Gomol je walaupun dia tak rela

>> Monday, May 17, 2010

I don't care if she cried

Hajat di hati nak main takraw tadi. After finished checking on my tickets, I logged off and headed home. Tapi sudah rintik-rintik. But I was still hoping tempat aku main terang dan tak ujan. Tapi hampa. The drizzling covers the area including my house. So, tercongok la daku depan laptop sambil browse tenet petang-petang camni.

Saje nak hapdet...nah..amek gambar budak ni kena gomol ngan aku...aku tak kieraaa..nangis la..asal dapat cium..ehehehehe....

10 comments:

Pocket May 17, 2010 at 7:29 PM  

gomol jer,
sampai tembus pipi tu:)
gerram tgk!!

tOm May 17, 2010 at 7:51 PM  

bab gomol menggomol ni serah je kt ko kan.. ^.^

HEMY May 17, 2010 at 8:16 PM  

aku nye hobi mmg gomol..srah je kat aku..ekekekeke

joegrimjow May 17, 2010 at 11:03 PM  

kene blajo lg ni camne nak tgkap gambo menarik tertarik
huhu

~wAniE~ May 17, 2010 at 11:42 PM  

mesti bdk tu ckp dlm ati.."uncle tepi la..uncle bau bucuk..plzz help me mom!!!"
.
.
.
sian bdk comey itu..merujuk kepada bdk kecik tu..bkn ko..ko x comey..hahahha

HEMY May 18, 2010 at 12:15 AM  

joe, gambar camni kena ada editting skit

wanie, aku mmg comey..tkkan ko nk ckap kat sini kan..tau ko segan

tunbegia May 18, 2010 at 7:36 AM  

pasni emak dia pulak ko gomol, ammvoiii

zella y May 18, 2010 at 8:05 AM  

chomel nyer baby tu,patut la ko nak gomol dier heheheh

Masy May 18, 2010 at 8:19 AM  

aku pon suke gak! hahahahah tp nmpk sgt baby tu tak rela diperlakukan begitu hahahahha sian dia *sambil gomol balik*

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP