First time cashout duit Nuffnang, Mekasih Nuffnang~~

Heeee~~~

First time aku cash out Nuffnang money lepas lebih setahun terkumpul. Hahahaha!!! Memang hegeh2 gila. Lagipun dulu gengn2 memuah aku yang memuahhhh dan supportif ni takde utk memeriahkan blog aku. La ni korang la penyeri. First duit masuk 19 April 2010 = RM0.20. Hahahaha.

Aku cash out RM100 n skang dah balik pada sifar. Walaupun baru cashout..tp aku dh in advance guna duit tu utk bayar saman. Yeeee..aku bertekad utk guna duit nuffnang bayar saman. Ekekekeke.

Oh ye..ada banyak gambar yang nak dikongsi...gambar honeymoon pun ada byk entri. Aku takut korang muak plak asek citer berjalan je. Mungkin aku akan hala kan detail entri kat blog fotografi aku efendism tu. So aku leh citer benda2 besa kat blog ni. Boring gak korang asik hadap gambar je tanpa citer lain. Nak citer lain kang panjang plak haaa...

SO, akan letak 2-3 gambar..then korang jengah la blog lagi satu tu ek untuk gambar lanjut. Tu pun kalau berminat. Mekasihhh~~~ Tapi kalau mmg ari tu takde idea utk entri mmg aku sumbat semua kat sini la.

Comments

*~ aRaBeLLa ~* said…
nuffnang aku tak gerak2 pon..nyampes!
~Blabberina~ said…
samala..kita pun baru request today =)
cik panadol said…
aku nye tak lepas nk cash out lagi!!
waaa....
nuffnang saya pun tak gerak2..sedih...
Jard The Great said…
ah.. mesti hepi kn dpt cashout pertama.. hehe. congratz
Erina Asmawani said…
skrg blogging bukan lagi membuang masa..dapat xtra duit tuk bayar saman ;))
Yunus Badawi said…
tahniah. Aku belum cashout lagi. Nampak dah tak bergerak pulak duit nuffnang tu huhuhu.

Saman ko seratus aje ke? Aku kena RM300. Ada 2 pulak tu masa nak baharui cukai jalan bulan lepas. 600 aku melayang. Tak cukup kalau nak harapkan nuffnang aje ngeee
hakimfaridzul said…
wah!!!!

tahniah!!!

aku just menanti bnyk baru cash out..

hik3...baru puas kot!
joegrimjow said…
jgn letak banyk sangat gambo
nanti ada org jeles
he he he~

aku baru tekan cash out~

ehem~

dah dapat check sila habaq mai kat zara~

ngee~
Ann said…
ok ar tu lps la byr saman..hehe

sape nk bg 100
zella y said…
aku tunggu rm500.00 br nak cash out sbb aku nak buat beli handbag baru hehhehe
Masy said…
saman ape yg 100 je eh.. MBSA ka? hehehehhe
syah shah said…
aku tengah tunggu nak cash out kali kedua... mueheheheheh :P :P

oklaa tu kan, pendapatan sampingan... sape nak kasi ko buta-buta RM100... betul tak? :D :D

ko buh sini je pun takpe punya... aku baca je, takde halll... :D :D
Mak Su said…
tahniah! insyallah lebih masyuk selepas ini :)

taruhlah ceritalah apa ajer, insyallah maksu baca
HEMY said…
heee.dia punya saman 300...tp dapat 200. so 100 mmg tak cukup..wat tambah..jadi la kannn...

alamak YB...saman 300 ko tu saman speedtrap kah?? kata tak dikira utk baharui road tax
*∽ IZAN ∽* said…
oh tahniah tahniah.. dah leh collect cek Nuffnang.. akak lagi terhegeh hegehhh.. baru separuh ha ha ha