Sepuluh. (aku pun tak ingat sapa tag aku daaa)

>> Wednesday, May 19, 2010

Belek2 entri2 dalam 'draft', jumpa ni. Dek kerana tetiba beku nk wat keje. Idea pun tak berapa nak mencurah. Aku teruskan la niat murni wat tag ni.

Copy tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda. Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

[1] Siapakah diri anda di rumah?

-Housemate panggil aku Tabu. Ye..yg hindustan actress lawa sexy belly  tu..ekekeke. Aku nye belly pn sexy. 
-Anak 2nd abah, tapi 1st mak..ha..pk la sendiri
-Suke buat lawak dan ceriakan suasana. Walaupn time musibah, aku ceriakan suasana gak..tak kira la mak ke, abah ke, adik beradik..sume aku tiaw..hehe. Time kamera aku ilang pn aku wat lawak bangbangboom!!!


[2] Siapakah diri anda disamping rakan?

-Budak kacak comel tp kawan2 tak bgtu sangat..aku tau..diorg niat tknak aku takbur. Tp aku tau diorg rasa aku mmg kacak comel deep inside them
-Great listener. Diorang leh curah apa sahaja pada aku...tp jangan curah teh panas tak sedap tu kat aku plak


[3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

-DSLR professional macam EOS1D tu, atau D3.
-Badan besar dan gagah skit. Bukan perut ye..
-Gaji 5 angka
-Umah sendiri yang mungkin drama2 leh sewa utk lokasi penggambaran
-Honeymoon luar negara

[4] Siapakah nama pasangan anda?

Wa single lagi la...taknak pk. Adeh adeh..ye ye (Sekali Cembam pulas telinga daaa).. Errr..Nama dia Nyai Cembam


[5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
1. Paling comel di hati ku...
2. Bulu mata dia lentik..sebaik takleh gigit bulu mata
3. Her flat belly. Pas mengandung takleh nk komplen la kot..kang ugut tknak ngandung lagi plak
4. Her innocence little self
5. The best one, sooooo understanding. Korang takleh lawan la Cembam punya understanding. Tkyah call hari2, minggu2 pun tkyah...Haaaa~~~



[6] Bila tarikh anda couple?
07.07.06 - Couple
26.01.2009 - Tunang
14.03.2010 - Kawin


[7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Suatu hari, aku suh Cembam try menatang yg nk idupkan api rokok dalam keta tu..apa ntah nama dia..bila dah panas aku suh try kat tisu ke tgok terbakar ke tak kan..sekali Cembam tak tau plak apa guna dia. Dia dok nk cucuh lengan aku..Aku kata, "gila keee..try kat tisu". Sekali punya la dia dengan innocent nya telah merasa mende tu ngan jari dia...Kompem la panasssss...

Then aku plak leh kata "apa ke bengap sangat gi cucuh tangan". Nangis kooooo..Tapi aku yg comel dan pandai memujuk berjaya memujuk beliau...memang pahit la kenangan tu. Tapi kelakar gakkkk


[8] Lagu tema cinta anda?

Selamat Malam oleh Faizal Tahir yg aku dendangkan pada Malam Pertama kitorang...hehehehe..


[9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Bigger boobs boleh?? Ahahahaha..!!!!


[10] Tag 10 rakan ada yang lain
10 ye..lama beb aku tak tag orang..aku nak tag 10 follower baru aku....
1. Anip
2. MahaMahu
3. Tourism Malaysia
4. Shahrul Hafizie
5. Shahrul Azrie
6. Layla Yukie
7. Badboy
8. Whosena
9. FP Founder
10. Amir Said

Haa..buat tau..nnt aku terjah and review terus blog korang..ekekeke..Tapi review dari aku tak memberi makna pun. Aku tak pemes..tapi aku hensem.

10 comments:

FYMSO May 19, 2010 at 5:49 PM  

Aku aminkan sekali doa kau kat soalan no 3 eh. Amin Ya Robb! InshaAllah.

LORD ZARA 札拉 May 19, 2010 at 5:54 PM  

nombor 9?

*tercekik jap*

hahaha~

wHoSeNa May 19, 2010 at 6:18 PM  

ak pn innocent..pnah cucuh bende tuh kat jari...curious nk tau cmner fungsi dier..

tgk signboard xreti nk phm..~~

HEMY May 19, 2010 at 6:21 PM  

Thanks Farah

Ekekek...Zarah, aku kan lelaki maskulin..ahahaha

whosena..ye ke?? apa ke bengapnya...ehh eh...jangan nangisssssss..aahaha

suhaisweet May 19, 2010 at 7:22 PM  

hi there..nice blog & pics...visit mine if free..

~wAniE~ May 19, 2010 at 7:53 PM  

dh lame ak x d tag..hahahha

zonaku May 19, 2010 at 9:31 PM  

hehehehheheeee.....
lama x main tag2 ni



er.. tp aku br jer kene tag ngan erina............



mana tah aku letak

HEMY May 19, 2010 at 11:36 PM  

suhaisweet ; thanks...already visited yours

wanie : tuh le..lama tak layan tag

zonaku..buat2 ye...kata lama tak dapat

Mohd Shahrul Hafizi May 20, 2010 at 1:46 AM  

Best giler bini ko sgt memahami. Jeles aku. Hahaha. Big boobs? Ko nak saiz berapa? F? G? Hahaha. Aku pun nak DSLR gak. Gaji 5 angka? Boleh beli semi-D. Takpun banglo terus. Hehehe. Aku ke yg kena tag tu? Hahaha.

Mak Su May 20, 2010 at 12:04 PM  

uuyooo mak aii, permintaan, bigger apa?

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP