update pagi yg tak berapa nk meriah

>> Monday, March 8, 2010

Tolak dari kampung lepas maghrib malam tadi dalam pukul 8.30 malam. Kawan aku Nora (yg bawak anak kecik masa gathering fradoo hari tu) datang pikap aku. Ekekeke. Aku balik ngan beliau. Beliau nk teman time bawak keta tu. So, kebetulan mmg balik kampung gak, so aku folo la. Moto aku tinggal kat balai polis Damansara Damai.

Kali ni Najmi mmg dok dalam baby car seat kat depan. Kira aku kat blkg bersandar smbil layan Nora drive. Rasa mau tidur je. Tp pastinya sangat kejam kalau aku tidur. Sekali sekala Najmi kat depan akan terbangun dan buat gaya mengeliat atau merengek, aku tepuk2 tido balik. Tp last2 nangis gak..aku terus angkat n dia tidur atas tangan aku yg beraura kebapaan dan enak ni. Ahahaha.

Stop kat Satay Hut tanjung Karang layan sate. Sekali dia pasang Raja Lawak, maka kami tgok smpi habis sblum bertolak semula.Tahniah la kat Kecik sbb menang Raja lawak. Aku sokong Alex..tp tak undi kan..tak guna gak~~ Smpi kat balai polis pegawai bertugas buat lawak minta rokok Wilson sbb jaga moto. Unfortunately aku tak merokok bah~~, takleh la nak bagi. Huhu...Smpi umah dlm kul 12 tgh malam. Woowwww~~~ Umah bujang ku begitu lain. Nmpknya diorg sudah bergotong royong membersihkan rumah...niceee~~~

Ni smbil basuh baju..aku tak tido balik pas subuh mcm yg besa aku buat..nk kemas2 n basuh baju2.. Rabu pagi aku dh balik kampung semula..huhuhu..nk kawin dh aku..tp so far, perasaan nebes ke apa masih takde..hhmmm..

15 comments:

*~ aRaBeLLa ~* March 8, 2010 at 8:56 AM  

uitt perasaan nebes x de lagik? da dekat weh..huhu
neway mase kat fradoo tuh memang aura kebapaan begitu terserlah yuuu...ekekekek

Kniedaz March 8, 2010 at 9:29 AM  

biasanya dah dekat nak shake tangan tok kadhi baru nebes..skang ni ble la rileks lagi..hahaha

~0~ March 8, 2010 at 9:45 AM  

wah....da dekat hari utk menamatkan zaman bujang nampaknya...tahniah bro...

zella March 8, 2010 at 9:51 AM  

lg brapa hr status akan bertukar hehehhe

Mak Su March 8, 2010 at 9:52 AM  

tahniah juga kat kecik sbb menang raja lawak. tapi, maksu tak mengundi pun.

aura kebapaan? eh wah...., caiyuk caiyuk, moga moga dapat anak ramai ek ;D

Masy March 8, 2010 at 9:58 AM  

depan pak kadhi nanti nebes la ko... skrg ni enjoy dulu perasaan rileks tu hehehheh

~wAniE~ March 8, 2010 at 10:34 AM  

cm x caya je ko nk kawen kn???ak harap ak dpt g ur weding la...ak nk tgok ko kawen...harap sgt2..sbb 19hb ak kna blk kedah nk amik baju konvo...

HEMY March 8, 2010 at 10:42 AM  

arabella : ekekeke..iye? thanks..ahahaha...

kniedaz : tuh le..tp harapnya time tu pn rilek

sifar : tuh le..seminggu je lagi

zella : semingguuu

mak su : amiiinnnn

masy : dem..mcm berbau doa tak best je...ahahaha

wanie : ko ke sana jumaat kan..kalau mmg nk mai..bgtu..aku ada kawan2 yg sudi guide or pikap..

Intan Saleh March 8, 2010 at 11:30 AM  

aku kawen tak nervous pun. terharu ke apa pun tak. aku suka je. masa nikah nanti pun takyah la ko nervous. lagi nervous lagi ko tergagap2. laki aku cool je.

CAHAYA March 8, 2010 at 12:26 PM  

dah tak lama lagi dah tu. elok la tak nebes. kenapa nak nebes plak?

Erina Asmawani March 8, 2010 at 1:25 PM  

betul.sokong bella..Aura bapak org dah terserlah kt fradoo aritu..hee, neway..baby2 tu comel2 la...ai like babies ;)

HEMY March 8, 2010 at 1:49 PM  

sis : tuh le..tgh try utk keep my cool

cahaya : org kata nk kawin nebes..ntah..ahahaa

erina : ye ah...ekekeke..everyone likes babies

Farah Yusri March 8, 2010 at 3:55 PM  

Maintain your cool. Aku dengan mso pun relaxed waktu akad. Rasa-rasanya sebab kitorang exhausted dengan wedding preparation kot. Hehe.

k.e.r.i. March 8, 2010 at 7:15 PM  

rokok wilson ke winston?

HEMY March 8, 2010 at 7:49 PM  

Farah : ekekek...tu le bagus gak exhausted..hehehe

keri : haah la..winston..ekekekeke

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP