Pegawai kanan MBPJ ambik hak orang lain. Tak ingat akhirat la tu ingat duit je

Hmmm...memang la best bila ada duit banyak kan. Leh beli umah kos rendah, sewakan. Untung lebih tu. Tapi dok mengejar harta, duit sewa..lupa dah yang Allah laknat orang yang amik hak orang lain kan. Dok ingat duit je. Lupa api neraka. Haishhh..pulang kan la cepat hak orang lain. Yang lebih memerlukan. 

Tan Sri Mohd Khalid dah mintak sume yang terlibat ni untuk pulangkan balik umah2 kos rendah ni. Berita selanjutnya boleh la semak kat sini. Taknak citer banyak la..sebab tak tau sangat dan tak follow sangat berita dia.

Tapi beringat la kita semua..jangan ambik hak orang lain. Allah laknat kita. Dok kejar duniawi, kita selalu lupa akhirat kan. Haishhhh...

Entri pendek. Dari hari tu rasa tak puas hati dengan citer ni. Haishhhh

Comments

bARdbOO said…
xtau plak pasal kes nie..huhu...aku x tgok berita la..eh, ko pny rank utk setakat nie 2616265
hemy said…
wah...juta juta...ahahahahaha. mekasih cek
k.e.r.i. said…
aku suka ko buat entry pendek-pendek.
:p
Ann said…
tak tau psl ni sbb dh jrg2 baca paper, byk baca blog..haha

org lbh sygkn duniawi dr akhirat..tu psl tak takut
Aku benci org kaya yg menindas org miskin dan yg xbersyukur dgn rezeki yg dia dah ada. FUCKOFF! (serius aku marah, huhuhu)