Album wedding aku - Ganu punye -

Lama gak aku nak siapkan album ni. Minggu lepas baru siap. 2 bulan gak le. Album sendiri kan..lambat skit. Ye la, masa abih banyak kat perjalanan. Dah jumpa bini nak la spend masa ngan dia. Laptop opis aku yg ilang tu plak lambat dulu. Nak process action atau filte yang aku buat terhegeh2. 

Bila laptop tu ilang, housemate ku yg baik hati si Pagoh tu bagi aku pakai laptop HP dia ni. Power skit. Laju. So, mood nk compose album tu baru la mai. Dapat la aku siapkan akhirnya belah ganu punya album. Haaa..sila la jamu mata ye. Nak besar skit. Klik je kat gambar. Tgok terus kat Flickr aku pun boleh.

1

2

3

4

5

6

8

9

7

10

11

Tantek tak??? Haaaa..kalauada duit lebih, meh la upahkan kat aku design album korang. Yang penting gambar korang tu saiz dia besar2 sedap. Haa..takde la terlalu kecik smpi pecah2. Aku takde mood nk editnya nk kasi susun lawa-lawa camni. Hehehehe.

Kalau berminat bagitau je kat ruang komen atau ruang chat ek. Rega? Aku caj 150 utk 22 mukasurat. Pastu korang anta la kat kedai kata nak print custom album. Ni saiz 12x8 inci. Kalau nak aku printkan sekali..hmm..boleh juga. Rm380 sume2 campur editing tu. Haa..aku amek rega kedai tu caj aku as a photogrpher tau. Takde makap pun. Amacam?? Berminat??

Comments

Smart! Nanti aku kahwin ko buatkan ya. Hehehe.
wHoSeNa said…
cantek...ai like...tema biru..ak pn nk wat cmnih la...*dush*..berangan lebey..~~
ad3ck said…
Bro, kalau ku nak tempah ko buatkan album untuk ku satu nanti boleh dapat diskaun tak? ;p.
Jard The Great said…
hehe.. lamanya baru siap
zella y said…
wei...cantek r....seriously...

nanti aku nak kawen aku bgtau ko... ;)
baincardin said…
Baby Development - Month 4 - 6 plak...yay! ^_^
papabear said…
cantik cantik! and tahniah yg belated :)
HEMY said…
Shahrul, boleh2

whosena, berangan dulu takpe..ok je

Ad3ck, diskaun yee...akan dipertimbangkan..hehehe

Jard, laptop takde yg bagus nk edit..jadi slow je..kadang hang plak tu

zella y : buleh2

baincardin : =]
Mak Su said…
oooohhhhh....tapi ku dah terkawen dah pung, cucu sedara pun ada, melepas ler peluang ni...
syah shah said…
album cantik sebab gambar cantik dan pandai edit... tapi memang cantik ko buat nih... :D :D
Kniedaz said…
cantek...tp akak dah kawen hahaha..maybe leh wat album utk anak2..hehe
tapi lambat lagi la ya. paling awal umur aku 30. hahaha.
dextrike said…
comel laa korang! :D