Layan Prince of Persia malam ni!!!

>> Thursday, May 27, 2010

Yeahhh~~~ Wife aku on the way dari Kuantan skang ni..hehehe. Sangat best. Sampai je Pekeliling bus station, aku amek dia then terus pergi The Curve untuk layan premiere screening Prince Of Persia!!! Yeahhh!!!! Mekasih Nuffnang kerana memilih aku sebagai pemenang!!

Sambil layan Mr. Potato plak tu..naissss!!!!!

P/S : Erina, kami tak jadi lepak Fradoo bukan sebab panas. Tapi sebab takde sapa yg jadi datang kecuali kami berempat. Masa tu kitorang tgh kumpul kat Puchong Perdana. So, mmg dah tau ada kitorang je, kami pun makan dekat2 situ je la.

13 comments:

Jard The Great May 27, 2010 at 6:07 PM  

huhu.. sori bout last nite.

Mak Su May 27, 2010 at 6:43 PM  

tahniah utk kemenangan

~wAniE~ May 27, 2010 at 8:20 PM  

the curve ad panggung ke??nape aku x tahu..ke aku x perasan??

aku dh tgok cte tu...syok time lawan...syokk laa..layan je...tp clash of the titans lg best!

FYMSO May 27, 2010 at 10:07 PM  

Nanti update okeh! Nak tau best ke tak :)

Erina Asmawani May 27, 2010 at 11:11 PM  

siap ada ps bagai..haha..yela bro..aku paham..saje je nak wat statement emo..penat ai tunggu dari petang tau, tak habak awal2 pun cancel jumpa kat fradoo.huehue.xpe2, xde rejeki lah namanya tu kan.Nex time jumpe geng memuah lagi wokeh.

Aku tak emo dah la..emo seminit je ;p

Mohd Shahrul Hafizi May 27, 2010 at 11:30 PM  

Lain kali ajak aku, jadilah lima org plak. Hahaha. Apa pelan lepas tonton movie tu? Ngehehehe 3:)

green May 28, 2010 at 12:26 AM  

fuhh..date dgn wife..alololo

syah shah May 28, 2010 at 9:52 AM  

best tak?? Aku dulu men game dia jaa... asal mati ja, nanges, asal mati ja, nanges... bukan sorang je nanges, adik beradik aku suma sekali plak tu... hahahahahahah :P :P :P

Aus MeLankoLik May 29, 2010 at 7:34 AM  

hahahak , aku tak dapat pegi ade hal , malas nk bace review dorang semua , kang aku jeles , hahaahk .

Ku Tak Sempurna May 29, 2010 at 10:55 AM  

tumpukan perhatian pd movie ya... bukan benda lain

.
.

atau org lain yg ada di sblh tu... hakhakhak



nanti lain plak reviewnya :P

dextrike May 30, 2010 at 12:08 AM  

wah menang! rezki! tahniah2..
hehe.. syukur..
eh, besh x cte tu?

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP