Wafa's Memuah treat

Last night was a great feast for us the lucky one. Zonaku, Keri and I were treated at Bumbu Bali. As most of the invited Memuahers couldn't attend and we were still at Puchong Perdana at that time, we decided to change the venue just around there.

Seriously, looking at the menu and the price, me being myself thought it's a very expensive cuisine and it would be paid by Wafa. Feel a bit hesitate to order. But when Wafa said "order la" with her smile, that soothed me and made me ordered the trio apa kebenda ntah and the blue apa kebende ntah.



Ni menu Wafa la tak silap. I love the grilled sotong tu.. nyum nyum!!

Keri had a bad choice of drink which ended up transformed into a teh ais je. After we finished eating our meals, Wafa said she needs lime juice Old town. I thought she's gonna tapau one. But we actually had a 2nd round right after that. Hahahaha!!! Wafa ordered the orange slurpee for me. Niceee~~~

Ya Allah~~~ Wafa sangat pemurahhhh~~~ May Allah repays you in a better way ye Manje ku. And best of luck to Keri. Kalau ko betul2 pergi memang wa meraban beb...Ahahahahaha!!! Tabah lah!!! Again, enormous thanks to Wafa and to those who didn't manage to come, Ahahahaha, rugi korang. Your loss are our gain!!!


Comments

*~ aRaBeLLa ~* said…
tak aciiii aritu kata gi fradoo..huwaaaaa..
*~ aRaBeLLa ~* said…
keri nak kemane tuh?
k.e.r.i. said…
seriusli, wafa memang sangat baik hati dan pemurah.
kenyang kita malam tadi kan hemy.
sape suh tak jadi datang.
dah lah dapat isap mermaid.
LOL
*~ aRaBeLLa ~* said…
hape yang ko isap tu haa keri?
Kniedaz said…
tak aci makan macam2 camtu..huhu..
Mak Su said…
wah....... bestnyer tengok menu, baru tengok... kalau kat depan mata. mungkin pengsan.... terlebih makan, hahaha.... :)
zella y said…
sedapnyer...terliur aku...
Erina Asmawani said…
Wahhh! Tertarik, menarik, the bomb makanan tu..hmmm..

arabella:
diorg tak jadik g fradoo sbb fradoo panas..huhu
HEMY said…
arabella : tu la...sapa suh tak mai..ahahahaha

betul tu keri...wafa mmg pemurah lagi penyayang...aku masih terngiang2 dia offer aku dengan suara manje nye yg lembut "makan""..uhhhhh~~~~

kniedaz : ehehehehe..memuah tauuu

mak su : mmg nk pengsan juge la..

zella : telan je la liur tu
niesz said…
sedap nye..mcm2 lauk ade kan..yummy!
rajin korang.jard xikut?
syah shah said…
pehh... gambar itu mencabar kreativiti aku... sebbek blom gaji... kalu tak, malam ni jugak aku carik bahan nak buat camtu... hahahahahah :P :P
aim-a said…
bestnye korang makan.....fa..sowi tak dapek join smalam....nnt dah lapang2 aku nak join korang erk.

anul makan byk??? aku tak heran..kalau keri makan sikit aku heran.hahahahha :P
PnConfused said…
seb beklaaa aku dh kenyang baru tgk gambo nehhhh....




heheheheh.....
ardinihumaira said…
fuhyoooo lazatnya makanan2 tu... isk2.. kalo kasi kat dni memang licinnn tu dni melantak. sedap bangat. huhu nak mintak sikit.. uuuu lapo dah ni tengok gambo tu...

Fortumo : Cara Terbaru Untuk Mempromosikan Blog dan Juga Menjana Pendapatan
Wah! Rindunya kat Wafa. Huhuhu. Lainkali ada gathering, ajak la ya. Nak gak join.
dextrike said…
sumpah terliur.. :(
HEMY said…
hehehe...oh ye..kitorang tak jadi kat fradoo sebab tak de sapa yg lain leh join...kami berempat je..masa tu kami kat puchong so, takde sebab la nak ke sana
Jard The Great said…
waa.. takpa.. boss wa blanja makan kat D'santai smlm.. so tak terasa kot. huk huk huk
aim-a said…
apsal tak bgtaw kat puchong......umah aku ngan puchong sekangkang tupai aje.......kalau ngan shah alam tu sekangkang gajah....huhuhuhuhu...
moment said…
jahatnye komen jard.. dah la xdtg.. hakhak

*ok, xtau nk komen ape.. ermm glad u like it.. aku kenyang smpi skrg, boleh? muehehe