Rancangan licik utk plan jahat terhadap seorg gadis dlm kereta. kisah benar

>> Friday, March 5, 2010

Jumaat berlalu~~~ lagi seminggu~~~

Hahaha!!!! First and foremost, terima kasih kepada semua geng memuah ku yg sudi turun dan berkumpul di gerai no. 14 malam tadi walaupun kepanasan, berkirap, menitik2 peluh dek panas tempat tu yg lgsg takde sebijik pn kipas tergantung di siling itu. Erina, sila ketengahkn aduan rakyat kami ni..mungkin ko boleh tulis surat pada perdana menteri utk dpt kipas..huhuhu~~

Terima kasih banyak kerana sudi datang kepada geng memuah ku, Manje, Montok, Mulus, Erina, Bella (org umah utk satu malam ku), Aima dan sepupunye, Keri dan juga Ah Fatt. Kami lepak smpi pukul 12 tgh malam juge la. Luckily diorg sememangnya bujang dan tak perlu tergesa2 pulang sambil menyembur perfume "Malam Jumaat"ke dalam mulut mendapatkan pasangan masing2. Mekasih mekasih.

Mekasih banyak juga pada kawan2 sekolah aku yg semangnya memuah dr dulu smpi la skang iaitu Nora & Najmi, Fariz, Hawa & Fahim, Hajar, Suzilawati, Ajak, Irmantaha & Anis yg dtg straight dari KLIA serta Omar. Mekasih banyak sebab sudi luang masa dn juga tidak tergesa pulang sbb malam jumaat. Korang mmg best. Walaupun ada anak kecik yg meragam still datang..mekasih sangat sangat...sekali lagi korang sume memang MEMUAAAHHHHH~~~~

Dpt la aku bagi kat sume kad kawin aku. Aku harap aku dpt memuaskan rasa rindu korang..aku hop dok sana kejap, sini kejap utk memberi peluang kepada semua beramah mesra dan bergesel dengan aku malam tadi. Harapnya semuanya puas ye...ekekeekeke. Mekasih juga pada Erina ken sudi memberi diskaun mlm tadi.

Mulus, aku minta maap le ye..tak blanje makan..huhu. Tertikam jantung aku bila mulus tak order mknn dengan alasan "takde dlm bajet belanja". AHahahahaha..demmm~~~ Nnt aku ada duit lebey aku banje la yeee..ngeh ngeh. Harapnya korang sume tak lapar pulak balik dari gather mlm tadi ek..minta maaf kalau ada benda yg menyinggul punggung hati dan mengguris dada perasaan ek.

Aku balik ngan Bella, lampu minyak aku berkelip..tp tak cuak sbb aku tau kat mana station minyak..namun cuak semula bila stesen tu dh gelap..tutup daaa~~~ Bella sudah mula cuak..ekekeke. Aku hanya menjawab dengan selambe "kita tidur la dalam keta ni" utk memulakan drama dan perancangan jahat aku..hehehe.

Masuk Hway isi minyak dah..then aku sempat pasang gambar kawan aku masuk frame...Bella ckap "sempat lagi ko pasang gambar ek" smbil melirik jam di dashboard. Rancangan aku mula berjln lancar. Tips menerkam mangsa no.2, kita lengah2kan masa. Yaaaaa~~~~~

Pastu..aku bawak laju je...sebab sudah tgh malam kena cari port baikkkk punye. Then tanya Bella, "Ko OK ke?". sbnrnya nk tgok reaksi Bella masa tu. Hahahahaa~~ Rancangan jahat berjln lancar..tp aku buat2 tnya yg dia dh besa ke org bawak laju. Ekekekeekeke.. Lepas tu simpang nk ke Kelana Jaya terlepas..yesssss~~~. "Alamak terlepas simpang pulak...". Rancangan jahat terus berjalan lancar lagi. Kita kena lengah masa..kena msuk n lalu jalan yg mangsa tidak tahu menahu. "masuk jalan ni, ada tulis kelana jaya..tapi aku tak tahu sangat jalan ni..sll sesat", celah Bella. "Uuuhhh..perfect plannn~~~~".

Kitorg carik2 jalan nk ke umah Bella, cuma nmpk kawasan perumahan je..n jalan2 kosong..port baik sedang diusha. "apsal asik2 SS1 je ni", Bella cuak bersuara. Hehehehehe..plan semakin lancar..Bella dh tak tau jalan kuar. Kami terus lagi carik jalan kuar sehingga la Bella cam akhirnya jalan nk ke umah dia. 

"ko kompem dh tau jalan nk ke umah ni Bella?"
"haah..ni jalan nk ke LRT taman bahagia..dekat dah ngan umah aku"
"Oo..sebaik ko tau jalan..ko tau kan dlm drama kalau org laki tu plan nk memperapakan gadis tu, dia buat2 habis minyak, lengah2, salah jalan kannn~~~~~", aku mula mendedahkan rancangan jahat dan niat aku pada Bella
"ko jangan la weh...sengal la ko..jangan wat aku cuakkk~~~"
"Ahahahahahaaha!!! Ahahahahahahaaha!!!! Aku nk bgtu time kita sesat tadi,..tp aku takut ko cuak terus buka pintu lompat kuar guling2...Ahahahahahaha!!!"
"sengal la ko!!!!!"

Yeee...rancangan jahat aku adalah utk mengenakan si Bella ye..bukn utk mempengapakan beliau..haaa..korang pk apa??aku ni kan calon plg dipercayai orang tua utk mengangkut anak dara mereka.. Haaa..aku jaga reputasi okkk~~~~~. Ekekekeke..

Akhirnya Bella masuk ke rumah dengan selamat dan hidup happily ever after...sekiannnnn

19 comments:

syah shah March 5, 2010 at 4:21 PM  

ko tak panggil aku pongs... kalo jerit sure limablas menet dah bleh sampai... hohohohoh :P :P

Masy March 5, 2010 at 4:24 PM  

HAHAHAAHAHHHAHAHA tang hidup happily ever after tu agak jahanam la hahahahahah

mekasih la nunul blanje kitorang. ala jard tu saje je gedik manje, takkan la nasik sepinggan pon nk tggu org blnje klu betul2 lapau - kan jard kan kan kan? ;)saje je tu nk usik tali perot ko hahahahahhahaahaah

mana pic weh? eh lupe plak bateri ko abes haha

~wAniE~ March 5, 2010 at 4:37 PM  

waaahh nape ak x da dlm senarai sbb ak kn geng muah muah ko gak...

joegrimjow March 5, 2010 at 4:43 PM  

bergembira
len kali kene mintak frado si penjual abc bagi diskaun skit
huhu

*~ aRaBeLLa ~* March 5, 2010 at 4:58 PM  

sengalllll!!! huhu
aku tak sempat nak ngarang entry ..tapi tak pe ko wat version ko..nanti kalo aku de mase wat version aku..wakakakka

HEMY March 5, 2010 at 5:13 PM  

syahshah : aku lupe la ko dok klang...huhuhuhu..soriiii...lgpun aku takut ko nk luang masa ngan husband..lama tak jupe..mlm jumaat lak tu kannn

masy : ekekekeke..ada dua tiga gambar..tp tak transfer lagi..huhuhu

wanie : kau kata ko balik lewat mlm penat...mana aku nk ajak..lgpun jauh dr tempat mu

joe : eekekeke..aku mmg dpt diskaun

bella : ahahaha..ko nyesal ke aku tak mempengapakan ko??ahahahahaha!!!!

~0~ March 5, 2010 at 5:25 PM  

hahahha...sengal...


best dpt gath....heheheh

k.e.r.i. March 5, 2010 at 6:04 PM  

dari fradoo muka dia dah chuak dah kut.
haha

Mr PenyuBiru March 5, 2010 at 7:26 PM  

aku ingat ko yg akan di apa-apakan tadi.haha..

zonaku March 5, 2010 at 7:56 PM  

sengal!

ari tu kata ngan moto... kecik ati aku ko xnak amik......

nk merajuk laaaaaa

bEEdLE d' bARd March 5, 2010 at 8:40 PM  

hehe..tak boleh blah arr ko nie...dh kawen jgn nakal2 lagi..gatai2 dgn isteri jek

sharamli March 5, 2010 at 9:40 PM  

b0ngek la k0..kal0 bella tejun camana?
xsempat nak kenakan dia tau.

Monkey D Luffy March 5, 2010 at 11:13 PM  

adesh! mengapa bukan aku di tempat ko?

HEMY March 6, 2010 at 1:07 AM  

sifar : mesti best

penyu : kalu aku yg diapa2kan mmg tak mampu melawan

keri : saja je wat muka cuak..dia suke sebenarnya..ahahahaha

zonaku : aku amek bella sebab sehala..kau mmg lain hala..huhu

bard ; ekekekeke...tuh le..lg seminggu je

sharamli : sbb tu aku tak buat time tgh sesat..ahahaha

kapten : takpe..pasni ko leh gi amek dia lak

Erina Asmawani March 6, 2010 at 11:21 AM  

hahaha..ko saje je nak cuak2 kan die..sokong keri..bella dari fradoo lg nak cecuak..hee

HEMY March 6, 2010 at 7:36 PM  

ahahaha...aku tak tau apa dia nak tulis entri bersi dia

Jard The Great March 7, 2010 at 2:43 PM  

ahahaha... ku baru bc entri neh... aahahaha.. lawak2

aim-a March 7, 2010 at 6:16 PM  

hahahahhhahah.cuak sungguh beella :P

Cik Pza Baek March 8, 2010 at 9:37 PM  

wakakka..lucah toii entri nih

Post a Comment

Please take it~~

Please take it~~
Thanks to all my followers. Please be honoured to take this very memuah award and you can display it proudly in your blog!!

Followers

There was an error in this gadget

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP