Gomol je walaupun dia tak rela

I don't care if she cried

Hajat di hati nak main takraw tadi. After finished checking on my tickets, I logged off and headed home. Tapi sudah rintik-rintik. But I was still hoping tempat aku main terang dan tak ujan. Tapi hampa. The drizzling covers the area including my house. So, tercongok la daku depan laptop sambil browse tenet petang-petang camni.

Saje nak hapdet...nah..amek gambar budak ni kena gomol ngan aku...aku tak kieraaa..nangis la..asal dapat cium..ehehehehe....

Comments

Pocket said…
gomol jer,
sampai tembus pipi tu:)
gerram tgk!!
tOm said…
bab gomol menggomol ni serah je kt ko kan.. ^.^
HEMY said…
aku nye hobi mmg gomol..srah je kat aku..ekekekeke
joegrimjow said…
kene blajo lg ni camne nak tgkap gambo menarik tertarik
huhu
~wAniE~ said…
mesti bdk tu ckp dlm ati.."uncle tepi la..uncle bau bucuk..plzz help me mom!!!"
.
.
.
sian bdk comey itu..merujuk kepada bdk kecik tu..bkn ko..ko x comey..hahahha
HEMY said…
joe, gambar camni kena ada editting skit

wanie, aku mmg comey..tkkan ko nk ckap kat sini kan..tau ko segan
tunbegia said…
pasni emak dia pulak ko gomol, ammvoiii
zella y said…
chomel nyer baby tu,patut la ko nak gomol dier heheheh
Masy said…
aku pon suke gak! hahahahah tp nmpk sgt baby tu tak rela diperlakukan begitu hahahahha sian dia *sambil gomol balik*