Leno intimos catalogue. I like~~. Hidupku sepasang bra A-cup

>> Wednesday, September 22, 2010


Dari kecik aku diajar untuk minat pada boobs. Yep...diajar dan diasah bakat untuk meminati dan ingin memiliki boobs. Aku lahir 5 beradik. Abang dan kakak-kakak aku selalu ejek aku. Yelah, jadi anak bongsu memang tak best dalam kuarga kami. Abang aku dua orang E-cup dan D-cup. Kakak aku berdua plak C-cup dan B-cup. Aku yang bongsu ni la berdarah A-cup. Mana tak kena kutuk.



Yang aku bengang kakak aku si B-cup tu. Cam syial je kutuk aku. Macam la dia best sangat. Barely je ok..barely (pada sapa yang tau defnisi cup ni mesti tau kenapa aku address dia as barely). Jadi aku sebagai yang bongsu dan yang paling kecil ni selalu la kena bahan.

Bila kami dah cukup umur, dah mumaiz..kami pun dihantar ke kedai intimos milik sebuah syarikat bernama Leno. Kami dipakai kan pada model patung. Memang teruja la kami masing-masing. Itulah kali pertama kami dapat rasa boobs!! Walaupun keras, putih je..patung kan..nak expect pa lagi. Tapi ia sebagai latihan buat kami. Dan sesungguhnya lace kami je tau betapa kami ingin memampan boobs sebenar. Kami tidak sabar. Argghhh!!!!

Ketika dipakaikan pada patung, kami berlatih untuk memberi tolakan ke atas (baca push-up) dan mampanan yang baik pada patung tu. Tapi patung mana feel beb. Ko kemut la seluruh badan urat keluar-keluar, sesungguhnya boobs patung tu mcam tu le juga. Takde maknanya. Tapi kami tetap gigih berlatih. Biarlah..asalkan bila kami dapat boobs sebenar nanti..kami, we will hold them so dear~~~ and so delicate. We'll support them for the whole journey, the whole day and till the last drop of their sweat bebeh. Ya..kami boleh..bhasya!!!

Suatu hari kedai kami dikunjungi seorang gadis. Kulit sawo matang. Baru je gadis ni melangkah masuk ke kedai kami, abang aku yg sulung tu terus berteriak "yeahhh!!!! Gadis ini punya boobs..aku yang punya!!!!". D.E.M. Memang kompem-kompem la rezeki abang aku. Tengok sekali pun tau. Kalu suh aku la yang hold, putus urat perut aku, terburai isi perut aku pn tak dapek nak hold beb. Memang payah la weh..memang ettt-taaakkkk laaahhh.



Bila gadis tu cuba abang dlam bilk persalinan, sampai ke luar leh dengar dia punya happy. Cilake. "Oh yeah baby!!! buy me baby!!". Sampai ke luar dia jetir-jerit riang. Cam sial kan? Horny plak abang aku tu. Tapi nak buat camne. Dah lumrah la kami dicipta. Kalau tak horny, tak selesa la boobs tu. tapi bila dah tua, kurang horny la kami ..masa tu kami pn dah layut, takleh nak sapot dah. Haish..ke situ plak. Takut la nak pikir sampai ke situ. Yang penting aku kena dapat boobs aku sendiri.

Tak lama lepas tu abang sengeh je dari dalam beg tu dan dibawa ke luar oleh gadis tu. Pergi dah abang. Dalam hati aku bangga gak dapat abang cmtu..tp sakit hati weh...panasss!!!~~~. Come on!! Takkan takde yang nak beli aku nih..Kat Asia ni patut ramai la weh yang bersaiz aku. Musykil aku di kala itu. Ramai juga yang masuk kuar masuk kuar..Aku tengok ramai gak yg patut saiz aku, tapi dia beli B-cup. Tak sedar diri betul la. Tapi takpe la kan..nak kasi nampak besar skit..besa la, campur span yang memang di'instal' dalam tubuh kami sejak azali lagi, bukannya orang lain tahu dan kompem saiz kecuali si pemakai kan.

Satu hari ada shooting untuk model intimos ni. Dan korang mesti leh teka kan, aku tak diambil untuk berlakon. Walaupun hari sblum tu aku dah berlatih nak senyum macam mana depan kamera, tapi aku tak diambil berlakon. Susah orang nak ngaku dia saiz A!!~~~ Aku sedih!!!

Tidak ku pinta...lahir ke dunia~~~
Tidak ku duga~~ kecil begini~~~

Uhuk!! uhuk!!

Sedang aku setia menutupi dada patung yang aku tak rasa apa, sambil memandang kosong ke luar jendela, hujan rintik-rintik, payung berwarna warni menghiasi jalan raya di hadapan kedai aku, tiba-tiba ada bunyi loceng alarm yang menandakan ada pelanggan yang berkunjung. Seorang wanita berumur 30-an masuk ke dalam. Saiz boobs beliau memang lah bukan saiz aku. Jadi aku tak berharap walau seutas benang pun yang aku akan disunting.


Jadi aku pun layan balik tengok luar jendela melayan aksi sepasang remaja yang sedang bercengkerama. Tiba-tiba wanita tadi menatap aku. Terkejut coli aku dibuatnya. Dia tenung aku, belek-belek aku dan sedar-sedar akak cashier tu scan rega aku. Wanita tu beli aku!!! Dia beli aku!!! Tapi aku pelik, siapa la agaknya tuan aku ni ye~~ Sepanjang perjalanan aku nebes mengenangkan nasib yang bakal aku terima.

