Tomato untuk puting lebih pink~~~

>> Wednesday, March 31, 2010

Salim, Kumin, Rahim dan Sampan sedang menikmati makanan tengahari mereka. Duduk di bawah gazebo tanpa kipas smmgnya agak panas. Meja2 makan kafe yg letaknya kira2 350 langkah dari opis mereka itu full house. Mahu tidak mahu duduk saja di gazebo tersebut. Takde dh meja kosong. 

Smbil makan mereka bekongsi pelbagai cerita. Dari perihal keluarga, awek, bini, kerja dan sebagainya. Kumin usai dengan nasi ayam beliau pn menghirup jagung ais singgit dua posennya yg kuning pekat itu. Rahim yg mmg sudah lama katam makanan tengahari beliau mengusha sesuatu di atas pinggan Kumin.

"Kau tak makan tomato ke Kumin?", Rahim try line
"tak, ko nak ke?"
"Buleh gak"
"Fuh makan tomato lepas dah kawin skang ni"
"Mmg la beb. Rahim makan tomato nak kasi puting pink", tiba2 Sampan menyampuk dan 'menembak' Rahim.

Wahahahahahahaha!!!! Berderai ketawa Kumin. Nak tersembur air jagung yg baru dihirupnya tadi. Rahim pulak wat muka kena 'tembak' mcm biasa hari2 beliau kena. 

Tiba2 si Salim pula mencelah, "seriyes ah?"

Ahahahahahahaha!!!!~~~~~ Lagi berderai la perut kawan2 Salim bertiga tadi. "Ko percaya ke Salim?". Ahahahahha...kemerah2an muka Kumin ketawa. 


"Agak2 la Salim...puting pink tu kalau kulit cerah ye le. Kalau kulit gelap2 macam si Rahim ni puting pink, ko cuba bayangkan", Sampan terus 'menembak' Rahim.

Aahahahahahahahahahahaha!!!!~~~~ Takleh blah!!!!

"Kalau ko nye puting pink la Salim, aku rasa bini kau merajuk. Tak maunye senggama ngan ko. Ahahahaha..tercabar puting bini kau...!!!"

wahahahahahahahaha~~~~

13 comments:

Erina Asmawani March 31, 2010 at 1:13 AM  

erkk..lawak tomato di malam hari..hamboih..mentang2 dah kawen..ngihihi

aisha wUtevA!! March 31, 2010 at 1:31 AM  

hahahaha.
i tot citer betol ah tadik.
ngeh2!!

Kniedaz March 31, 2010 at 9:09 AM  

bila dah kawen, sembang pun sembang bab isi rumah tangga..ngeh ngeh..sian org tak kawen..hehe

syah shah March 31, 2010 at 9:50 AM  

sewel je ko... Hahahahahahahahahah

zella y March 31, 2010 at 10:40 AM  

org dh kawen je fhm cite ni...aku yg xkawen lg ni xfhm...hehehehhe

sharamli March 31, 2010 at 10:47 AM  

saya rasa saya dah x b0leh baca bl0g ni lagik..
semunya pasal 0rg yg dah kawen..kah3

joegrimjow March 31, 2010 at 12:57 PM  

entry org da kawen
xpe
dimaafkan
kekeke

Linux March 31, 2010 at 1:27 PM  

petua untuk wanita .. miahaha

*~ aRaBeLLa ~* March 31, 2010 at 2:24 PM  

tak tercapai dek akal aku ko boleh reka citer ni.. dari mane sumber ilham ko kaitkan dgn tomato weh..?

HEMY March 31, 2010 at 2:54 PM  

Jard buat2 tak faham pulak..ekekeke

ini bukan kisah org kawin kniedaz..ekekke..dari dulu camni

Ahahaha..impulsive punya ilham ni bella ku

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP