Thanks a lot to all of you. Memuaahhhh habis lah korangggg~~~

>> Tuesday, May 18, 2010

Masih belum terlambat utk ucapkan ribuan terima kasih yg tak terhingga...eh, ribuan kalau tak terhingga jadi apa ek?? Haa..ribungga kasih lah ye semua yang sudi melapangkan masa datang kenduri kawin aku yg tak seberapa tempoh bulan ye. Aku sangat hargai kehadiran korang. 

Bawah ni antara gambar hadirin selaku kawan2 aku yg sempat bergambar dengan aku. Harap maaf mana yang tak sempat bergambar ngan aku ek. Pada shaiful, shahir, najib dan kuarga Hendro serta Bhavani dan Zarina..gambar korang kat laptop arinso yg dah kena curik. Nanti dapat dari adik aku..aku letak flickr ye.


Dari kiri, Ibu Naz, Hajar (yg selit belakang je tu. bukan salah kau Hajar..maafkan mereka..Mereka dlm proses buang daging akibat mengandung ye), Nora dan Maslizawati.

Fariz dan Hawa serta anak mereka merangkap godsonku Fahim yang dah menangis tu. Mekasih datang yeeee

Halimatun Nur yg aku miss nama beliau utk jemput personally, tapi hadir juga...mekasih ye..

Sis, Ibu dan Zidni yang sudi hadir. Akhirnya Ibu nampak gak aku kawin. Sebelum ni dh jumpa EX2 yang lain juga la Ibu. Ahahahaha

Herley dan isteri. Wah...mekasih datang ekkk

My Godson, Zaffar, Zuhri dan Marlena. Tak sempat gomol Zaffar. Lenkali la gomol ye.

Housemate geng2 kacak tegar umah no.15 (yg baru lepas kena pecah..tapi mereka bukanlah muka pecah rumah). Dari kiri, Din, Zaher (single lagi), Ponjot, Manap dan Rasul.

Wah..ni geng dari sekolah rendah lagi..menengah pun sama. Kawan baik aku dari kiri Zul, Ajak, Yahya (single lagi. pemalu. sila la ngorat beliau), Fariz dan isteri (Macam Faizal Hussein tak Masy?)

Oh, ni yang sempat amek gambar kat pelamin. Dari kiri atas; Naz, Hajar, Sis dan Fizah. Dari kiri bawah, Nora, Ibu dan Mas.

Yg datang dari jauh walaupun smpi kul 5.30. Mekasih sangat sudi datang yeeeeee. Dari kiri, Citahrudin, Halimah jongang..eh, bini aku la...Manje dan Zonaku.

Godson aku, Rayyan yang elok je pandang gambar. Well, mak dia dh train dah haaa...Matnoor, Rifqi dan Hasnor. Mekasih datang walaupun sesat2 lalu Rawang.

Last but not least, my best buddy a.k.a my photographer, Omar Bahrin. Alaaa..lawanya bini akuuu..arghhh rindu gueeeee~~~

Mekasih lagi sekali...ribungga mekasih sume ye..Mekasih utk those lovely gifts as well. Sebenarnya niat nak amek gambar bersama2 adiah yg korang bagi...tapi apa kan daya..ilang sudah kamera..Nanti dapat, aku amek gambar ngan adiah2 korang. Itu pn kena tunggu time wife ku ada bersama.

Mekasih sangat-sangat kawan-kawan, best buddies, bloggers sume ye...!!!

15 comments:

Masy May 18, 2010 at 4:01 PM  

faizal usin? ntah arr ade ke? kene tgk depan2 baru leh buat penilaian haha

sian aku x dpt dtg T____T apepon selamat kemantin baru lg skali utk korang ye.. huhu

niesz May 18, 2010 at 4:06 PM  

wa..tahniah2..cantik bj purple tu...moga bahgia selalu.. :)

Putra May 18, 2010 at 4:12 PM  

tahniah!!! semoga kekal bahagia...

Ku Tak Sempurna May 18, 2010 at 4:17 PM  

memang faizal usin

.
.


time dia bangun tido aar


hikkssss.. jgn marah :P

Ku Tak Sempurna May 18, 2010 at 4:18 PM  

pssttt... kim salam ngan yahya eh... ai pun single and pemalu...

.
.



nanti tinggal no tepon eh.. hikhikhik.. pemalu la sgt smpi nak tggl no tepon :P

LORD ZARA 札拉 May 18, 2010 at 4:21 PM  

huwaaa~

tak dapat pergi~

kecewa aku~

sob3~

HEMY May 18, 2010 at 4:43 PM  

thanks masy, niesz and putra

KTS, dia mmg siyes ni nk cari..leh je nk kenen..dia pemalu orgnya..tp cool

zara : rugi tauuu..kalu tak ada gambar kita comellll

joegrimjow May 18, 2010 at 5:37 PM  

AHAA
harap ni bukan entry last pasal kawen
hehe

Mak Su May 18, 2010 at 7:11 PM  

tema ungu ek..... :)

so sweet

zonaku May 18, 2010 at 7:37 PM  

hehehheheee..

2 org jer single??????? dah dikorg pemalu camana nie??? kang aku ngorat, lari la plak....




x pun aku sergah leh nangees!
hehhehehehehehhehehheeee

FYMSO May 18, 2010 at 10:23 PM  

Aaa meriahnya! Cantiklah korang dua :) Malangnya tak ada rezeki nak datang kenduri kau. Happy tengok gambar Intan jugak, tiba-tiba rindu pulak.

HEMY May 19, 2010 at 12:33 AM  

FarahY : hehehe..nk wat camne...ko kat negara orang...eheee

tOm May 19, 2010 at 1:20 AM  

wahhhh! purple mak ngah! =P

Mohd Shahrul Hafizi May 20, 2010 at 2:00 AM  

Time ni ek yg ko pakai baju pengantin tu seharian sampai ke maghrib? hahaha.

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP