Selamat Hari Jadi ye Cik Wafaaaa~~~

>> Tuesday, July 13, 2010

Laptop takde, jadi tak dapat nak memproses gambar-gambar yang baru diambil. Huhu. Tapi takpe, aku ada something yang nak dicoret hari ini. Hehehehe.

Hari ni hari jadi Cik Wafa Manje yang kuat kerja. Beliau ni aku pes kenal...errrr~~~ lupe lah. First jumpa kat mana ek?? Macam time gathering. Tp bukan yang pertama kat Pak Li rasanya. Tak hengat la plak. Tapi yang penting Cik Wafa ni baik sangat orangnya. Walaupun dia ada gelaran Mak Tiri. Tapi mak tiri yang baik la. Hehehe.

Dia sanggup amek kawan2 dia untuk gi jumpa lepak2..bercabang-cabang plak tu kadang dengan Cik Sona beliau. Dia tak lokek nak belanje makan, belanja betik..buatkan kek untuk kitorang dan siap belikan jambu madu loceng untuk aku. Huhu..Cik Wafa ni memang baik hati orangnya. 

Bersempena dengan Harijadi beliau hari ini..saya ingin mengucapkan Selamat Hari Wafa. Semoga panjang umur, dimurahkan rexeki dan bertemu cinta hati yang akan mengappreciate beliau seadanya.Gambar ini adalah hadiah utk ko Wafa. Semoga hari2 mu indah seindah pelangi di langit..walaupun keluarnya sekejap2..tapi tak pernah bertukar warna girang itu~~


the rainbow


Aku tengah cari idea entri untuk tiket premiere SALT ni. Adeiii..ke ada sapa2 yang nak bagi aku free?? Hehehe


Thanks to Shaira Halfa sebab sudi follow blog ku ini.

7 comments:

citahrudin July 13, 2010 at 1:48 PM  

kakak aku yg sorang ni memaaang baek...

nasib lah ko kakak dapat adek tipu yang tak reti-reti nak balik bahau...

**tumbuk diri sendiri**

moment July 13, 2010 at 1:51 PM  

ewww bergenang air mata den~~

ishk!~

HEMY July 13, 2010 at 1:52 PM  

=]. Memang baik kan citah..

=]. kesat-kesat cepat. Nanti orang lain perasan..=]

moment July 13, 2010 at 2:09 PM  

btw, aku xpnh gi Pak Li.. rsanya di sate kajang kot yg 1st..

Ku baik, ku mesra, tapi kdng2 ku jahat! heheh

k.e.r.i. July 13, 2010 at 5:15 PM  

dia memang sangat baik.
(ikhlas neh. haha)

Farah Y July 13, 2010 at 7:35 PM  

Happy Birthday, Cik Wafa!

Yunus Badawi July 13, 2010 at 11:44 PM  

bilalah aku dapat jumpa Wafa ni?

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP