First time cashout duit Nuffnang, Mekasih Nuffnang~~

>> Monday, June 28, 2010

Heeee~~~

First time aku cash out Nuffnang money lepas lebih setahun terkumpul. Hahahaha!!! Memang hegeh2 gila. Lagipun dulu gengn2 memuah aku yang memuahhhh dan supportif ni takde utk memeriahkan blog aku. La ni korang la penyeri. First duit masuk 19 April 2010 = RM0.20. Hahahaha.

Aku cash out RM100 n skang dah balik pada sifar. Walaupun baru cashout..tp aku dh in advance guna duit tu utk bayar saman. Yeeee..aku bertekad utk guna duit nuffnang bayar saman. Ekekekeke.

Oh ye..ada banyak gambar yang nak dikongsi...gambar honeymoon pun ada byk entri. Aku takut korang muak plak asek citer berjalan je. Mungkin aku akan hala kan detail entri kat blog fotografi aku efendism tu. So aku leh citer benda2 besa kat blog ni. Boring gak korang asik hadap gambar je tanpa citer lain. Nak citer lain kang panjang plak haaa...

SO, akan letak 2-3 gambar..then korang jengah la blog lagi satu tu ek untuk gambar lanjut. Tu pun kalau berminat. Mekasihhh~~~ Tapi kalau mmg ari tu takde idea utk entri mmg aku sumbat semua kat sini la.

17 comments:

*~ aRaBeLLa ~* June 28, 2010 at 5:27 PM  

nuffnang aku tak gerak2 pon..nyampes!

~Blabberina~ June 28, 2010 at 5:42 PM  

samala..kita pun baru request today =)

cik panadol June 28, 2010 at 5:42 PM  

aku nye tak lepas nk cash out lagi!!
waaa....

ciK LyndaWawa igUana June 28, 2010 at 5:44 PM  

nuffnang saya pun tak gerak2..sedih...

Jard The Great June 28, 2010 at 5:46 PM  

ah.. mesti hepi kn dpt cashout pertama.. hehe. congratz

Erina Asmawani June 28, 2010 at 6:53 PM  

skrg blogging bukan lagi membuang masa..dapat xtra duit tuk bayar saman ;))

Yunus Badawi June 28, 2010 at 7:15 PM  

tahniah. Aku belum cashout lagi. Nampak dah tak bergerak pulak duit nuffnang tu huhuhu.

Saman ko seratus aje ke? Aku kena RM300. Ada 2 pulak tu masa nak baharui cukai jalan bulan lepas. 600 aku melayang. Tak cukup kalau nak harapkan nuffnang aje ngeee

hakimfaridzul June 28, 2010 at 10:16 PM  

wah!!!!

tahniah!!!

aku just menanti bnyk baru cash out..

hik3...baru puas kot!

joegrimjow June 28, 2010 at 10:26 PM  

jgn letak banyk sangat gambo
nanti ada org jeles

LORD ZARA 札拉 June 28, 2010 at 11:03 PM  

he he he~

aku baru tekan cash out~

ehem~

dah dapat check sila habaq mai kat zara~

ngee~

Ann June 29, 2010 at 1:11 AM  

ok ar tu lps la byr saman..hehe

sape nk bg 100

zella y June 29, 2010 at 8:09 AM  

aku tunggu rm500.00 br nak cash out sbb aku nak buat beli handbag baru hehhehe

Masy June 29, 2010 at 8:44 AM  

saman ape yg 100 je eh.. MBSA ka? hehehehhe

syah shah June 29, 2010 at 9:12 AM  

aku tengah tunggu nak cash out kali kedua... mueheheheheh :P :P

oklaa tu kan, pendapatan sampingan... sape nak kasi ko buta-buta RM100... betul tak? :D :D

ko buh sini je pun takpe punya... aku baca je, takde halll... :D :D

Mak Su June 29, 2010 at 9:19 AM  

tahniah! insyallah lebih masyuk selepas ini :)

taruhlah ceritalah apa ajer, insyallah maksu baca

HEMY June 29, 2010 at 11:04 AM  

heee.dia punya saman 300...tp dapat 200. so 100 mmg tak cukup..wat tambah..jadi la kannn...

alamak YB...saman 300 ko tu saman speedtrap kah?? kata tak dikira utk baharui road tax

*∽ IZAN ∽* June 29, 2010 at 2:03 PM  

oh tahniah tahniah.. dah leh collect cek Nuffnang.. akak lagi terhegeh hegehhh.. baru separuh ha ha ha

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP