Macam2 teori sebab Malaysia kalah

Salah satu sebab yang aku dapat dari blog Faisal Tehrani ni...ekekeke..Sebab Datin Sri Rosmah tak bagi restu..hehehe. Jard punya teori plak camni...haa..pandai2 la korang klik dan baca yeee. Yang aku tau, Lin Dan bila jumpa ngan Chog Wei memang semangat betul dia main. Muka dia pun nampak yakin. Lain puna Chong Wei. Bila jumpa Lin Dan nampak takut. Nampak tak konfiden. Korang boleh fikirkan la yg sorang makin semangat, yg sorang kurang semangat. Hmmm..Tapi ini apa yang tampak di luaran oleh aku.

Time first set regu pertama Malaysia rentap, aku dah kuar main tenis kat MMU ngan kawan aku. Takpe la..bukan la tak percaya dengan kemampuan dan kesungguhan pasukan Malaysia. Tapi aku tak rasa boleh menang. Hmm..so kuar la aku gi main tenis. 

Bak kata bekas pemain bola sepak negara pagi tadi yang aku lupa namanya, "sume orang akan kata kami akan lakukan bermain dengan bersungguh2..tapi hanya mengatakannya tak gune. Kena buat dan menang". Cuba lagi ye team Malaysia.

Comments

Pocket said…
kurang main saikologi kot,
cuba kita maki ngan kata kata kesat
dlm mandarin ... maner tau
lindan buleh terganggu ker hahahahah:)
HEMY said…
aku yerpk bende sama...tp tak tau utk game pro cmtudibolehkan atau tak..time men utk kolej kena maki wehh
PnConfused said…
setau aku psiko camtuh takleh...



heheheheh...


masa 1st set tuh nmpk cam lin dan dh goyah sketttt...



haihhh.. cuba lagik m'sia!
fndrocka said…
yeye kita menang sorak!!
fndrocka said…
slumber derk kau main tenis ye...kalau semua org main tenis abislah malaysia kalah sorak walaupun main tmpat sendiri
zella y said…
tension btul aku tgk badminton smlm...asyik2 bg mata free kat china...asyik2 sangkut kat jaring...

adoiiiii!!
wHoSeNa said…
tau tape..sgguh t'tekan la tgk smlm..nmpk mcm tade spirit pn yer jgak..

ma ak plak kater.."alaa...first player dh klh...outla.."..

mulut ak xnk percaya...tp hati ak nk percy kate2 tuh..hahaha
Mr PenyuBiru said…
aku rasa ni seme salah BAM sebab pecat ganga. hihi
HEMY said…
fndrocka, aku tgo ok smpi game kedua tu...beregu..baru gi man tenis..hehehe..semangat gak pa