Sesampai di rumah, wanita ni memanggil satu nama

"Alexis Bledel~~~~. Oooo..Alexos Bedel. Turun sat tgok mak ada seprais utk ko~~~"

Aku dh nk pitam beb..saspen. Kaler aku yang itam ni dh hampir-hampir jadi biru. Sesak napas aku, pudar pandanganku~~ Oh!! Tuan ku. Marilah biar ku tatap dan ku sapot mu ke mana jua kau pergi!!! Derap kaki berlari riang kudengar dari tingkat atas menuju kami. 

"Yeaaa!!!! Mak memang best!!!~~~~. Mana?? Mana???!!"
"Ni haaa~~~ Tadaaa~~~"

Wanita tadi mengeluarkan aku dari beg plastik Leno tadi. Dunia menjadi cerah. Itulah kali pertama aku bertentang mata dengan tuanku. Gadis comel belasan tahun. Cerah kulitnya. Dia lah tuan yg ku cari-cari selama ini. OH dunia!!!! Indahnya.

"Nah..mak dah tunai janji. Kalau nak lagi Bra ada renda-renda lace camni ye. Kalau nak lagi, pastikan ujian bulan depan pun nombor satu. Ok?", wanita tadi rupanya merewardkan anak beliau dengan aku utk prestasi ujiannya yang cemerlang.

"Ok Mak!!! Mekasih!!!~~~ Sayang mak!!~~~". Gadis tadi mencapai aku dari tangan ibunya dan mengucup pipi si ibu. 

Beliau terus berlari naik ke biliknya dan menutup pintu rapat-rapat dan menguncinya. Terus sahaja beliau menanggalkan baju t-shirt dan mencuba aku.

"yeaaa...you are my first laced Bra!!!", gadis tadi sangat eksaited. Dia peluk-peluknya aku. Kemudian dia terus sarungkan aku untuk menutup dada beliau yang segan-segan nak 'bangkit'. Wauuu~~~ Perasaan aku begitu indah~~ These are my boobs!!!! I finally have them!!!~~~

Gadis tadi pn memperagakan diri di hadapan cermin dengan diriku menutup ayu dadanya. Aku rasa begitu comel..secomel tuanku bila kulihat diriku sendiri di dalam cermin tersebut. 
"Akan ku lindung kemas dada mu wahai tuanku~~~ Akulah rakan karib mu mulai hari ini"




Aku suka tengok katalog Leno. Selak page-page last. Awek bra dia cung~~~ Ehehehe. Kalah AVON

21 comments:

RinaE,  September 22, 2010 at 3:29 PM  

LOL kamu semakin lucah sejak ilang teruna yeaaa...
apa Leno... La Senza ke, Xixili ke, Victoria's Secret ke... baru best ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr September 22, 2010 at 3:29 PM  

yang ni aku tak mau komen panjang2...


hahahaha

Masy September 22, 2010 at 3:36 PM  

ini rupenyeeeeeee hahaha

ape laa mak dia pun main beli je, ajak laa anak tu soh try. cup A poonnnn... ingt x pyh try ke. hahahaha~

wHoSeNa September 22, 2010 at 3:42 PM  

hahahaha..sengal la ko bro...haish...taula ko...yg "real"..18sx btul..hahaha

Mr PenyuBiru September 22, 2010 at 4:05 PM  

demn! entri ape ni?? seb baik aku tak baca entri ni tapi err.. aku tengok gambar jer.haha..

HEMY September 22, 2010 at 4:18 PM  

RinaE, mahal la..brand murah2 sudah...hehehe. tp dpt katalog victoria secret pn best..ada?

GKSB : ekekeke

Masy : kata kan seprais...ahaha

whosena : la..bra je pun..everday garment org kata

penyu : repekrapuk nye entri...ala..rindu kat din beramboi nye sawancara..aku wat camni

zella y September 22, 2010 at 4:37 PM  

apakah???? hehehhe
review la psl victoria secret plak..lg cun hahahah

Ku Tak Sempurna September 22, 2010 at 4:38 PM  

terbongkar rahsia alexis bledihel pki bra saiz B-cup


hihihi..

zonaku September 22, 2010 at 4:48 PM  

OOOOO...

Ko tunggu lepas raya yer br buatkan entry 18sx camni....

bijak2! kalau x kurang la pahala posa lelaki y menatap blog ko nie...



yang pompuan x per... everyday garment.

k.e.r.i. September 22, 2010 at 6:58 PM  

apsal rasa macam nak jadi watak dalam entry ni je?
HAHA

LORD ZARA 札拉 September 22, 2010 at 7:56 PM  

HEMY!

Lempang sedas kang!

hahahahhaa~


siot la!
paling gila aku pernah baca setyakat ni

ParkAir September 22, 2010 at 8:23 PM  

nasib baik dia tak jadi kepunyaan seorang transeksual....nyah!!

Erina Asmawani September 22, 2010 at 9:51 PM  

HOMAIGODD!! Nasib aku tak pakai bra Leno. Rupenye bra Leno "jantan" weh..ngeri! Scary! Ahhh..selamat aku..hahaa

hemy kacak banget,  September 22, 2010 at 10:25 PM  

kang aku buat filem ni aku ajak ko berlakon keri

zara, aku nk wat novel ni masuk kat blog aksara keraian buleh?ehehehe

parkair, aku nk bg moral dan happy ending...ahahahahaha'

erina, aku tak tulis pn jantina dia kan??kan??

~mrs azmi~ September 22, 2010 at 10:47 PM  

baca atas2 rase cam bra tu pompuan, tapi dah bawah2 rasa cam jantan pulak!! isk ngeri tul!

joegrimjow September 23, 2010 at 1:25 AM  

ku xbaca pun entry ni
tgok gambar je
lalalla

syah shah September 23, 2010 at 9:58 AM  

ciss... kurang pahle posa aku arini... wahahahahahah :P :P

Mak Su September 23, 2010 at 10:40 AM  

kah kah kah, ku tidak terkata

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP