2 Award untuk usaha kemanusiaan saya!!~~~

>> Thursday, July 29, 2010

Sambil tunggu list employees yang ada isu untuk diselesaikan itu dicompile oleh rakan sejawat, Aku nak buat 2 tag yang diberi oleh Mak Su Gojes dan Si Montok.


Kita wat tag dari MakSu kita dulu yeeee....Dapat Greatest Award Blog. Pergh..Greatest tu paling atas. Tapi kalau pass ramai-ramai..sapa yang greatest nye?

1. Buat ayat Puji kepada pemberi award


MakSu ni bagi aku agak lucu juga gaya mengarang nye. Tapi juga boleh mengekspresi lain-lain emosi dalam penulisan beliau. Beliau ni nampak tabah (yang nampak ni dari penulisan ye..sebab tak penah jumpa), berdikari dan memaintainkan relationship yang baik dengan anak-anak beliau. Nanti bila dah ada anak mungkin leh minta tips-tips sikit.

2. Pass pada 10 lagi penerima.

Saya nak pass pada seploh follower terbaru saya yeeee~~~. Dah buat bagitau tauuu~~

3. Bagaimana blog anda boleh digelar blog yang best and great

Sebab blog saya best ialah kerna suatu masa dulu mak saya penah pesan "abang..blog abang best and great!!". Jadi, saya patuh dan percaya apa mak saya cakap. (Genggam tangan dan dongak ke langit, mentari menyinari wajah)


Okeh..skang tag dari Si Montok ni plak. Cute blogger award. D.E.M. Dah la great, cute lagi. Gile ah ding dong!! Nama aku atas sekali yang Montok ni tag. Memang aku paling cute. Alhamdulillah..sebaik dah besa org panggil aku cute sume ni. Takde la saspen n teruja tengok nama kena tag. Ahakssshietttt!!~~~~

1. Apa Nama Blog?
Mulanya ku beri title "Itching FIngers". Masa tu memang galak nak menaip. In English sebab nak improve my english skill kan. But bila kawan laki tengok dia kata"itching fingers tuuuu..(seraya wat gaya jari sedang..errrrrrr kan). Jadi aku tukar le. Masa tu aku baru nk stat karier, moto je ada..gaji pun tak semana. Jadi macam baru nak melangkah berat. Tu yang kuar "TrudgeAlongMyNothingness". Skang ada macam2..syukur..tapi kawan2 tak recommend aku tukar nama. So camtu je la nama beliau.

2. Bila start buat blog?
Aku start berblogging pada Januari 4-2007. Masa tu tak tau apa nuffnang ke jadah sume ping blog. Niat suci utk berkongsi cerita, menajamkan penguasaan karangan dan mencari kawan. Takdenya nak gile glamer follow me ye ke...klik my nuffnang ke atau just drop by kotak chat.

3. First Follower?
Tidak lain dan tidak bukan..Mak Su yang Gojes. Dia la penerima award pertama. Masa tu aku tak enable Follower function..jadi Mak Su bukan follow aku dengan menekan butang "Follow". Dia memang ikhlas follow.

4. Ucapan Khas untuk Pemberi Award?

Testing..testis..1, 2, trima laaahhhh~~~

Sekonyong-konyong ucapan terima kasih kerana mengiyakan apa yang sememangnya hak, yakni kecutean aku saudari Montok. Berbesar hati lah kiranya kanda...eh..aku untuk menerima award ini. Terima kasih pada semua yang mengundi saya. Walaupun aku sebenarnya comel..bukan cute kerna dua itu suatu beza yang nyata..tapi demi mu..aku terima ye Montok akan award ini dengan mas kahwinnya patbelas dinarrrr~~

5. 9 orang cute yang aku nak tag?
Aku nak tag geng memuah aku...1)Mulus, 2)Manje, 3)Mantap (self-claimed oleh Erina), 4)Keri-on, 5)Aima, 6)Bella, zonna dh kena tag plak...err 7)Hidayahku, 8)Wanie dan 9)Zella-Y.

Sekian!!!

6 comments:

Masy July 29, 2010 at 4:25 PM  

demm!!!!! riak berganda. hahahaahhhah~

Mak Su July 29, 2010 at 6:25 PM  

aiyo...gojes kah?

tq hemy yg sporting dan best dan great (sambil menatap ke awan)

:)

hih hih hih, sakit perut dok gelang sowang2

*~ aRaBeLLa ~* July 29, 2010 at 7:18 PM  

tang makwe yg self-claimed dia tu Mantap tak tahan..hahahah

~wAniE~ July 29, 2010 at 10:18 PM  

wait...wanie tu its me???ke ad wanie laen???it's not me right????????haha

k.e.r.i. July 29, 2010 at 11:29 PM  

Keri-on tu aku ke?
*musykil*

HEMY July 30, 2010 at 11:07 AM  

korang sume nak musykil...demmm

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP