Pegawai kanan MBPJ ambik hak orang lain. Tak ingat akhirat la tu ingat duit je

>> Monday, May 24, 2010

Hmmm...memang la best bila ada duit banyak kan. Leh beli umah kos rendah, sewakan. Untung lebih tu. Tapi dok mengejar harta, duit sewa..lupa dah yang Allah laknat orang yang amik hak orang lain kan. Dok ingat duit je. Lupa api neraka. Haishhh..pulang kan la cepat hak orang lain. Yang lebih memerlukan. 

Tan Sri Mohd Khalid dah mintak sume yang terlibat ni untuk pulangkan balik umah2 kos rendah ni. Berita selanjutnya boleh la semak kat sini. Taknak citer banyak la..sebab tak tau sangat dan tak follow sangat berita dia.

Tapi beringat la kita semua..jangan ambik hak orang lain. Allah laknat kita. Dok kejar duniawi, kita selalu lupa akhirat kan. Haishhhh...

Entri pendek. Dari hari tu rasa tak puas hati dengan citer ni. Haishhhh

5 comments:

bARdbOO May 24, 2010 at 9:12 PM  

xtau plak pasal kes nie..huhu...aku x tgok berita la..eh, ko pny rank utk setakat nie 2616265

hemy,  May 24, 2010 at 10:46 PM  

wah...juta juta...ahahahahaha. mekasih cek

k.e.r.i. May 24, 2010 at 10:55 PM  

aku suka ko buat entry pendek-pendek.
:p

Ann May 25, 2010 at 1:19 AM  

tak tau psl ni sbb dh jrg2 baca paper, byk baca blog..haha

org lbh sygkn duniawi dr akhirat..tu psl tak takut

Mohd Shahrul Hafizi May 26, 2010 at 1:28 PM  

Aku benci org kaya yg menindas org miskin dan yg xbersyukur dgn rezeki yg dia dah ada. FUCKOFF! (serius aku marah, huhuhu)

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP