Wafa's Memuah treat

>> Thursday, May 27, 2010

Last night was a great feast for us the lucky one. Zonaku, Keri and I were treated at Bumbu Bali. As most of the invited Memuahers couldn't attend and we were still at Puchong Perdana at that time, we decided to change the venue just around there.

Seriously, looking at the menu and the price, me being myself thought it's a very expensive cuisine and it would be paid by Wafa. Feel a bit hesitate to order. But when Wafa said "order la" with her smile, that soothed me and made me ordered the trio apa kebenda ntah and the blue apa kebende ntah.



Ni menu Wafa la tak silap. I love the grilled sotong tu.. nyum nyum!!

Keri had a bad choice of drink which ended up transformed into a teh ais je. After we finished eating our meals, Wafa said she needs lime juice Old town. I thought she's gonna tapau one. But we actually had a 2nd round right after that. Hahahaha!!! Wafa ordered the orange slurpee for me. Niceee~~~

Ya Allah~~~ Wafa sangat pemurahhhh~~~ May Allah repays you in a better way ye Manje ku. And best of luck to Keri. Kalau ko betul2 pergi memang wa meraban beb...Ahahahahaha!!! Tabah lah!!! Again, enormous thanks to Wafa and to those who didn't manage to come, Ahahahaha, rugi korang. Your loss are our gain!!!


22 comments:

*~ aRaBeLLa ~* May 27, 2010 at 12:03 PM  

tak aciiii aritu kata gi fradoo..huwaaaaa..

k.e.r.i. May 27, 2010 at 12:27 PM  

seriusli, wafa memang sangat baik hati dan pemurah.
kenyang kita malam tadi kan hemy.
sape suh tak jadi datang.
dah lah dapat isap mermaid.
LOL

*~ aRaBeLLa ~* May 27, 2010 at 12:40 PM  

hape yang ko isap tu haa keri?

Kniedaz May 27, 2010 at 1:14 PM  

tak aci makan macam2 camtu..huhu..

Mak Su May 27, 2010 at 1:23 PM  

wah....... bestnyer tengok menu, baru tengok... kalau kat depan mata. mungkin pengsan.... terlebih makan, hahaha.... :)

zella y May 27, 2010 at 1:30 PM  

sedapnyer...terliur aku...

Erina Asmawani May 27, 2010 at 1:31 PM  

Wahhh! Tertarik, menarik, the bomb makanan tu..hmmm..

arabella:
diorg tak jadik g fradoo sbb fradoo panas..huhu

HEMY May 27, 2010 at 1:33 PM  

arabella : tu la...sapa suh tak mai..ahahahaha

betul tu keri...wafa mmg pemurah lagi penyayang...aku masih terngiang2 dia offer aku dengan suara manje nye yg lembut "makan""..uhhhhh~~~~

kniedaz : ehehehehe..memuah tauuu

mak su : mmg nk pengsan juge la..

zella : telan je la liur tu

niesz May 27, 2010 at 1:54 PM  

sedap nye..mcm2 lauk ade kan..yummy!

syah shah May 27, 2010 at 1:57 PM  

pehh... gambar itu mencabar kreativiti aku... sebbek blom gaji... kalu tak, malam ni jugak aku carik bahan nak buat camtu... hahahahahah :P :P

aim-a May 27, 2010 at 2:00 PM  

bestnye korang makan.....fa..sowi tak dapek join smalam....nnt dah lapang2 aku nak join korang erk.

anul makan byk??? aku tak heran..kalau keri makan sikit aku heran.hahahahha :P

PnConfused May 27, 2010 at 2:04 PM  

seb beklaaa aku dh kenyang baru tgk gambo nehhhh....




heheheheh.....

ardinihumaira May 27, 2010 at 2:16 PM  

fuhyoooo lazatnya makanan2 tu... isk2.. kalo kasi kat dni memang licinnn tu dni melantak. sedap bangat. huhu nak mintak sikit.. uuuu lapo dah ni tengok gambo tu...

Fortumo : Cara Terbaru Untuk Mempromosikan Blog dan Juga Menjana Pendapatan

Mohd Shahrul Hafizi May 27, 2010 at 4:14 PM  

Wah! Rindunya kat Wafa. Huhuhu. Lainkali ada gathering, ajak la ya. Nak gak join.

HEMY May 27, 2010 at 5:06 PM  

hehehe...oh ye..kitorang tak jadi kat fradoo sebab tak de sapa yg lain leh join...kami berempat je..masa tu kami kat puchong so, takde sebab la nak ke sana

Jard The Great May 27, 2010 at 6:10 PM  

waa.. takpa.. boss wa blanja makan kat D'santai smlm.. so tak terasa kot. huk huk huk

aim-a May 27, 2010 at 6:13 PM  

apsal tak bgtaw kat puchong......umah aku ngan puchong sekangkang tupai aje.......kalau ngan shah alam tu sekangkang gajah....huhuhuhuhu...

moment May 27, 2010 at 8:02 PM  

jahatnye komen jard.. dah la xdtg.. hakhak

*ok, xtau nk komen ape.. ermm glad u like it.. aku kenyang smpi skrg, boleh? muehehe

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP