Lawak Kurang ajar dengan Mak..jangan tiru aksi ini~~

Banyak keje nak catch up sebab semalam M.C...huhu..Tapi aku share lawak kurang ajar dengan mak anda. Pada yang takde mak sudah..sedekahkan al-fatihah utk mereka..pada yang ada mak..jangan tiru aksi ini.

Venue : Restoran kolam pancing Seksyen 24.
Suasana : Lepas maghrib seusai makan malam bersama family

Tepi Restoran tu ada Rumah Orang2 Tua. Adik aku bgtu mak aku, "mak..tu rumah orang-orang tua..ehh". Terputus adik aku di situ sebab takut mak amek hati. Tapi aku selaku anak bertuah, kacak lagi digemari ibu-ibu menyambung sambil peluk bahu mak.

"Mak, cantek tak rumah tu mak...besarrrr"
"cantekkk"
"Mak suke takk??? Ada taman-taman...kalau boring-boring mak leh jalan-jalan taman"
"Emmmm"
"Kalau boring sangat mak sewa joran try pancing kot dapat ikan. Seronok dok sini..mak suke???"
"Sukeeee"

Mwaahahahahaa!!!~~~ Kejam kan lawak aku..mak aku takde nya nak amek ati..dia senyum je sambil kami lain2 gelak dan adik2 aku dok maki aku bodoh..wahahahahaa~~ Jangan tiru aksi lawak ini di rumah kalau ukhwah korang sesama mak korang tak sebest aku..nyiahahaha!!

Comments

Masy said…
giler kejammmm hahahahahahahh
~wAniE~ said…
mmnggg kkuurrranng asam ko nie....aku jd mak ko..aku humban kat kolam tu..hahahahahah
zonaku said…
heheehheheeee...
seb bek mak aku ok ja.......
Masy said…
aikk mana komen aku td?
*~ aRaBeLLa ~* said…
ko mmg sengal la,sian mak ko...mak aku lak jenis sensitip...kalo aku ckp gitu mau dia nangis...huhu
Mohd Fadil said…
tu memang lawak kurang asam tu...kalau dengan arwah mak aku dulu, awal-awal dia dah halau aku keluar dari rumah :D
syah shah said…
walopon ukhuwah kami kamceng, tapi aku tak sampai hati nak buat lawak macam tu... manela tau kan, dia cuma senyum, atau gelak-gelak... dalam hati??
HEMY said…
ekekeke...kurang asam buleh di tambah asam..atau penampar..ahahaha
.alie. said…
lawak makan dalam giler...
en_me said…
lawak kanns..
Ku Tak Sempurna said…
nak cuba bawak mak aku ke sana.. dan cuba lawak itu..


.
.


.
.

errr.. klu dlm seminggu aku tak apdet blog, tu maknanya mak aku SUKA sgt2 ngan lawak tu smpi dicampaknya aku ke dlm itu kolam


hihihi
bARdbOO said…
kalo mak aku tu dh nanges dh agaknya..huhu...hampeh ko nie.. =P
HEMY said…
jangan cuba lawak di atas ye sumeee..aku tak bertanggungjawab atas sume yg terjadi lepas korang try

syahshah : sebab aku sangat faham mak aku dalam hal berjenaka lah..aku berani..dun worry..hehehe.