Geng Memuah Fradoo night out~~~~

>> Tuesday, May 25, 2010

burung-pempuan (ladybird)

Aku nak extendkan invitation Cik Manje. Malam esok beliau nak banje kita minum ABC Fradoo~~~ Lalalala!! Khas untuk Geng-geng Memuah ye. Mai le untuk memeriahkan majlis sekaligus merasa sedikit tempias kenaikan gaji Cik Manje. 

Aku berharap dapat jumpa 2M aku yang lain ye. Mulus dan Montok pastikan datang. Lagipun Mulus kan sedang sakit rindu, jadi kalau ko datang sini leh la kalis rindu skit. Ekekekekeke.

Oh, takde gambar kot dari aku utk kali ni punya Memuah retreat. Huhu..Huhuhuhu...HUhuhuhuhu~~~

18 comments:

Kniedaz May 25, 2010 at 4:38 PM  

Kem salam la kat Geng Memuah yang laen..akak tumpang gambar je kalau ada..huhu

HEMY May 25, 2010 at 4:53 PM  

kniedaz, ok..akan di smpikan

Bella, ishy ko ni..kalau laki bagi betis nak dada ko marah..ni ko bagi betis nak peha plak..haishh..spank kang

Mulus : bagusssss

syah shah May 25, 2010 at 5:11 PM  

ai pemalusss laa nak jumpa sama ramai-ramai orang... Malunyeee... hahahahah :P :P

Auuummm~~ Kim salam je laa kat diorang ye? Aku kalau kuar malam hari bekerja ni memang liat sikit... Bukan pe, sian kat husband ai yang bekerja membanting tulang empat kerat itu... Hohohohoh :P :P

Yunus Badawi May 25, 2010 at 5:41 PM  

Mcmana nak jadi geng memuah ni? Aku mungkin ada di kawasan tu malam esok sbb nak hantar Atikah balik UiTM ngeee

HEMY May 25, 2010 at 6:33 PM  

syahshah : pulak...ekekeke..ok la..no hal.

Oh incit YB, mai la kalau mmg ada...manje tak kisah kot. Ngahahahaha. Memuah tu asalnya aku nye regular visitor blog ni and yg penah jumpa..ko pun dah regular..buleh je. kiki

Mak Su May 25, 2010 at 6:41 PM  

huhhuhuhu, bestnyer.....

tapi alamak, arwah mak dah pesan, jgn jalan malam, takut kat antu kopek

have fun uols :D

taro May 25, 2010 at 6:49 PM  

weh..nul aku nak mkn abc fradoo gak weh..

order kat aku satu..pos kat aku..hehe.. ;p

PnConfused May 25, 2010 at 7:39 PM  

aiseh...


aku xtermasuk tuuuu...



ngeh3...



xbek woo wat aku terliur.. pos ar sepeket dua ke penang.. :P

Masy May 25, 2010 at 8:15 PM  

insyaallah i'll be there :)

zonaku May 25, 2010 at 8:36 PM  

insyaallah...............

esk aku keje luar, then leh la direct kot

Erina Asmawani May 25, 2010 at 10:07 PM  

aku rasa cam x dapat join je..huuu..nanti pape sok aku confirmkan..tetiba kena jaga anak buah pulak..huu (T_T)

hemy,  May 25, 2010 at 11:29 PM  

pn confused dulu jarang update blog...so tak masuk geng...ekekeke.jap lagi masuk

alaaa..erina takde sapa nak bagi diskaun ni..tak best ah camni

moment May 26, 2010 at 8:38 AM  

bella - bolle.. Mkn2 pun bole..huhu

erina - ala! Ko wajib dtg! Klu ko xdtg, tpaksa wat tmpt lain..huhu bwk je ank buah ko tu skali..kikiki

Mohd Shahrul Hafizi May 26, 2010 at 1:23 PM  

Gang Memuah? Hebat tol ada gang.

HEMY May 26, 2010 at 3:54 PM  

betul tu manje..takde erina..wat tempat lain sebab tmpt tu pun panassss

shahrul, geng memuah ni sbnrya aku bagi nama kawan2 yg sll dtg blog aku..then yg penah aku jumpe..skit masa ko aku serap la..wahhhh..ahahahaha

Mohd Shahrul Hafizi May 27, 2010 at 4:17 PM  

Yela-yela. Ni mesti ko merajuk dgn aku sebab aku menyepi dan delete blog lama kan. Hahaha.

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP