Lawak Kurang ajar dengan Mak..jangan tiru aksi ini~~

>> Tuesday, July 6, 2010

Banyak keje nak catch up sebab semalam M.C...huhu..Tapi aku share lawak kurang ajar dengan mak anda. Pada yang takde mak sudah..sedekahkan al-fatihah utk mereka..pada yang ada mak..jangan tiru aksi ini.

Venue : Restoran kolam pancing Seksyen 24.
Suasana : Lepas maghrib seusai makan malam bersama family

Tepi Restoran tu ada Rumah Orang2 Tua. Adik aku bgtu mak aku, "mak..tu rumah orang-orang tua..ehh". Terputus adik aku di situ sebab takut mak amek hati. Tapi aku selaku anak bertuah, kacak lagi digemari ibu-ibu menyambung sambil peluk bahu mak.

"Mak, cantek tak rumah tu mak...besarrrr"
"cantekkk"
"Mak suke takk??? Ada taman-taman...kalau boring-boring mak leh jalan-jalan taman"
"Emmmm"
"Kalau boring sangat mak sewa joran try pancing kot dapat ikan. Seronok dok sini..mak suke???"
"Sukeeee"

Mwaahahahahaa!!!~~~ Kejam kan lawak aku..mak aku takde nya nak amek ati..dia senyum je sambil kami lain2 gelak dan adik2 aku dok maki aku bodoh..wahahahahaa~~ Jangan tiru aksi lawak ini di rumah kalau ukhwah korang sesama mak korang tak sebest aku..nyiahahaha!!

14 comments:

Masy July 6, 2010 at 2:16 PM  

giler kejammmm hahahahahahahh

~wAniE~ July 6, 2010 at 2:24 PM  

mmnggg kkuurrranng asam ko nie....aku jd mak ko..aku humban kat kolam tu..hahahahahah

zonaku July 6, 2010 at 2:40 PM  

heheehheheeee...
seb bek mak aku ok ja.......

Masy July 6, 2010 at 3:18 PM  

aikk mana komen aku td?

*~ aRaBeLLa ~* July 6, 2010 at 4:46 PM  

ko mmg sengal la,sian mak ko...mak aku lak jenis sensitip...kalo aku ckp gitu mau dia nangis...huhu

Mohd Fadil July 6, 2010 at 5:16 PM  

tu memang lawak kurang asam tu...kalau dengan arwah mak aku dulu, awal-awal dia dah halau aku keluar dari rumah :D

syah shah July 6, 2010 at 5:27 PM  

walopon ukhuwah kami kamceng, tapi aku tak sampai hati nak buat lawak macam tu... manela tau kan, dia cuma senyum, atau gelak-gelak... dalam hati??

HEMY July 6, 2010 at 5:56 PM  

ekekeke...kurang asam buleh di tambah asam..atau penampar..ahahaha

.alie. July 6, 2010 at 7:01 PM  

lawak makan dalam giler...

Ku Tak Sempurna July 7, 2010 at 9:40 AM  

nak cuba bawak mak aku ke sana.. dan cuba lawak itu..


.
.


.
.

errr.. klu dlm seminggu aku tak apdet blog, tu maknanya mak aku SUKA sgt2 ngan lawak tu smpi dicampaknya aku ke dlm itu kolam


hihihi

bARdbOO July 7, 2010 at 10:19 AM  

kalo mak aku tu dh nanges dh agaknya..huhu...hampeh ko nie.. =P

HEMY July 7, 2010 at 11:15 AM  

jangan cuba lawak di atas ye sumeee..aku tak bertanggungjawab atas sume yg terjadi lepas korang try

syahshah : sebab aku sangat faham mak aku dalam hal berjenaka lah..aku berani..dun worry..hehehe.

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP