Geng Memuah Fradoo night out~~~~

burung-pempuan (ladybird)

Aku nak extendkan invitation Cik Manje. Malam esok beliau nak banje kita minum ABC Fradoo~~~ Lalalala!! Khas untuk Geng-geng Memuah ye. Mai le untuk memeriahkan majlis sekaligus merasa sedikit tempias kenaikan gaji Cik Manje. 

Aku berharap dapat jumpa 2M aku yang lain ye. Mulus dan Montok pastikan datang. Lagipun Mulus kan sedang sakit rindu, jadi kalau ko datang sini leh la kalis rindu skit. Ekekekekeke.

Oh, takde gambar kot dari aku utk kali ni punya Memuah retreat. Huhu..Huhuhuhu...HUhuhuhuhu~~~

Comments

Kniedaz said…
Kem salam la kat Geng Memuah yang laen..akak tumpang gambar je kalau ada..huhu
*~ aRaBeLLa ~* said…
makan-makan tak de ke?
Jard The Great said…
going.. insyaAllah.. =)
HEMY said…
kniedaz, ok..akan di smpikan

Bella, ishy ko ni..kalau laki bagi betis nak dada ko marah..ni ko bagi betis nak peha plak..haishh..spank kang

Mulus : bagusssss
syah shah said…
ai pemalusss laa nak jumpa sama ramai-ramai orang... Malunyeee... hahahahah :P :P

Auuummm~~ Kim salam je laa kat diorang ye? Aku kalau kuar malam hari bekerja ni memang liat sikit... Bukan pe, sian kat husband ai yang bekerja membanting tulang empat kerat itu... Hohohohoh :P :P
Yunus Badawi said…
Mcmana nak jadi geng memuah ni? Aku mungkin ada di kawasan tu malam esok sbb nak hantar Atikah balik UiTM ngeee
HEMY said…
syahshah : pulak...ekekeke..ok la..no hal.

Oh incit YB, mai la kalau mmg ada...manje tak kisah kot. Ngahahahaha. Memuah tu asalnya aku nye regular visitor blog ni and yg penah jumpa..ko pun dah regular..buleh je. kiki
Mak Su said…
huhhuhuhu, bestnyer.....

tapi alamak, arwah mak dah pesan, jgn jalan malam, takut kat antu kopek

have fun uols :D
taro said…
weh..nul aku nak mkn abc fradoo gak weh..

order kat aku satu..pos kat aku..hehe.. ;p
PnConfused said…
aiseh...


aku xtermasuk tuuuu...



ngeh3...



xbek woo wat aku terliur.. pos ar sepeket dua ke penang.. :P
Masy said…
insyaallah i'll be there :)
zonaku said…
insyaallah...............

esk aku keje luar, then leh la direct kot
Erina Asmawani said…
aku rasa cam x dapat join je..huuu..nanti pape sok aku confirmkan..tetiba kena jaga anak buah pulak..huu (T_T)
hemy said…
pn confused dulu jarang update blog...so tak masuk geng...ekekeke.jap lagi masuk

alaaa..erina takde sapa nak bagi diskaun ni..tak best ah camni
moment said…
bella - bolle.. Mkn2 pun bole..huhu

erina - ala! Ko wajib dtg! Klu ko xdtg, tpaksa wat tmpt lain..huhu bwk je ank buah ko tu skali..kikiki
Gang Memuah? Hebat tol ada gang.
HEMY said…
betul tu manje..takde erina..wat tempat lain sebab tmpt tu pun panassss

shahrul, geng memuah ni sbnrya aku bagi nama kawan2 yg sll dtg blog aku..then yg penah aku jumpe..skit masa ko aku serap la..wahhhh..ahahahaha
Yela-yela. Ni mesti ko merajuk dgn aku sebab aku menyepi dan delete blog lama kan. Hahaha.