan. Hahaha.  Tapi the best thing about this picture is Manje's pose yg macam Ayu Raudhah kata dia. Ekekeke. Cam model you. Then aku berjaya kasi muka Montok lebih kurang cerah ngan yang lain. Kena upah aku ni Montok

Trimas untuk model-model tak berbayar aku ni~~

Comments

zella y said…
jauh perjalanan...tp sbb wife...xpe la kan... pengorbanan tu...=p
zonaku said…
heheheee.....

chucky???? sian erina.... redha jerla yer....
Masy said…
ngahahahahhahahah sian erina :))

upah pulak dah.. tu usaha aku gak tu kasik angkat dagu sket hihihi. kira aku dh bg upah laa mlm tu, mkn dominos pija :D
HEMY said…
tula..wife punya pasal kan...

zonaku..ekeke..dia mmg redha dah

masy..aku nk upah gakkk
Mak Su said…
maksu nak jadik model hang, ambik gambar di sebalik tikar mengkuang ;)
Erina Asmawani said…
wahahahahahaha..Hemyyyy!!!aku ingat ko dah lupe ngan pic chucky ni, dah rase lega dah bila ko x uplod2..
sekali tengok siap buat entry plak. Hahaaha

kamera ko tu yg jaki, mengchucky kan muka ku..haha..seram ar aku tgk muka aku kat 2 pic atas tu..
❀aRaBeLLa❀ said…
wahhhhhhhhhhhhhhhahhhaha erina=chuky?
imaginasi ko memang unsangkarable..
aim-a said…
chucky yg cung!!! aku nmpk wafa sgt sgt sgt sgt sgt sgt manis di sini...nmpknye 'ayu raudah' sudah ade persaingan :p