Macam2 teori sebab Malaysia kalah

>> Saturday, May 15, 2010

Salah satu sebab yang aku dapat dari blog Faisal Tehrani ni...ekekeke..Sebab Datin Sri Rosmah tak bagi restu..hehehe. Jard punya teori plak camni...haa..pandai2 la korang klik dan baca yeee. Yang aku tau, Lin Dan bila jumpa ngan Chog Wei memang semangat betul dia main. Muka dia pun nampak yakin. Lain puna Chong Wei. Bila jumpa Lin Dan nampak takut. Nampak tak konfiden. Korang boleh fikirkan la yg sorang makin semangat, yg sorang kurang semangat. Hmmm..Tapi ini apa yang tampak di luaran oleh aku.

Time first set regu pertama Malaysia rentap, aku dah kuar main tenis kat MMU ngan kawan aku. Takpe la..bukan la tak percaya dengan kemampuan dan kesungguhan pasukan Malaysia. Tapi aku tak rasa boleh menang. Hmm..so kuar la aku gi main tenis. 

Bak kata bekas pemain bola sepak negara pagi tadi yang aku lupa namanya, "sume orang akan kata kami akan lakukan bermain dengan bersungguh2..tapi hanya mengatakannya tak gune. Kena buat dan menang". Cuba lagi ye team Malaysia.

9 comments:

Pocket May 15, 2010 at 5:05 AM  

kurang main saikologi kot,
cuba kita maki ngan kata kata kesat
dlm mandarin ... maner tau
lindan buleh terganggu ker hahahahah:)

HEMY May 15, 2010 at 6:57 AM  

aku yerpk bende sama...tp tak tau utk game pro cmtudibolehkan atau tak..time men utk kolej kena maki wehh

PnConfused May 15, 2010 at 8:49 AM  

setau aku psiko camtuh takleh...



heheheheh...


masa 1st set tuh nmpk cam lin dan dh goyah sketttt...



haihhh.. cuba lagik m'sia!

fndrocka May 15, 2010 at 10:00 AM  

yeye kita menang sorak!!

fndrocka May 15, 2010 at 10:01 AM  

slumber derk kau main tenis ye...kalau semua org main tenis abislah malaysia kalah sorak walaupun main tmpat sendiri

zella y May 15, 2010 at 10:32 AM  

tension btul aku tgk badminton smlm...asyik2 bg mata free kat china...asyik2 sangkut kat jaring...

adoiiiii!!

wHoSeNa May 15, 2010 at 11:12 AM  

tau tape..sgguh t'tekan la tgk smlm..nmpk mcm tade spirit pn yer jgak..

ma ak plak kater.."alaa...first player dh klh...outla.."..

mulut ak xnk percaya...tp hati ak nk percy kate2 tuh..hahaha

Mr PenyuBiru May 15, 2010 at 1:57 PM  

aku rasa ni seme salah BAM sebab pecat ganga. hihi

HEMY May 15, 2010 at 4:35 PM  

fndrocka, aku tgo ok smpi game kedua tu...beregu..baru gi man tenis..hehehe..semangat gak pa

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP