Weekend ended. Menempah bala di cameron highland

>> Monday, May 17, 2010


Blog Paling Menyengat!


First and foremost, thanks to Tom for rewarding me this very award created exclusively by himself. I'm honoured. Eventhough I'm not really sure how often you visit my blog coz I rarely see your comment, but hey, visitting and commenting is totally 2 different things. Again,thanks for the award.

Secondly thanks juga pada Jard yg share about the cheapest DSLR sale tu. I would probably have a try and see if the deal is such a nice and irresistible one. Kalau dapat beli baru, best skit Honeymoon ku nanti. Please remind me ye Jard, aku ni pelupa. Thanks.





Wokeh, weekend kali ni I spent it rather wastefully. Just lazing around on my mattress and watched some movies. 4 movies till evening actually. Then tido umah adik kat Shah Alam. My niece ada pertandingan menari peringkat negeri wakil tadika dia. Alahaiii..tengok pun tak percaya dia leh nari. Dia tak penah pun nari depan his parents. If he was asked by my auntie memang takkan nari. Tapi during the competition..so cuteeeee. Ada video. Tapi tak sempat nk save. Lagipun jauh, tak berapa jelas. Apa pun memang tak sangka lah. Competition tu buat kat PKNS Shah Alam.

Ini la si Haikal yg lembut dan baik je. Tak sangka yg malu-malu ni leh nari. Siap lenggok bontot. Dlam team dia, dia ketua and paling pandai menari kalau tgok video tu. Sayang dh takde kamera nk amek gambar dia beraksi. Aku tau pn bila dh abes, adik lambat bgtu.

This morning layan boling sat kat Summit. And balik dari umah adik ku 10 malam. Ujan sepoi2. Mujur tak basah. Then terus online kat umah. Memang nak menempah bala aku ni. Plan to spend quality time with my wife at Cameron Highland. Personally, I don't really want to go there. Been there once, and not that many things could be done. But Cembam has never been there. Why not. Eventhough many people it's not as cool as before, but still cooler than KL kot kan.

So, aku pun menempah bala la ke sana lepas berfikir2. Siyes ni. Gua tempah bala. Kalu korang pun nak menempah bala sama cam aku kat sana. Haaa...meh sini.Thanks Zonaku bgtu pasal pameran travel jalan2 kat PWTC. Siap call utk bagitau lagi. Really appreciate. Tp I couldn't make the decision sebab tak tau whether the package is worth the money ke tak. Tak recce lagi kan. So I stick to menempah bala la.

Ok. Wanna sleep. Errr..watch movie first. Hehehe..bubbye. Oh yeah, IP Man2 still nice if you asked me. Surely not that many action as the first one because the 2nd one story is more on how Master IP Man try to establish back his kungfu school. Watch it guys!!!

7 comments:

tOm May 17, 2010 at 12:34 AM  

best gak cameron tu.. sejuk, sunyi.. mmg sesuai tmpt ko dan cembam making baby..
=P

HEMY May 17, 2010 at 1:53 AM  

kih kih...tu je antara sebab setuju nak gi gak..ekekeeke

wHoSeNa May 17, 2010 at 1:58 AM  

hahaha..ak pnah pegi..p jln nk ke sana klu lalu tapah tuh...mak ai...taleh thn..otw lg ak dh muntah2..tobat ak...

tp best pegi sane..ak g pjt gunung brinchang...~~~

Erina Asmawani May 17, 2010 at 2:47 AM  

ek eleh..aku ingat kan ko ditimpa malang ke ape ke menempah bala tu..rupanya bala chalet! cisss..tipah teripuu!! haha..

p/s; try tgk The Losers plak bro. Serious best gile!!!!!!!!!!!

syah shah May 17, 2010 at 9:42 AM  

aku suka je pegi cameron... tapi pegi bedua memang agak mati kutu laa... pegi ramai-ramai baru best skett... :D :D

HEMY May 17, 2010 at 11:45 AM  

hehehe..takpe. aku try enjoy cameron tu sebulehnyaaaa

zonaku May 17, 2010 at 8:34 PM  

harga dia ok nie.....

almost sama ngan y aku gtau ko.....


errr..... aku sms few bloggers, YB reply ms aku still otw, ko lak ms aku dah mmg kat sana... so leh la aku tgk n update ko sket
y lain, x bls pun sms aku

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP