lepas satu, satu barang ilang. Jumpa satu, ilang yg lain. D.E.M

>> Saturday, April 24, 2010

Aku baru sampai umah parents aku tengah malam yang dah tak berapa tengah dah. Dalam pukul 1.10 pagi aku sampai. Sempat layan tenis dulu kat MMU. Kul 10.20 tolak dari MMU lalu MEX memang pantas. Tapi singgah KL Sentral dulu amek kamera aku dari member. Kul 11.30 dari KL. Kira nye sejam setengah la aku besit dari KL sampai Sabak. Hahahaha~~~ Malam takde speedtrap.

Ni baru je abeh lap-lap keta. Pagi tadi bawak kuar PC lama aku dari bilik adik aku ke ruang tamu. Try boleh masuk tenet tak. Sekali boleh. Happy adik aku. Dia kat umah akak aku dah ke Ausie nak pakai laptop sapa. Nak potong streamyx tu sian plak kat adik aku. So takpela. So far pelajaran dia tak terganggu walaupun berfacebook bagai.

Tadi kat dapur mak tanya aku jumpa ke kunci moto yang aku ilang ari tu;

"Jumpa dah mak, dalam beg laptop. Terselit bawah extension yang ada dalam tu"
"Hmm..kan dah suruh carik betul-betul"
"Haah..tapi baru jumpa kunci ilang IPOD shuffle plak (tp sebut kat mak aku "yg wat dengar lagu")"
"Haaa!!! tu laa..mak mintak taknak bagi..ilang kat mana lagi plak?"
"Entah. Bawak gi ganu nek bas tak tau dah mana..takde jumpa pun"
"Ko ni..beli la beg yg ko boleh masuk sume benda penting dalam tu"
"nanti ilang beg  tu pulak...tak ke haru mak..hehehe"

Aku rasa dalam hati mak aku cakap, "lahanat la kau..sume ilang..potong kote baru tau". Ahahahaha.Tapi lepas aku jumpa satu doa penguat ingatan masa form5 dulu..ok skit dah. Banyak ok sebenarnya. Dulu tinggal walet dalam meja sekolah la..lagi teruk.

Haih..minggu ni takde bini di sisi..rindu plok. Harapnya sempat la siap keta wife aku sblum cuti weekend depan. Kalau tak dia plak susah nak ke bus stand tu. Hmmm~~~

9 comments:

syah shah April 24, 2010 at 10:20 AM  

ko tau apsal daya ingatan sangat teruk?? pasal banyak sangat jamu mata dengan benda-benda lagha'...

pasni tengok cembam punya je... orang lain punya toksah kisah walau seksi camana pun diorang pakai...

HEMY April 24, 2010 at 10:29 AM  

hehehehe...aku tak nak terima nasihat ko.tak relevan..ahahahahaha

zonaku April 24, 2010 at 10:32 AM  

uikssss.. terkejut aku tgk komen si syah................





er..... ker mak ko kata dlm hati.... 'esk2 lupa sapa bini dia... kepala atas bawah seb bek lekat, kalau x, mengagau nak carik time p jumpa bini'

wakakakkakakakakakaaaa

Mr PenyuBiru April 24, 2010 at 10:35 AM  

aku syak ko banyak layan cerita² dewasa ni.haha..

~wAniE~ April 24, 2010 at 10:48 AM  

jgn ko lupe yg ko dh berbini udah la erkkkk

HEMY April 24, 2010 at 10:52 AM  

zonaku, dem..lagi kejam komen kau..takkanla aku tak prepare awal demi misi indah tu..ekekeke

penyu, tak banyak mana pun..ahahahaha

wanie, kalau aku lupa aku tackle ko la..

LORD ZARA 札拉 April 24, 2010 at 1:53 PM  

aku kalau student aku lupa, aku mesti tanya, awak makan apa semalam?

makan apa?

er, kalau lupa bini, siap~

ko imagine ayat mak ko tu lagi tak bleh blah~
haipp!

HEMY April 24, 2010 at 8:11 PM  

kih..kih..mungkin aku kurang makan kasih sayang..ahahaha

syah shah April 26, 2010 at 8:59 AM  

tak relevan? Owh sukak lu la bai... aku nesihat je... mueheheheheh :D :D

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP