Lepak Mines lepas hangout 11 mlm-2 pagi bersama Kuarga

2 minggu lepas, mak ayah aku mai sini. Patutnya aku join budak2 opis aku main paintball kat Taman Melawati..tapi plan yang punya la dirancang awal dengan berlandaskan bonus tu terpaksa aku abaikan sebab mak ayah aku ada sini kan..Kot ada plan nak kuar ngan mak ayah..Laigpun malam sebelum tu ada ura-ura kata nak ke P.D.

Aku amek adik aku kt KLIA pas keje. Sampai je umah adik kau kat S.Alam, depa terus suruh siap-siap. It's family time!! Kul 11 malam kami sume keluar go Ole-Ole untuk main boling. Hahaha..Adik bongsu aku cakap mmg abah dah hint nak main sejak dari kampung lagi..kih kih.

Sporting kan...?? Kami main smpi kul 2 pagi gak la smpi umah. Singgah Uptown bagai kan. Tapi malas nak amek gambar masa tu.

Hari Ahad kami ke Mines. Saja jalan2 and aku pun nak beli barang-barang skit. Beli la barang-barang untuk mak ayah. Tapi ada barang yang aku suggest kat mak beli je kat kampung sebab lagi murah. Twister botol besar tu tak sampai 5 inggit..RM5.20 cmtu nak banding kat KL dekat2 6 hengget.



Lepas makan tengahari adik aku ajak layan game arked. Hahahaha..Dem. Ini lagi satu aktiviti famili aku kalau kat sini ye..Macam2 le mak aku main. Game yang cari beza gambar, abah main racing keta, tukul sume tu lah. Memang having fun betul. Tp yang tak tahan tu kat arked pun nak men boling.



Haahahahaha!!! Gian teruk dah diorang ni...demmmm!!



Mak and adik aku dapat kasut. Duit bonus dok belikan orang lain barang je. Kih kih. Abah plak beli 2 pasang kasut kat kedai yg offer beli satu percuma satu. Aku siap carikan stokin elok skit untuk kasut2 tu. Selama ni beli stokin kat pasar tu bau skit kaki.

MOdel Separuh Abad

MOdel Separuh Abad

Macam model tak bapak aku? Ekekeeke..mana lagi tumpahnya kacak kalau tak ke muka anak dia? Kih kih kih!!

Comments

Mr PenyuBiru said…
takleh blah aa gambor last tu.

mmg sebijik cam model kasut.kik3..

tapi famili ko mmg sporting ek.sempoi abis.
haha.macam modelkasut dia kilat ar.kalau bapak aku tgk sure jeles ni.haha
*~ aRaBeLLa ~* said…
nampak muda la mak ko..
zella y said…
wah..baiknya ati ko kn...
muka ko mmg sejibik mcm ayah ko la...
hehhehe
syah shah said…
hahahah sporting abess abah ko jadik model kasut... sebijik lak tuh... kikikikik :D :D
Ku Tak Sempurna said…
selalunya mak pak yang ajak balik rumah kalau gi tmpt main2 game ni



.
.


tp aku agak, ko yg kena tarik tgn mak pak ko kaan


hihihi...

.
.


mmg betul kuah tumpah ke nasi.. tidak syak lagi... anaknya pejal usin.. bapaknya usin abu asan :P
nurlailie izani said…
rs xsbr lak nk hang out ngan fam hjg bulan nih!!...waaaa...jeles4x..=(
moment said…
ko sebijik cm ayah ko...
HEMY said…
kih kih..aku sebijik cm ayah aku kan??tp aku cerah cm mak aku..tu yg jadi lebih kacak