Tomato untuk puting lebih pink~~~

Salim, Kumin, Rahim dan Sampan sedang menikmati makanan tengahari mereka. Duduk di bawah gazebo tanpa kipas smmgnya agak panas. Meja2 makan kafe yg letaknya kira2 350 langkah dari opis mereka itu full house. Mahu tidak mahu duduk saja di gazebo tersebut. Takde dh meja kosong. 

Smbil makan mereka bekongsi pelbagai cerita. Dari perihal keluarga, awek, bini, kerja dan sebagainya. Kumin usai dengan nasi ayam beliau pn menghirup jagung ais singgit dua posennya yg kuning pekat itu. Rahim yg mmg sudah lama katam makanan tengahari beliau mengusha sesuatu di atas pinggan Kumin.

"Kau tak makan tomato ke Kumin?", Rahim try line
"tak, ko nak ke?"
"Buleh gak"
"Fuh makan tomato lepas dah kawin skang ni"
"Mmg la beb. Rahim makan tomato nak kasi puting pink", tiba2 Sampan menyampuk dan 'menembak' Rahim.

Wahahahahahahaha!!!! Berderai ketawa Kumin. Nak tersembur air jagung yg baru dihirupnya tadi. Rahim pulak wat muka kena 'tembak' mcm biasa hari2 beliau kena. 

Tiba2 si Salim pula mencelah, "seriyes ah?"

Ahahahahahahaha!!!!~~~~~ Lagi berderai la perut kawan2 Salim bertiga tadi. "Ko percaya ke Salim?". Ahahahahha...kemerah2an muka Kumin ketawa. 


"Agak2 la Salim...puting pink tu kalau kulit cerah ye le. Kalau kulit gelap2 macam si Rahim ni puting pink, ko cuba bayangkan", Sampan terus 'menembak' Rahim.

Aahahahahahahahahahahaha!!!!~~~~ Takleh blah!!!!

"Kalau ko nye puting pink la Salim, aku rasa bini kau merajuk. Tak maunye senggama ngan ko. Ahahahaha..tercabar puting bini kau...!!!"

wahahahahahahahaha~~~~

Comments

Erina Asmawani said…
erkk..lawak tomato di malam hari..hamboih..mentang2 dah kawen..ngihihi
aisha wUtevA!! said…
hahahaha.
i tot citer betol ah tadik.
ngeh2!!
Kniedaz said…
bila dah kawen, sembang pun sembang bab isi rumah tangga..ngeh ngeh..sian org tak kawen..hehe
syah shah said…
sewel je ko... Hahahahahahahahahah
zella y said…
org dh kawen je fhm cite ni...aku yg xkawen lg ni xfhm...hehehehhe
sharamli said…
saya rasa saya dah x b0leh baca bl0g ni lagik..
semunya pasal 0rg yg dah kawen..kah3
joegrimjow said…
entry org da kawen
xpe
dimaafkan
kekeke
Linux said…
petua untuk wanita .. miahaha
*~ aRaBeLLa ~* said…
tak tercapai dek akal aku ko boleh reka citer ni.. dari mane sumber ilham ko kaitkan dgn tomato weh..?
HEMY said…
Jard buat2 tak faham pulak..ekekeke

ini bukan kisah org kawin kniedaz..ekekke..dari dulu camni

Ahahaha..impulsive punya ilham ni bella ku