Layan Prince of Persia malam ni!!!

Yeahhh~~~ Wife aku on the way dari Kuantan skang ni..hehehe. Sangat best. Sampai je Pekeliling bus station, aku amek dia then terus pergi The Curve untuk layan premiere screening Prince Of Persia!!! Yeahhh!!!! Mekasih Nuffnang kerana memilih aku sebagai pemenang!!

Sambil layan Mr. Potato plak tu..naissss!!!!!

P/S : Erina, kami tak jadi lepak Fradoo bukan sebab panas. Tapi sebab takde sapa yg jadi datang kecuali kami berempat. Masa tu kitorang tgh kumpul kat Puchong Perdana. So, mmg dah tau ada kitorang je, kami pun makan dekat2 situ je la.

Comments

Jard The Great said…
huhu.. sori bout last nite.
Mak Su said…
tahniah utk kemenangan
jane said…
seyes best ke????
~wAniE~ said…
the curve ad panggung ke??nape aku x tahu..ke aku x perasan??

aku dh tgok cte tu...syok time lawan...syokk laa..layan je...tp clash of the titans lg best!
FYMSO said…
Nanti update okeh! Nak tau best ke tak :)
Erina Asmawani said…
siap ada ps bagai..haha..yela bro..aku paham..saje je nak wat statement emo..penat ai tunggu dari petang tau, tak habak awal2 pun cancel jumpa kat fradoo.huehue.xpe2, xde rejeki lah namanya tu kan.Nex time jumpe geng memuah lagi wokeh.

Aku tak emo dah la..emo seminit je ;p
Lain kali ajak aku, jadilah lima org plak. Hahaha. Apa pelan lepas tonton movie tu? Ngehehehe 3:)
green said…
fuhh..date dgn wife..alololo
syah shah said…
best tak?? Aku dulu men game dia jaa... asal mati ja, nanges, asal mati ja, nanges... bukan sorang je nanges, adik beradik aku suma sekali plak tu... hahahahahahah :P :P :P
Aus MeLankoLik said…
hahahak , aku tak dapat pegi ade hal , malas nk bace review dorang semua , kang aku jeles , hahaahk .
Ku Tak Sempurna said…
tumpukan perhatian pd movie ya... bukan benda lain

.
.

atau org lain yg ada di sblh tu... hakhakhak



nanti lain plak reviewnya :P
dextrike said…
wah menang! rezki! tahniah2..
hehe.. syukur..
eh, besh x cte tu?