Update dari umah feat. Gambar Gathering Angker

>> Thursday, March 11, 2010

Aku baru habis main hujan~~~~ hahahahahaha!!!! Siap jerit2 kasi sepupu aku yg 6 tahun dan 2 tahun tu kuar jenguk kat luar..

"hahahaha...abang main ujan..korang nk main ujan tggu esok besar!!!!". Aku kasi panas diorg berdua sambil lari2 wat slide tengah ujan. Pastu layan air terjun dari bumbung zink umah aku..ekekeke..Mmg besttt~~~~

Malam ni umah aku buat kenduri doa selamat. Mak nak sangat buat. Buat simple je. Jemput AJK-AJK gejubus/rewang datang. Habis tu diorg mesyuarat la utk kenduri aku nnt. Hmmm...menu bihun sup je. simple. Dh siap dh pun. Aku sempat la bentang karpet kat atas, vacuum dan sapu lantai kasi buang taik2 cicak kat atas tu.

Hahahaha~~~~ lagi 3 hari je nak kawin...oh my god!!! tp aku tak rasa nebes lagi still. Cuma ada sikit risau pjlnn kenduri, kot kalut ke, nak jaga hati semua orang kan..tp aku caya la kat ahli kuarga utk setelkan. Kalau ikut plan n dh pun bgtu mak ayah mertua (awww...kira boleh la ek pggl cmtu skang), aku akan balik dr ganu ke Sabak Rabu petang. Kira aku balik awal skit la dari diorang. Nak tolong apa yg patut kat umah ni. Tp takde la awal sangat pn. Kamis pagi aku smpi Sabak.

Jumaat petang tu aku ke Bangi plak lagi. Kuarga tunang aku tido sana. So aku datang hari Sabtu pagi tu dengan diorg la. Nak kasi smooth perjalanan. Diorg tak tau jalan camne. So aku siap2 apa yg patut kat sini, aku join la diorang n bawak diorang ke Sabak.

Malam tadi ada gak gayut kejap ngan Cembam..tak tau nk panggil masing2 ngan panggilan apa pasni. Besa aku kau je..ahahahaha..Aku ckap kat Cembam suh panggil aku Laling..kalau tak panggil mampus ah aku tknak layan..tp dia kata segan nk panggil depan orang...AHhh~~~~ aku tak kireeeeee~~~~~....ahahahahaha!!!!


Haaa...ni kat bawah ada skit gambar masa gathering kawan2 aku..kawan2 blog dan kawan2 sekolah..walaupun hanya 3 keping, tapi comel dan bermakna;


Ku beri nama gathering ini Gathering Angker~~~. Eekekeke...Time ni rasa Erina baru sampai...dr kiri..Bella kekasih ku malam itu, Mulus yg tersenyum girang sungguh tu haa..Masy yg tengah terpegun tak tau pasal pa, Erina toke fradoo yg telah memberi diskaun yg best. Ni sume kawan blogger.

Then yg lagi dua tu, Nora dan godson aku yg ke 4, Najmiiii~~~~ dan Ajak yg bakal menggantikan Prof Madya A. razak Mohaiden..baik korang baik2 ngan dia untung leh jadi pelakon tambahan..ekekeke


Ni meja lagi satu..dari kiri, Omar - fotografer aku minggu depan. Kawan baik dari form 2. Kapten yg pertama kali jumpa, tak garang sangat pn in person muka dia..hehehe. Keri, budak plg muda dlm geng gathering angker..ahahaha. Yg pompuan tu sume kenal kan...Manje~~~~. Kental sungguh nk balik Lanchang lepas pada gathering tu..siap anta orang dulu tu. Single n available

Yg baju merah itu kawan baik aku dr sekolah darjah satu lagi. Aku nye secret question utk renew ID Shell guna nama dia sbgi jawapan tau..ekekekeke..Mmg kamceng habis ngan dia. Fariz adalah bapak pada godson aku yg kedua...


Last but not least ni meja tadi, tapi ahli jemaah dah bertukar. Yang kat depan tu laki bini, Irman dan Anis. Mekasih sebab sudi datang dr KLIA straight ek. Dapat la tgok anak pompuan mereka - Dameeya Aleesya

Yg senyum tudung pink itu, sapa lagi..Bella ku leeee...awww..lawa lak dlm gambar ni. Rugi dan nyesal lak tak mempengapakan beliau malam itewww..ahahahahaa. Mulus yg nmpk muka saje. Montok yg kaber kesakitan beliau..dlm gambar ni muka ko mmg nmpk sakit skit Montok..sakit otak..mwahahahahaha

Manje yg tengah sebut how liaauuuuuu~~~~ahahahahaha!!! dan Erina lagi. Ekekekeke..haa..grab la gambar ni ye sume..ekekekeke!! Letak FB n tag aku tau. Aku malas uplod FB.

15 comments:

zonaku March 11, 2010 at 8:19 PM  

tgk jer pics ni aku teringat, aku still merajuk ngan ko......cesssss!

sharamli March 11, 2010 at 8:38 PM  

kal0 bihun g0reng lagik simplu..hak3..kal0 bersup2 ni malas nak basuh..berminyak (ku memang pemalas)

Erina Asmawani March 11, 2010 at 9:06 PM  

angker sebab peluh2 macam mandi..ehehe..neway, pic2 ni smart ar..ko edit ke mmg ori..aku suke..background blakang blur2..

*lagi 3 ari nak kaweng pun smpat menggatey ngan bella..haha..

Masy March 12, 2010 at 7:58 AM  

sakit otak yeee.. meh aku trim otak ko sat! hahaahahhaha

wpon muka siyes, tp aku comel dlm pic ni. tengkiu2 *tetibe hahahahaha

*~ aRaBeLLa ~* March 12, 2010 at 8:22 AM  

ekekek..ko memang sengal sampai ati ko ckp Montok ko cengitu..btw thanks atas kata2 manismu..awww..ekekekek~

zella y March 12, 2010 at 8:46 AM  

msti sepupu2 ko tu "panas" je tgk adegan ko yg mengalahkan dorang tu hehehhe

out of topic jap...---->kirim slm kat cembam ye,aku harap aku bole jd mcm dia...bole tahan klu bf aku xcall aku stiap hr hehhehe

Mak Su March 12, 2010 at 8:56 AM  

hah? lagi 3 hari nak kawin? bukan 20 haribulan tiga ker? alamak, haku konpius

syah shah March 12, 2010 at 11:03 AM  

ko bila bertolak nih?? ke dah bertolak pi sana dah pun nh??

moment March 12, 2010 at 9:37 PM  

haw liawwwww~~~ hahah

*sapa kata aku available ha? ces~

Monkey D Luffy March 14, 2010 at 8:16 PM  

ko mandi hujan mcm org nak bersunat ker? bg lembut2 sebelum kawen? hahahahahahaha

Monkey D Luffy March 14, 2010 at 8:17 PM  

kenapa ada pic aku? dah ler x hensem dalam pic
tp real hensem ler

green March 17, 2010 at 2:57 PM  

nak panggil ape?..

eee..gedik giler ko..
lalala~

irman@taro,  March 21, 2010 at 3:01 AM  

woi..salah letak tu.. ;p
nama anak aku damia aleesya laa..apa daa.. ;p
ke ko nak bg nama anak ko tu?...haha..

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP