Tips asas badminton untuk menang Piala Uber

>> Tuesday, May 25, 2010

Kita kalah dalam Piala Uber yang baru saja lepas. Walaupun bersemangat gegak gempita sorakan penyokong yang membajiri stadium, kita tetap pulang dengan hampa. Persediaan sudah begitu rapi katanya. Namun hasilnya begitu juga.

Jadi terpanggil aku untuk menurunkan ilmu bermain badminton dengan cemerlang dan terbilang. Melalui 6 tips asaa paling kukuh ini, anda pasti bisa menguasai gelanggang dan seterusnya dengan bakat dan kegigihan anda, mampu menewaskan siapa saja musuh.

Semat dalam jiwa dan hafalkan seisi hati 6 asas gerakan badminton ini yaaa;

badminton 1

badminton 2

badminton 3

Yaaa..sekarang anda semua sudah tahu rahsianya kan?? Apa lagi, capai raket anda dan cuba untuk mempraktikkannya. Apa pun keadaan dan bagaimana hebat pun pukulan lawan, 6 asas ni korang ulang je time main, sure lawan mengalah punye. Semoga kita menang piala uber yang akan datang. Hafal2kan dan selamat beramal!!!

10 comments:

Masy May 25, 2010 at 9:14 AM  

bole laaa model badminton ko ni wakilkan mesia sok memandangkan dia dah hapal skill ni sume hehehhe

HEMY May 25, 2010 at 10:09 AM  

tuh le..tapi model aku cakap dia tk minat untuk menggalas impian rkyat malaysia..ahaha

syah shah May 25, 2010 at 10:14 AM  

kompom berkesan eh strategi nih?? Tak berkesan sok aku bekhenkan enko... Hohohohohoh :P :P :P

Ann May 25, 2010 at 10:47 AM  

pekata ko suh coach ngn pemain2 badminton tu baca blog ko ni? hehe

HEMY May 25, 2010 at 11:50 AM  

ngahahaha..ko nak bekhen aku ye syahshah..

ann..ko bgtu la kat diorang

zella y May 25, 2010 at 1:12 PM  

pasni ko bole jadi jurulatih la ni...bkn juruletih tau hehehhe

Kniedaz May 25, 2010 at 1:15 PM  

ganas tu main badminton bawah pokok kelapa sawit..smash ular ke hapa??

FYMSO May 25, 2010 at 2:29 PM  

Haha betul! Cool gila main badminton kat situ. Lepas ni boleh kasi tips main bola pula memandangkan demam world cup dah sampai. Hehe.

HEMY May 25, 2010 at 2:57 PM  

hahaha...tips men bola?? hnmm (sambil pk nk dajal sapa)..ahahaha

Mohd Shahrul Hafizi May 26, 2010 at 1:25 PM  

rampingnya pinggang. hahaha.

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP